jimpanourgias Δημοσιεύτηκε October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2007 Χρησιμοποιεί κανεις το εν λόγο firewall-antivirus ? Αν ναι, είστε ικανοποιημένοι? Εγώ πάλι έχω μεγάλα προβλήματα όσον αφορά το οτι μου καθυστερεί υπερβολικά το pc (VISTA OS) στο startup. Την sidebar την ανοίγει πολύ αργά... και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία έχουν περάσει 3-4 λεπτά. Παλαιότερα είχα ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα... ανοιγε κανονικά με το pc (δλδ περνούσαν αυτά τα 3-4-5 λεπτά) αλλα μετά απο κάποιο διάστημα δεν μου άνοιγαν τα παράθυρα, δεν λειτουργούσε τίποτα. Ούτε στο my computer δεν μπορούσα να μπώ, ούτε πουθενά. Συν του οτι δεν έκλεινε το pc με τιποτα. Αυτό που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω να ανοίγει μαζι με τον υπολογιστή, και οοοοοοποτε θέλω να σκανάρω το πισι, να το ανοίγω κ να το σκανάρω. Δλδ 1 φορα στις 3-4 μερες δλδ. χρησιμοποιω laptop με 2GB μνήμη, Intel Core Duo 1.83GHz, και σκληρό στις 5400. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μια απο τα ίδια και με εμένα φίλε μου, το εγκατέστησα ως 15 day trial πριν 2-3 μέρες, και άρχισα να βλέπω γνωστές σελίδες να παγώνουν χωρίς λόγο! Δεν είμαι σίγουρος οτι φταίει αυτό αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο στη σύνθεση ή τις συνήθειές μου.... Επιπλέον μου την έσπασαν τα εξής δύο: 1. δεν βρήκα τρόπο να γυρίσω από το 15day trial στο free version (εννοώ χωρίς να περιμένω να περάσουν οι 15 μέρες), και 2. ενώ του είπα οτι δεν θέλω να κάνει anti-spyware και antivirus, αυτό χτες συνδέθηκε για να κάνει update τα definition files - ενώ πιστέυω οτι θα έπρεπε να απενεργοποιηθούν αυτόματα οι ενημερώσεις αφού στο setup είχα δηλώσει οτι δεν θα χρησιμοποιήσω αυτά τα features.... Με αυτά και με τα άλλα το ξήλωσα χτες, και το ξανα-εγκατάστησα ως free version, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 και εγώ σήμερα το πεταξα το ριμάδι και δοκιμάζω τις free 15 της Symantec για το Norton360. Το Ζone Alarm (που ήταν αγορασμένο) μου έκανε πολλά κουλά. Πρώτον ο υπολογιστής αργούσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να ανοίξει. Δεύτερον όταν το είχα απενεργοποιημένο στο startup και το άνοιγα εν συνεχεία για να κάνω scan με αποσύνδεε απο το wifi. Τι περίεργο κ αυτό... κατόπιν όπως προείπα άρχιζε να μήν μου ανοίγει Windows Explorer, και τους browsers. ΕΚτός απο αυτό δεν θυμόταν την επιλογή για το firewall "yes and dont bother me again for this programme". Με ρωτούσε για τον Firefox, για το WinMail, για τα games, για όλα!!!! Και εφόσον είχα τικάρει αυτήν την επιλοή με ρώταγε ξανά και ξανά!!! Τώρα με το Ν360 είμαι μια χαρά. Το έχω πάντα ανοιχτό, δεν βαραίνει τον υπολογιστή στο startup και δεν παρατηρώ κανένα κόλλημα. Σαν να μην υπάρχει!!! Λέτε πράγματι να μην υπάρχει ? :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Eμένα πάλι τρέχει απροβλημάτιστα τα τελευταία 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ (full version) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Eμένα πάλι τρέχει απροβλημάτιστα τα τελευταία 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ (full version) Μιλάς για την σουίτα ή μόνο για το firewall? Και εννοείς για Vista ή για XP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μιλάς για την σουίτα ή μόνο για το firewall? Και εννοείς για Vista ή για XP? ZoneAlarm Security Suite version:7.0.462.000 σε XP Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 καλά στα XP μπορεί να παίζει. Αλλα σε Vista mamietai. Σε 2 λαπτοπ μου κάνει τα ίδια αυτά που έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Και στο δικό μου PC στην αρχή ένα κολληματάκι 30"-1' το τρώει αλλά είναι πολυφορτωμένα τα XP και το pc είναι λίγο παλιό (3.2 sc prescott,1 gb ram) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Για την ακριβεια το ιδιο το προγραμμα αναφερει πως τις πρωτες ημερες χρησης του θα βαραινει και θα καθυστερει τη λειτουργια του Η/Υ. Το θεμα ειναι αν αυτο συνεχιζεται και μετα. Εγω το εγκατεστησα χθες και οσα προβληματα αναφερατε τα αντιμετωπιζω και εγω. Απλα πιστευω πως αυτο θα σταματησει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα. Αν δεν εχετε παρατηρησει καμια αλλαγη προς το καλυτερο πειτε μου να το απεγκαταστησω και να κρατησω το norton internet security που ειχα ως τωρα. Και για να εχουμε καλο ερωτημα εσεις ποιο απο τα δυο ή ισως και καποιο αλλο ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Για την ακριβεια το ιδιο το προγραμμα αναφερει πως τις πρωτες ημερες χρησης του θα βαραινει και θα καθυστερει τη λειτουργια του Η/Υ. Το θεμα ειναι αν αυτο συνεχιζεται και μετα. Εγω το εγκατεστησα χθες και οσα προβληματα αναφερατε τα αντιμετωπιζω και εγω. Απλα πιστευω πως αυτο θα σταματησει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα. Αν δεν εχετε παρατηρησει καμια αλλαγη προς το καλυτερο πειτε μου να το απεγκαταστησω και να κρατησω το norton internet security που ειχα ως τωρα. Και για να εχουμε καλο ερωτημα εσεις ποιο απο τα δυο ή ισως και καποιο αλλο ειναι καλυτερο? Αν το ίδιο πρόγραμμα αναφέρει οτι ο υπολογιστής θα.... καθυστερεί σε σημείο να σέρνεται, αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Δεν ξέρω κανένα αλλο AV που να το κάνει αυτό. Αλλα εφόσον το αναφέρει, ας έλεγε οτι για 3-4 μέρες πχ θα έχετε τέτοια κολλήματα, αλλα μετά θα στρώσει. Εγω το είχα κάνα μήνα. Βλέπεις όταν δίνεις 50 ευρώ το σκέφτεσαι να τα πετάξεις έτσι αμέσως. Πάντως είναι λυπηρό μετά απο 2 χρόνια η εταιρεία να μην το έχει διορθώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 μια που το εβαλα σε vista και μια που το πεταξα!!!ουστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts