KostasV Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 μου ηρθε αυτο το mail. Γνωριζει καποιος αν προκειτε για πραγματικο γεγονος? ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 17.10.2007 Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Νίκος και είμαι διαχειριστής ( Administrator ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Corolla Club. E χθές δυστυχώς ένα μέλος μας είχε μια κακή εμπειρία την οποία μοιράστηκε μαζί μας και εγώ με τη σειρά μου εδώ με όλους εσάς. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ. Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά... Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα. Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...) Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω... Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι. Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σ uγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν ) ΥΓ. Μπορώ να κάνω κάτι στην Α.Ο. που ενώ γνωρίζει δεν ενημερώνει τους ανυποψίαστους χρήστες της; Συγνώμη για το μακροσκελές post . Όσοι από εμάς μπορούμε ας το διαδώσουμε. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Καλημέρα. Μου ήρθε κι εμένα αυτό το email την προηγούμενη βδομάδα και το προώθησα σε ένα φίλο μου ο οποίος είναι μέλος στο Corolla club και μου είπε ότι ο υπογράφων (είχε όνομα κάτω-κάτω) είναι φίλος του (και μάλιστα με ρώτησε πού το βρήκα κιόλας!:blink:). Οπότε λογικά αν ήταν μούφα θα μου το 'χε πει... Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αλήθεια πρέπει να είναι...το είχαν πει και στις ειδήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αφού είναι αληθή όλα αυτά γιατί δεν πάει μια παρέα στο συγκεκριμένο μέρος σε στυλ κομβόι, ωστε το πρώτο θυμα να ενημέρωσει τους απο πίσω κι όλοι μαζί να κάνουν ντου απο παντού μπας και τους πιάσουν και τους μπουζουριάσουν κι αρχίσουν να τους κάνουν ποιό μαύρους, από ό,τι είναι, στο ξύλο; Να αρχίσουν επιτέλους οι Ελληνες πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μιας κι έχουν γίνει όλες οι μειονότητες ένα παρακράτος (οι Αλβανοί εβγαλαν δικιά τους εφημερίδα. Πόσοι είναι τελικα;) Κι εν πάσει περιπτώση, οι αστυνομία γιατί πληρώνετε σε αυτήν την χώρα; Για να τηρεί εν-νομία ή να ξύνει τα ******* της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Για την Αστυνομία τι να πεις τώρα και τι να σχολιάσεις :down: Απορώ όμως για τους υπευθύνους της Α.Ο. Γιατί δεν κινούν και δεν πιέζουν για τις απαραίτητες διαδικασίες;Το δικό τους "προϊόν" θίγεται στο τέλος τέλος το οποίο χρυσοπληρώνουμε για να κινούμαστε με ασφάλεια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αστυνομίκός= cameraman πλέον! Αντί να στρέφουν τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στην πλατεια συνταγματος για να ελέγχουν τους φοιτητές:ninja:, ας βάλουν καμιά κάμερα ή κάποιο περιπολικό στο συγκεκριμένο σημείο.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 συνεχεια ακουγονται τετοια σκηνικα... ο ανθρωπος π το ποσταρε το χει ποσταρει νομιζω κ εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts