hokomou Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλημέρα! Τι έγινε; Ακόμα δεν επιστρέψατε απο τα βουνά; Dilliger, εάν έχεις το firmware και το multoloader, προσφέρομαι εγώ να το flashάρω. Ετσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω να χάσω και πολλά. Απο τα site που προτείνεις σε παραπέμπουν στο http://www.zshare.com για να κατεβάσεις την έκδοση V5.30 αλλά δεν κατεβαίνει το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Hokomou, δεν το εχω δοκιμασει ακομη γιατι δεν εχω χρονο αυτο τον καιρο. Απλα ποσταρα τα λινκς, ενημερωτικα περισσοτερο, μηπως ενδιαφερεται καποιος.για την μεταφραση τους χρησιμοποιησα το google translate. Ο Dragonmaster το δοκιμασε και λειτουργει κανονικα με ελληνικα στο μενου κτλπ, οποτε στειλε του ενα πμ και αν μπορεσει να ποσταρει οδηγιες. Οταν βρω χρονο θα το κοιταξω και θα το δοκιμασω και εγω.ελπιζω με την βοηθεια του φορουμ να τα καταφερω. Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Thnx Dilliger! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 λοιπον εδω ειναι ο οδηγος l760v σε κανονικο θα χρειαστουμε αυτα http://www.zshare.net/download/4571993adb7ff0/ ειναι το firmware http://rapidshare.com/files/93207352/_www.gsmspain.com__multiloader_v5.30.rar edo o multiploader 1) The first thing you have to do is install the CD that came with your phone you also installing the driver for usb then you recognize the phone. 2) Extract the multiloader V5.30 and running the program. Decompress also firm which you will 1carpeta call BOOTFILES and four files called 1.amss.bin, 2.Rsrc.rc1, 3.Rsrc2.rc2 and 4.FactoryFs.ffs 3) After you take away the sim card to the phone and memory card if it is. Recalls have either charged the phone while the process is short and does not consume too much battery, if you do not plug it with a laptop you do with the battery if the flies. 4) Enciendes the phone by pressing the first asterisk * and the power button, you will see a screen that says Download and the telephone will be ready for flashing, if you want to exit this screen without flashearlo you have to remove the battery and put it back. 5) Plug your phone into a USB port with multiloader open and you will recognize this. 6) Now in the first tab where all phone models spades in the third where the L760 at the bottom of the list. 7) Now spades Boot Change and spades Full Download 8) Now spades in Boot and choose the decompressed file formerly BOOTFILES 9) Now in spades Moden and choose the file amss.bin 10) Now in spades Rsrc1 and choose the file Rsrc.rc1 11) Now in spades Rsrc2 and choose the file Rsrc2.rc2 12) Now in spades Factory Fs and choose the file FactoryFs.ffs 13) And finally spades on the tab Download and hoped that already have radio. . After turning on the phone the default language is English not going to panic and change settings. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 το multiloader δεν μπορω να το ανοίξω. Προσπαθει να συνδεθεί με το site αλλά δεν ανοίγει τίποτα και κατεβάζει ενα αρχείο που δεν έχει τίποτα μέσα. Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Dragonmaster το κατάφερα τελικα. Δείχνει σούπερ με το νεό μενού και παίζει και το ραδιόφωνο!!! Επίσης στο Τ9 στα μηνύματα τα γράμματα είναι πλέον στη σωστή θέση όπως τα έχουν όλες οι εταιρίες. Και λειτουργία για google. Αλλο τηλέφωνο!!! Σ'ευχαριστώ dragonmaster!...Μ' έκανες μάγκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 lol η γνωση ειναι για να την μεταδιδουμε η δουλεια ηταν απλη και ευκολη ο καθενας μπορει να το κανει αυτο οι οδηγιες υπηρχαν απλα εγω τις εκανα πιο απλες και εδωσα τα σωστα link το ευχαριστω ειναι η καλυτερη ανταμοιβη για τον κοπο μου Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Για κοιταξτε αυτα τα μεταφρασμενα λινκς Νομιζω αναφερονται και για το firmware της vodafone (σε περιπτωση που δεν πετυχει η αναβαθμιση με το firmware της samsung). Οποιος εχει ορεξη ας τους ριξει μια ματια. http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.forummobiles.com%2Findex.php%3Fshowtopic%3D148153%26st%3D195&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.forummobiles.com%2Findex.php%3Fshowtopic%3D148153&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Ποσταρετε και καμια pic απο το μενου του flashαρισμενου κινητου αν γινεται. η μπαρα γρηγορης εκκινησης υπαρχει ακομη? (αυτη που αντικαθιστα το δεξι κουμπι του vodafone live) Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Dilliger, το βραδύ θα ποστάρω φώτο απο το μενού. Η μπάρα ταχείας πρόσβασης δεν υπάρχει. Το μενού είναι το κλασσικό της Samsung με το μαυρο interface. Επιπλέον έχεις ραδιόφωνο με RDS, μενού για το Google, το Γ, το Θ, το Ω, το Φ στην σωστή τους θέση