Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

System SEVEN v7.15.14.29.3296 Beta

System SEVEN is a push email application that is easy to use and provides alternatives for those who want to use personal email on their mobile devices.

What makes it interesting is the easy setup process and the current beta has a few preloaded email settings, to be used with popular free email

system like GMail, Yahoo! Mail and Hotmail. There’s also option to use your own domain POP or IMAP server and it also can be used to

connect with MS Exchange Server to sync emails, contacts and calendar.

[ Θα το βρείτε στο "γνωστό μαγαζάκι" ]

http://img390.imageshack.us/img390/9499/picgo5.jpg

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασα μολις και την εκδοση 7 αλλα παλι μου λεει στην συνδεση GPRS activating test version.....CANNOT CONNECT.

Ναι, τρέχει κανονικά στα series 60 3rd edition.

Ψάξτο xxxxxxxxxx

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει το Kaspersky Mobile Security σαν εφαρμογή και ποια είναι η γνώμη του. Τρέχει συνέχεια το πρόγραμμα σαν συντόμευση ή όχι? Και τέλος χρειάζετε να έχουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα στο κινητό μας ή όχι?

δεν χρειαζεται να εχουμε antivirus στο κινητο μας,γιατι δεν υπαρχει ιος!μια περιπτωση ειχα διαβασει μονο.

Ποιά εφαρμογή καιρού μπορεί να εμφανίζεται στην αρχική οθόνη κάτω από το WLan; Δοκίμασα το HandyWeather άλλα δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

παιδια βοηθεια.ειμαι κατοχοσ ενος ν95 8gbκαι εχω το εξης προβληματακη.οταν ανοιγω τους χαρτες μου λεει (this application requires license manager download?)

τι πρεπει να κανω?

Χαιρετω το Forum!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?Εχω περασει το NAVIGON- MN7, και την ΜΝ6,αλλα και στις δυο περιπτωσεις η συνδεση οταν γινεται για Activating test version ....cannot connect .Η συσκευη ειναι ΝΟΚΙΑ 6110 και σε αλλες περιπτωσεις συνδεομαι μεσω GPRS .Μπορει να μου αναφερει καποιος τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω?η`ειναι θεμα ΝΑVIGON. Ευχαριστω!

υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητα αναλογη του password safe για windows?

Απο οτι καταλαβα θελεις να εχεις μια εφαρμογη στην συσκευη σου και να μπορεις να βαζεις μεσα διαφορους κωδικους. Εαν κανεις μια αναζητηση στο xxxxxxxxxx τις λεξεις password safe οπως μας το εγραψες θα βρεις αρκετα προγραμματακια..

Εαν θελεις μπορεις να κανεις και το αλλο κολπο. Να δημιουργεις νεα .txt αρχεια με τον x-plore σε ενα φακελο της επιλογης σου και μετα να τα κλειδωνεις με την εφαρμογη bestcrypto.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα,

εχω το windows live gia nokia s60 και δουλευει μια χαρα απλα εδω κ καιρο εχει κολλησει το μαιλ και δεν το κανει ανανεωση ουτε μπορω να σβησω τα μηνυματα που εχω στο κινητο αλλα εχουν σβηστει στο server αρα με μια ανανεωση θα τα εσβηνε μονο του,ξερει κανεις που αποθηκευονται τα mail του windows live στη καρτα ή στο κινητο μπας κ καταφερω να τα σβησω με τον x-plore?

ευχαριστω

Εφοσον τα εχεις σβησει απο το hotmail.com μπες απο το κινητο σου στο windows live και κανε συγχρονισμο email.Θα δεις οτι ενα ενα θα σβηνονται απο μεσα γιατι απλα δεν υπαρχουν στο site.
Υπογραφή....

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν εχει συγχρονισμο αυτη η εφαρμογη...μεσα στα μηνυματα δηνιουργει εναν φακελο windows live mail οπου και μπορεις με ανανεωση να δεις τα μαιλ σου...απλα σε εμενα ενω ο messenger δουλευει κανονικα τα μαιλ δεν μπορω οθτε να τα κανω ανανεωση ουτε κ να σβησω αυτα που βλεπω τα οποια φυσικα δεν μπορω να ανοιξω κιολας...απλα ειναι ενας κολλημενος φακελος....

τελικα εκανα απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση....ολα καλα...λεω...καληνυχτα

υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητα αναλογη του password safe για windows?

Δες το Epocware Handy Safe.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

για να εχουμε καποιον live messenger σαν το msn, χρειαζεται καποια εφαρμογη πρωτα αν γινει εγκατασταση?
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Αν πας στο μενου "Ληψεις" του κινητου σου μπορεις να το βρεις απο εκει να το κατεβασεις και να κανεις εγκατασταση.Ειναι η official εκδοση του Windows Live Messnger της Microsoft για Symbian κινητα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι άλλο εφοσον μπορεις να εχεις το κανονικο Msn στο κινητο σου
Υπογραφή....

Αν εχεις ασυρματο ρουτερ συνδέεσαι μεσω WiFi και κανεις δουλεια ανετα.Δεν μπορει να μπει μεσα απο καποιο προφιλ που ειναι για WAP.Θελει κανονικο προφιλ Ιντερνετ
Υπογραφή....

και στην περιπτωση που δεν υπαρχει ασυρματο router?

βρηκα στο γνωστο μαγαζακι την εφαρμογη windows live messenger 2.0 xxxxxxxxx

κανω τη δουλεια μου με αυτο ετσι?

ο τροπος συνδεσεις να φανταστω ειναι πως απλα ανοιγω την εφαρμογη και αυτο αυτοματα ψαχνει για wifi?

Η εκδοση αυτη οπως θα εχεις διαβασει και απο τα σχολια δεν ειναι η επισημη της Microsoft.Δεν την εχω δουλεψει αλλά φανταζομαι δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Υπογραφή....

θα το δοκιμασω οταν μπορεσω.

η διαδικασια συνδεσεις παντως, ειναι αυτη που εγραψα?

ο τροπος συνδεσεις να φανταστω ειναι πως απλα ανοιγω την εφαρμογη και αυτο αυτοματα ψαχνει για wifi?

Απο οτι καταλαβα θελεις να εχεις μια εφαρμογη στην συσκευη σου και να μπορεις να βαζεις μεσα διαφορους κωδικους. Εαν κανεις μια αναζητηση στο xxxxxxxxx τις λεξεις password safe οπως μας το εγραψες θα βρεις αρκετα προγραμματακια..

Εαν θελεις μπορεις να κανεις και το αλλο κολπο. Να δημιουργεις νεα .txt αρχεια με τον x-plore σε ενα φακελο της επιλογης σου και μετα να τα κλειδωνεις με την εφαρμογη bestcrypto.

Δες το Epocware Handy Safe.

Εννοουσα αν εχετε χρησιμοποισει καποιο προγραμμα με παρομοιες λειτουργιες με το password safe που ειναι πολυ καλο πληρως παραμετροποιησιμο και εχει και ενα πολυ καλο generator. Το Handy safe φαινεται αρκετα καλο αλλα οχι σαν το password safe. Βεβαια αλλο windows και αλλο symbian...

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

δεν ξερω αν το γραφω καλα εδω ή αν πρεπει να το γραψω στο θεμα Ν82.

εχω περασει στο κινητο καποια τραγουδια mp3 και καποιους ηχους. οι ηχοι, καποιοι ειναι σε mp3 μορφη και καποιοι σε wave. πριν τους βαλω στο τηλεφωνο, εφτιαξα 2 φακελους και χωρισα τους ηχους απο τα τραγουδια. οταν παω στον x-plore, βλεπω τους φακελους με το περιεχομενο τους. οταν ομως παω στην ΜΟΥΣΙΚΗ ή στην ΕΚΘΕΣΗ, βλεπω ολα τα mp3 μαζι. ειτε ειναι τραγουδια, ειτε απλα ηχοι. και βαζοντας να ακουσω μουσικη, ακουω και αυτους τους ηχους, ενω δεν θελω. δεν γινεται αυτοι οι ηχοι να βγουν απο τη μουσικη?

Καλημερα σε ολους

Γνωριζει κανεις αν εχει κυκλοφορησει στα ...γνωστα μαγαζακια ;) η εκδοση 2.31 του PhonePilot (ειναι για FP2)

Ευχαριστω εκ των προτερων

pappao

δεν ξερω αν το γραφω καλα εδω ή αν πρεπει να το γραψω στο θεμα Ν82.

εχω περασει στο κινητο καποια τραγουδια mp3 και καποιους ηχους. οι ηχοι, καποιοι ειναι σε mp3 μορφη και καποιοι σε wave. πριν τους βαλω στο τηλεφωνο, εφτιαξα 2 φακελους και χωρισα τους ηχους απο τα τραγουδια. οταν παω στον x-plore, βλεπω τους φακελους με το περιεχομενο τους. οταν ομως παω στην ΜΟΥΣΙΚΗ ή στην ΕΚΘΕΣΗ, βλεπω ολα τα mp3 μαζι. ειτε ειναι τραγουδια, ειτε απλα ηχοι. και βαζοντας να ακουσω μουσικη, ακουω και αυτους τους ηχους, ενω δεν θελω. δεν γινεται αυτοι οι ηχοι να βγουν απο τη μουσικη?

Δοκιμασε το παρακατω κολπο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175435

Καλημερα σε ολους

Γνωριζει κανεις αν εχει κυκλοφορησει στα ...γνωστα μαγαζακια ;) η εκδοση 2.31 του PhonePilot (ειναι για FP2)

Ευχαριστω εκ των προτερων

Aπο οτι βλεπω υπαρχει μεχρι και η v2.21 εαν δεν κανει για την συσκευη σου θα πρεπει να περιμενεις η να χρησιμοποιησεις καποιο παρομοιο προγραμμα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr