mic_nick45 Δημοσιεύτηκε November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα και αν είναι δυνατόν κάποιος να με βοηθήσει.. Πήρα ένα USB πληκτρολόγιο (της Logitech), για το φορητό μου.. Το πρόβλημα είναι ότι κάπου κολλάει ο φορητός, όταν το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο και δεν ξεκινάει.. Εάν βάλω στη USB το πληκτρολόγιο, αφότου τελειώσει η έναρξη των windows, όλα καλά... Εάν όμως αφήσω το πληκτρολόγιο συνδεδεμένο και κάνω επανεκίνηση ... τζίφος!!! Δεν ξεκινάει καθόλου, μαύρη οθόνη... Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια λύση, γιατί είναι σπαστικό το βάλε-βγάλε το πληκτρολόγιο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ο υπολογιστης σου εχει θύρα PS2?Αν εχει δοκιμασε το Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Επειδη μου εχει τυχει παρομοια περιπτωση, μετα απο αναβαθμιση του BIOS του φορητου λυθηκαν οποια προβληματα ειχαν προκυψει. Σου συστηνω να κανεις κι εσυ το ιδιο. Για οποιαδηποτε διευκρινιση σχετικα με το πως και απο που να το βρεις, απλα ρωτησε εδω. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 +1 στον μανιακ.αναβαθμιση μπιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts