gianpithio Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 @Tankwart εαν θελεις υπαρχει και ο x-plore 1.22 που ληγει της 31-12-2039. Επειδη βαριεμαι να περιμενω τα 3 δευτερολεπτα εχω κανει εγκατασταση αυτον! Εαν εχεις βαλει την 1.30 και θελεις να γυρισεις στην 1.22 πρωτα θα πρεπει να κανεις εγκασταση την 1.15 Το μονο που με πειραζει στην συγκεκριμενη εκδοση του x-plore ειναι οτι αλλαξαν τα εικονιδια αλλα μεσα στην εβδομαδα εαν θα εχω χρονο θα βρω πως μπορουμε να προσθεσουμε τα κανονικα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ενταξει ασχοληθηκα λιγο και καταλαβα τη διαδικασια. Το θεμα ειναι ομως οτι ολα τα εορτολογια εχουν αρκετα λαθη... Και το excel που εχει δωσει ο φιλος εχει πολλα λαθη χωρις να εχω δοκιμασει αυτο ακομα http://www.lex4net.gr. Αν τοχει καποιος και θελει να μου το δωσει αφου ειναι δωρεαν ας μου στειλει pm, γιατι αφησα ενα email μονο στη σελιδα και δε βλεπω φως. Αληθεια γιατι ολα αυτα για κατι δωρεαν? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ευχαριστώ πολύ... το MCleaner έβαλα και λειτουργεί τέλεια!!!! ναι ειναι πολυ καλο . Η μονη ιδιοτροπια που εχω παρατηρησει [ το χρησιμοποιω περιπου 1 χρονο ] ειναι οτι : οταν κανεις αντιγραφη μνημης κινητου στην καρτα πρεπει να κανεις ξανα "start" στο προγραμμα . Οταν το ξερεις δεν δημιουργει προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 λοιπον μαγκες για να βοηθησω και κανα παιδι που μπορει να την πατησει με την παιθον οπως και εγω, να σας πω τα εξης λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο εμαθα οτι πρπει και το απλικεισον της παιθον και τα προγραμματα που δουλεουν με παιθον πρπει να εινα ιστο ιδιο νταιρεκτορι. ειτε δηλαδη ΟΛΑ στην καρτα μνημης ειτε στη μνημη του κινητου.οποτε για να λυσω το προβλημα μου εσβησα ολα τα προγραμματα παιθον οπως και την ιδια την παιθον. τα εβαλα ολα στην καρτα μνημης απο την αρχη και δουλεουν ολα τελεια 2 προβληματακια αν καποιος μπορει να βοηθησει το megamodulepy apps ,στην τελευταια εκδοση του την 2.01 δε μπορει να εγκατασταθει. το εκανα και sign αλλα τιποτα. μονο η 1.52 μου εγκαθισταται ξερει κανεισ γιατι? to keypress ακομα να μπορεσω να το εγκταστησω οποτε ακομα με την παλια py ειμαι... οχι οτι με χαλαει τρελα, αλλα γιατι να μη μπορεσω να εχω τισ latest versions? κανεισ καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Μια ερωτηση για εγκατασταση του SlovoEd Εγκαθιστω πρωτα την 2.3.3 με ολα τα ελληνικα λεξικα, ολα καλα... Παω να περασω την 3.1 μου λεει τα λεξικα οτι εχουν παλιους κωδικους. Οταν παω να βαλω τον κωδικο που υπαρχει στο αντιστοιχο θεμα στο μαγαζι το κιν μου βγαζει οτι η μνημη ειναι πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες... Μπορει καποιος να βοηθησει? επισης επειδη δεν θυμαμαι, αν καποιος μπορει να μου δωσει μια γρηγορη απαντηση πως ξανα ενεργοποιω το accelerometer?.το ειχα κανει δισαβleγια να μη γθρνα συνεχεια η οθονη, θελω τωρα να το ενεργοποιησω παλι αλλα εχω ξεχασει πως γινεται....θενξ εργαλεια-ρυθμισεις-γενικες-ρυθμ. αισθητηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 προβληματακια αν καποιος μπορει να βοηθησει το megamodulepy apps ,στην τελευταια εκδοση του την 2.01 δε μπορει να εγκατασταθει. το εκανα και sign αλλα τιποτα. μονο η 1.52 μου εγκαθισταται ξερει κανεισ γιατι? to keypress ακομα να μπορεσω να το εγκταστησω οποτε ακομα με την παλια py ειμαι... οχι οτι με χαλαει τρελα, αλλα γιατι να μη μπορεσω να εχω τισ latest versions? κανεισ καμια ιδεα? ευχαριστω Απο οτι καταλαβα θελεις να πεις το MegaPyModulePack v2.01 Τουλαχιστον τις ονομασιες των αρχειων πρεπει να τις γραφεις σωστα. Εαν βαριεσαι να τις γραψεις οπως ειναι θα πρεπει να βαριομαστε και εμεις να προσπαθησουμε να καταλαβουμε τη θελεις να πεις για να σε βοηθησουμε. Διαβασε προσεκτικα το παρακατω post και μπορει να βρεις την λυση.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2590216#post2590216 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Απο οτι καταλαβα θελεις να πεις το MegaPyModulePack v2.01 Τουλαχιστον τις ονομασιες των αρχειων πρεπει να τις γραφεις σωστα. Εαν βαριεσαι να τις γραψεις οπως ειναι θα πρεπει να βαριομαστε και εμεις να προσπαθησουμε να καταλαβουμε τη θελεις να πεις για να σε βοηθησουμε. Διαβασε προσεκτικα το παρακατω post και μπορει να βρεις την λυση.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2590216#post2590216 :)εχεισ δικιο φιλε και με συγχωρεις. στο μελλον θα ειμαι πιο ακριβης. νασαι καλα Σωστος ρε φιλε! Απεγκατεστησα τα τρια αρχεια που ηταν μαζι με το sleep music και μετα εγκατασταθηκε το MegaPyModulePack.v2.01 κανονικα!... Βεβαια το sleep music που πηγα να περασω μου εβγαλε σφαλμα....αλλα δεν πειραζει... Ασχετο το python script shell χρειαζεται πουθενα εκτοσ απο developing λογους?dyστυχως εμενα δε μου εγκαθισταται η 2.01 βερσιον. βασικα καμια, εκτος απο την 1.52. δε ξερω γιατι...καποια βοηθεια ρε παιδια?το αποπανω ποστ δε βοηθησε καθως τα 3 αρχεια που λεει δεν τα ειχα εγκατεστημενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Βρε παιδια αυτο το προγραμμα γιατι δεν περναει το φαρμακι του στο νοκια 6220 , δεν δοθηκε η ζητηθεισα προσβαση στην εφαρμογη μου βγαζει μηνυμα ?,(Psiloc Xelnex Lite v1.03 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned *****ed.sisx) ενω τα αλλα προγραμματα τα βαζω κανονικα ,εχω παρει κ πιστοποιητικο με τον τροπο τις opda, enw σαν trial gia δεκα μερες μπαινει κανονικα. μηπως χρειαζετε κατι αλλο να βαλω πριν, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Μια ερωτηση για εγκατασταση του SlovoEd Εγκαθιστω πρωτα την 2.3.3 με ολα τα ελληνικα λεξικα, ολα καλα... Παω να περασω την 3.1 μου λεει τα λεξικα οτι εχουν παλιους κωδικους. Οταν παω να βαλω τον κωδικο που υπαρχει στο αντιστοιχο θεμα στο μαγαζι το κιν μου βγαζει οτι η μνημη ειναι πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες... Μπορει καποιος να βοηθησει? Δες το αντίστοιχο θέμα στο xxxxxxxxxxx στο ποστ του αριστοτέλη. Έχει δώσει κάποιες οδηγίες με τις οποίες βάζεις έναν καινούργιο κωδικό για όλα τα λεξικά σου και ξαναλειτουργούν όλα κανονικά. Μη δίνεις σημασία στο μήνυμα "μνήμη πλήρης". Κι εμένα το έβγαλε αλλά δεν παίζει ρόλο. Μόλις κλείσεις και ξαναανοίξεις την εφαρμογή θα λειτουργούν όλα ρολόι. Εμένα λειτούργησαν όλα ΟΚ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εχω την εκδοση SLOVOED 2.3.3 απο παλια.Οι καινουριες εκδοσεις προσφερουν περισσοτερες λεξεις η απλα μονο διαφορετικο περιβαλλον της εφαρμογης?Αν δεν υπαρχουν νεες λεξεις,λεω να μεινω στην παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να παιζει .avi αρχεια και να υποστηριζει υποτιτλους?Και αν δεν υποστηριζει υποτιτλους δεν πειραζει θα ους ενσωματωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caslor Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να παιζει .avi αρχεια και να υποστηριζει υποτιτλους?Και αν δεν υποστηριζει υποτιτλους δεν πειραζει θα ους ενσωματωσω. divx player kai core player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Υπάρχει και το SmartMovie το οποίο υποστηρίζει υπότιτλους σε αρχεία sub. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Υπάρχει και το SmartMovie το οποίο υποστηρίζει υπότιτλους σε αρχεία sub. Μπορώ να παίξω στο Ν82 μου High Definition video? Μπορεί να παίξει κανένα Avi* (divx)..? H o επεξεργαστής μου είναι ανίσχυρος για τέτοια ποιότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 το να βαλεις High definition video σε κινητο δεν εχει κανενα νοημα.και αν το παιξει η ποιοτητα δεν θα εχει διαφορα απο ενα αναλυσης 320χ240. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 @pcmagas91 τα πραγματα ειναι οπως στα λεει ο Αρης. Εαν θελεις δες το παρακατω link και τις ρυθμισεις που πρεπει να βαλεις στο pocketdivxencoder. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2395150#post2395150 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 και καποιες ρυθμισεις που χρησιμοποιω και εγω για convert video με το smartmovie. sorry για τα αγγλικα Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danny_motv3i Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Γειά σας! Υπάρχει μήπως κανένα πρόγραμμα που να ανοιγοκλείνει το κινητό την ώρα που θέλω αυτόματα? Το κινητό είναι nokia e51. Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ok θα το δοκιμασω και αν δουλευει τι να πω.Ψαχνω πολυ καιρο ενα προγραμμα που να παιζει και υποτιτλους αλλα...Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Γειά σας! Υπάρχει μήπως κανένα πρόγραμμα που να ανοιγοκλείνει το κινητό την ώρα που θέλω αυτόματα? Το κινητό είναι nokia e51. Ευχαριστώ!:) Υπάρχει το Switch Off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 μια απορια αν κανω φορματ στο κινητο σβηνονταιν και τα symbian? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Τι εννοείς και τα Symbian...; Οι εφαρμογές; Αν ναι, εννοείται πως διαγράφονται. Αν εννοείς το λειτουργικό, αυτό επαναφέρεται αυτόματα στην αρχική του κατάσταση μετά το format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Ενταξει ασχοληθηκα λιγο και καταλαβα τη διαδικασια. Το θεμα ειναι ομως οτι ολα τα εορτολογια εχουν αρκετα λαθη... Και το excel που εχει δωσει ο φιλος εχει πολλα λαθη χωρις να εχω δοκιμασει αυτο ακομα http://www.lex4net.gr. Αν τοχει καποιος και θελει να μου το δωσει αφου ειναι δωρεαν ας μου στειλει pm, γιατι αφησα ενα email μονο στη σελιδα και δε βλεπω φως. Αληθεια γιατι ολα αυτα για κατι δωρεαν? :mad: Για να μην αδικησω κανενα να πω οτι αφηνοντας μονο το email στη σελιδα και τιποτα παραπανω, οντως μου το εστειλαν το εορτολογιο. Το οποιο ειναι το πιο σωστο αλλα ακολουθει πιστα τη συνταγη του eortologio.gr και αναφερει ολες τις γιορτες για καθε ονομα (2-3 διαφορετικες ημ/νιες για καποια ονοματα) ασχετα με το ποσο σημαντικες ειναι και πρακτικα δεν ισχυουν, κι ετσι και αυτο γινεται λιγο δυσχρηστο και μη πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 καλημέρα! Στα ppc χρησιμοποιώ το πρόγραμμα SKTools. Υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα ή κάτι αντίστοιχο για το n78? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 καλημέρα! Στα ppc χρησιμοποιώ το πρόγραμμα SKTools. Υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα ή κάτι αντίστοιχο για το n78? Ευχαριστώ! Μακαρι να υπηρχε το sktools η' το maimaid.:( To μονο που εχω δει και ειναι παρομοιο(τι παρομοιο,καμια σχεση) ειναι το memory up pro. http://www.emobistudio.com/ Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts