RiHos Δημοσιεύτηκε November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2007 Παιδιά κάηκε το τροφοδοτικό από ένα παλιό laptop (TurboX). Πήγα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι μπορούν να παραγγείλουν καινούργιο..αλλά θα κάνει καμιά 20αριά μέρες μέχρι να έρθει από εξωτερικό και θα κοστίσει 65-70€. (είναι παλιό Μοντέλο το Laptop). Όμως οι 20 μέρες σημαίνει και 20 μέρες κλειστό pc και είναι πάρα πολλές και λέω μήπως μπορώ να πάρω κανένα άλλο τροφοδοτικό από αυτά που κυκλοφορούν. Τα στοιχεία που γράφει πάνω το καμένο τροφοδοτικό είναι: AC INPUT : 100-240V ~ 2.5A 50-60Hz DC OUTPUT : 20V - 6.0A Καμιά πρόταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Νομίζω πως στο Πλαίσιο και σε άλλα καταστήματα πληροφορικής υπάρχουν τροφοδοτικά για φορητούς που κάνουν για πάνω από ένα μοντέλα. Με τα χαρακτηριστικά που έχεις DC OUTPUT : 20V - 6.0A μπορείς να βρεις ένα αντίστοιχο. Διάβασε λίγο και στην ετικέτα του φορητού σου τι γράφει. Δες και αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=772216&specs=extended Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Νομίζω πως στο Πλαίσιο και σε άλλα καταστήματα πληροφορικής υπάρχουν τροφοδοτικά για φορητούς που κάνουν για πάνω από ένα μοντέλα. Με τα χαρακτηριστικά που έχεις DC OUTPUT : 20V - 6.0A μπορείς να βρεις ένα αντίστοιχο. Διάβασε λίγο και στην ετικέτα του φορητού σου τι γράφει. Δες και αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=772216&specs=extended Το γνωρίζω απλά δεν ξέρω αν είναι συμβατό. Συγκεκριμένα αυτό το προϊόν που μου υπόδειξες αναφέρει: Συμβατός με φορητούς υπολογιστές με είσοδο 19V, με μέγιστη ισχύ μέχρι 6.32A, 120W Νομίζω πως δεν κάνει στην δικιά μου περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 To είδα αυτό, γι' αυτό σου είπα να κοιτάξεις και την ετικέτα πάνω στο φορητό να δεις τι γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 To είδα αυτό, γι' αυτό σου είπα να κοιτάξεις και την ετικέτα πάνω στο φορητό να δεις τι γράφει. Ότι γράφει η ετικέτα το ανέφερα στο πρώτο μου post. ;) Να προσθέσω αυτό το Link. Είναι το καμένο τροφοδοτικό, μόνο που στο τελείωμα του έχει άλλο βισματάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Τα στοιχεία που γράφει πάνω το καμένο τροφοδοτικό είναι: AC INPUT : 100-240V ~ 2.5A 50-60Hz DC OUTPUT : 20V - 6.0A Καμιά πρόταση? To είδα αυτό, γι' αυτό σου είπα να κοιτάξεις και την ετικέτα πάνω στο φορητό να δεις τι γράφει. Δεν διαφωνώ απλά είπα κάτι άλλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Δεν διαφωνώ απλά είπα κάτι άλλο ;) Opppss! :blink: Λοιπόν η ετικέτα του φορητού γράφει το ίδιο: DC input : 20V - 6A Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Κανείς ε? Μάλλον θα αναγκαστώ να περιμένω....:nagger: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Τελικά δοκίμασα αυτό στον φορητό και λειτουργεί κανονικά παρόλο που είναι για 19V, οπότε λύθηκε το πρόβλημα. Κάποιος mod ας το κλειδώσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts