Jump to content

Φορολογία / Τεκμήρια / Τέλη Κυκλοφορίας

dio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν εχουν...Κατι ακουσα για μαζι με τα τελη κυκλοφοριας του 2014

Λες να τα καθυστερήσουν τόσο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που δεν ξερω αν ειναι σε μια πληρωμη μαζι που θα μας αναγκασει να τον πληρωσουμε εμπροσθεσμα...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 4 weeks later...

Μας γ@μησ@νε φέτος με τα τέλη + φόρο πολυτελείας . :down::down::down::down:

Ανοίγει το Taxis για τέλη κυκλοφορίας 2014 και φόρος πολυτελείας - Παραδείγματα

Samsung galaxy s21+

Ναι και εγώ δεν εχω παράπονο 880 + 1600 φόρος ,ρε πάμε καλά ? :dizzy::dizzy:

Samsung galaxy s21+

Τουλάχιστον θα μείνουμε στα 660

+ τον φορο πολυτελειας αν ειναι μεχρι 10 ετων το διλιτρο.

• 11 months later...

Καλησπερα παιδια....

συμφωνα με τον νομο...

Οχήματα με ταξινόμηση έως 31/10/2010 πληρωνουν με βαση τα κυβικα

Οχήματα με ταξινόμηση από 1/11/2010 με βαση τις εκπομπες αεριων

εχω ενα οχημα που ειναι πρωτη κυκλοφορια το 2006 στην Γερμανια αλλα πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην Ελλαδα το 2014. Αυτα τα γραφει ξεκαθαρα η αδεια κυκλοφοριας

Μπηκα στο προγραμμα του taxisnet να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας και με υπολογισαν με βαση τους ρυπους. Φυσικα και με συμφερει οικονομικα με βαση τους ρυπους αλλα ειναι σωστο? Θα ειμαι καλυμενος?

ευχαριστω πολυ

+bobb -=azor=-

:lol::lol::lol:

αντε παλι και φετος.εμενα επειδη ειναι 50-50 το αμαξι μου εβγαλε και σε εμενα και στην συζηγο 240€ ..

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• 1 month later...

Καλησπερα και χονια πολλα! Εχω μια ασχετη ερωτη σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας.. Εχω πληρώσει ηλεκτρονικα τα τέλη...δεν θα πρεπει να εχω μια αποδειξη να το αποδεικνύει αν μια στο εκατομυριο με σταματήσει κανενας για έλεγχο?

Ευχαριστω!

Όταν πλήρωσα πέρυσι με winbank μου έβγαλε απόδειξη πληρωμής.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ναι πιστεύω θα είσαι κομπλέ

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εχω μία ερώτηση.

Αν ένα αυτοκίνητο ανήκει σε ανθρώπο πού έχει πεθάνει τι γίνεται με τα τέλη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μετα από 2-3 εργασιμες από όταν εκανες την πληρωμη μπες εδώ και εκτυπωσε

https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp;JSESSIONID-WEBTAX=20P2Jv1QlVPh283nxyJMK8Ghwfg6j80pJcSnmCcJvXTXmXTZtJ8q!1793513719

Μεχρι τοτε εισαι καλυμενος με την ειδοποιηση που εκτυπωσες από το παραπανω link και το χαρτι της Τραπεζας που ελπιζω να εκτυπωσες

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχω μία ερώτηση.

Αν ένα αυτοκίνητο ανήκει σε ανθρώπο πού έχει πεθάνει τι γίνεται με τα τέλη?

τι εννοειςτι γινεται?αν το χρησιμοποιειται πληρωνεται τα τελη και κατοποιν κανονιζεται τα διαδικαστικα αποδοχης κληρονομιας κλπ.

Αλλιως καταθετετε πινακιδες.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

τι εννοειςτι γινεται?αν το χρησιμοποιειται πληρωνεται τα τελη και κατοποιν κανονιζεται τα διαδικαστικα αποδοχης κληρονομιας κλπ.

Αλλιως καταθετετε πινακιδες.

Αποδοχή κληρονομιάς επισήμως δεν έχει γίνει.νομίζω ότι μέχρι τους 4 μήνες έχει το δικαίωμά ο κληρονόμος να κάνει αποποίησή.αν δεν το κάνει σημαίνει ότι δέχεται έτσι κι αλλιώς την κληρονομιά.

Δηλαδή επειδή το όχημα είναι σε όνομά ανθρώπου πού έχει πεθάνει πρέπει να ακινητοποιηθεί?ακόμα και σε τράκα πού είχε εμπλέκει δεν είχε κανένα θέμα ούτε με ασφάλεια ούτε και με αστυνομία.

Οπότε πληρώνονται κανονικά τα τέλη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αποδοχή κληρονομιάς επισήμως δεν έχει γίνει.νομίζω ότι μέχρι τους 4 μήνες έχει το δικαίωμά ο κληρονόμος να κάνει αποποίησή.αν δεν το κάνει σημαίνει ότι δέχεται έτσι κι αλλιώς την κληρονομιά.

Δηλαδή επειδή το όχημα είναι σε όνομά ανθρώπου πού έχει πεθάνει πρέπει να ακινητοποιηθεί?ακόμα και σε τράκα πού είχε εμπλέκει δεν είχε κανένα θέμα ούτε με ασφάλεια ούτε και με αστυνομία.

Οπότε πληρώνονται κανονικά τα τέλη?

εσυ ομως το πας αναποδα.

δεν περιμενεις να ληξει ο χρονος για αποποιηση της κληρονομιας αλλα πας και κανεις αποδοχη.

δεν ειπα οτι ακινητοποιειται,ειπα τα πληρωνεις μην φας το προστιμο και κατοπιν το τακτοποιειται το θεμα κληρονομιας.

• 3 months later...

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά .Έχω ένα αμάξι 2000 κ.εκ και έχω εδώ και 2 χρόνια παραδώσει πινακίδες.

Α)μπορώ να πάρω πίσω τις πινακίδες και να πληρώσω μόνο για τους 6 μήνες που μένουν ;

Β)Με εισόδημα 8000 € πόσο θα πληρώσω α)φόρο πολυτελείας β)τεκμήριο .

Νομίζω πως στο πρώτο ερώτημα μπορείς..Τώρα στα αλλά ξέρω μόνο ότι ο φόρος πολυτελείας είναι στάνταρ και σώζεσαι μόνο αν είναι 10ετιας το αμάξι

Φιλικά Γιώργος

δεν μπορεις να πληρωσεις μονο τους αλλους μηνες. πληρωνεις ολο το ετος. περυσι ισχυε αυτο.

και εγω 2000 εχω και περιμενα μηπως το κανουν ετσι και φετος για να παρω το καλοκαιρι τις πινακιδες και να πληρωσω μισα τελη.