όταν γράφεις μήνυμα. Οσοι επιθυμείται να το flashάρετε φροντίστε να κρατήσετε backup τις φωτο σας, τις μελωδίες, τα μηνύματα, τις επαφές σας γιατί τα χάνει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 [ATTACH]11370[/[ATTACH] [ATTACH]11371[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ξέχασα να κάνω rotate στην μια φώτο. Πως το βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 lol η γνωση ειναι για να την μεταδιδουμε η δουλεια ηταν απλη και ευκολη ο καθενας μπορει να το κανει αυτο οι οδηγιες υπηρχαν απλα εγω τις εκανα πιο απλες και εδωσα τα σωστα link το ευχαριστω ειναι η καλυτερη ανταμοιβη για τον κοπο μου ΄Ετσι είναι όπως τα λες αλλά ποιά γνώση να μεταδώσεις σ΄έναν που βαδίζει την 6η δεκαετία της ζωής του? Δυστυχώς για μένα απαιτείται απόδοση των δεδομένων στη δημοτική:D ΄Ετσι καμαρώνω το κινητό χωρίς ραδιόφωνο:( Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδιά τίποτε θεματάκια ή φόντα για το κινητό? Καλά μπήκε το ραδιόφωνο αλλά αυτο το γκρίζο φόντο πως φεύγει? Help please Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 lol η γνωση ειναι για να την μεταδιδουμε η δουλεια ηταν απλη και ευκολη ο καθενας μπορει να το κανει αυτο οι οδηγιες υπηρχαν απλα εγω τις εκανα πιο απλες και εδωσα τα σωστα link το ευχαριστω ειναι η καλυτερη ανταμοιβη για τον κοπο μου ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ στον <<Dragonmaster>> Τελικά τα κατάφερα και το κινητό μου ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Με βοήθησε πολύ η επιμονή μου και η γνώση αγγλικών. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anna_thema Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 geia sas! prosfata epektisa to samsung sgh-l760v ! to phra apo ena katastima vodafone live omws epite evala sim tis wind. to provlima einai oti dn borw na lavw sms! borw na steilw ...den borw na lavw omws! ..phga se kapoios katastima wond ..ekana adikatastash tis sim alla pali t idia!to kentro mnmtwn kai oi rithmiseis prepei na einai swstes!..ti alla borei na fteei ? ...mhpws borei kapoios na vohthisei!??????einai krima ..toso wraio kinitaki :p efxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδιά,λέω να πάρω το κινητάκι...Το δα σήμερα και πραγματικά με εντυπωσίασε..Προσφέρει τόσα πολλά,ΣΕ χαμηλη τιμη...να το παρω;;; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδιά,λέω να πάρω το κινητάκι...Το δα σήμερα και πραγματικά με εντυπωσίασε..Προσφέρει τόσα πολλά,ΣΕ χαμηλη τιμη...να το παρω;;; Να το πάρεις. Εγώ πριν 2 μέρες πήρα και το Ε51 και το L760 το παρόπλισα λόγω ραδιοφώνου.Αλλά χάρις στον Dragonmaster το φλασαρισα και έτσι εχει και ραδιόφωνο με αποτέλεσμα να παροπλίσω το Ε51.Λίγο με χαλάει το μαύρο το interface που έχει αλλά κάτι θα βρεθεί και γιαυτό. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 δηλαδή να το αφήσω vodafone έτσι και το πάρω?Από ότι λες για το interface.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 δηλαδή να το αφήσω vodafone έτσι και το πάρω?Από ότι λες για το interface.. Αυτό έγινε σε μένα γιατί το φλασάρισα για να μπει ραδιόφωνο.Το κινητό που θα πάρεις μεσω της voda δεν έχει ραδιόφωνο. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hokomou Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Καλησπέρα! Το χρώμα του Interface ειναι υποκειμενικό για τον καθένα. Εμένα μ' αρέσει το μαύρο γιατι δείχνει άγριο....πολεμικό όπως χαρακτηριστικά το λέω. Το πρόβλημα που εντόπισα μετά το φλασάρισμα είναι οτι δεν μπαίνει στο vodafone live παρότι μίλησα αρκετές φορές με την εξυπηρέτηση πελατών και προσπαθήσαμε τα πάντα. Κατά τ' άλλα δουλεύει άψογα και η μπαταρία κρατάει περισσότερο απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αυτό έγινε σε μένα γιατί το φλασάρισα για να μπει ραδιόφωνο.Το κινητό που θα πάρεις μεσω της voda δεν έχει ραδιόφωνο. δηλαδή ΑΠΟ ΟΠΟΥ και να το π΄ραω,αν το φλασάρω με τα αρχεία που δίνετε στην προηγούμενη σελίδα,τότε θα έχει ΚΑΙ ραδιόφωνο?:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 ναι φυσικΑ αυτος ηταν και ο λογος που το εκανα flash οπως και η μπαταρια Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Φίλε <<Dragon master>> Το ίδιο πρόβλημα που έχει ο <<hokomou>> το έχω και εγώ.Μήπως υπάρχει κάποια λύση? Μήπως θα πρέπει να πιστέψουμε πια πως δεν θα έχουμε περιήγηση με το κινητό? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 <<Dragonmaster>> Help Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 vodafone live δεν υφισταται πλεον για το κινητο λογω του οτι πλεον ειναι σαν να βγηκε απο την samsung,ωστοσο μπορειται να serfaretai στο net αν λαβετε τις απαραιτητες ρυθμισεις απο τον φορεα ,εγω χρησιμοποιω wind και εχω surfing κανονικα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts