MsK Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Προσπαθώ να καταλάβω από την αρχή που διαβάζω αυτό το θέμα συζήτησης, τι είναια αυτό το κάτι που έχει αλλάξει, τι είναι αυτό το κάτι που δεν έχει αλλάξει, τι πήγε στραβά, τι δεν πήγε στραβά, τι συνέβη, πως συνέβη και γιατί συνέβη. Τελικά μετά από 20 off-topic απαντήσεις, διαβάζω το εξής: Mα εγώ ξεκίνησα την συζήτηση για κατι ποστς που σβηστήκαν, σε κάποιο τοπικ για τα smartphones και τους αμερικάνους.. Οπότε καταλαβαίνω ότι ο λόγος γίνεται για το θέμα Οι Αμερικάνοι Αδιαφορούν για τα Smartphones το οποίο βρίσκονταν σε αυτήν τη διεύθυνση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=946 Λαμβάνω λοιπόν ως μήνυμα από τον trapped' - ότι κάτι συνέβη εκεί, κάτι έφυγε, κάπου πήγε, που πήγε; Προτού όμως ασχοληθώ, βρε 'trapped καλό μου παιδί, μια μεγάλη θερμή παράκληση. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να κάνεις αν θες το σχετικό thread στο σχολιασμό, ωστόσο προσπάθησε όσο το δυνατόν γίνεται να αναφέρεις το πρόβλημα, χωρίς περιττές σάλτσες. Αν ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθεί, είναι να μας βοηθήσεις να το βρούμε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να έχω γνώσω όλων μα όλων των περιστατικών που συμβαίνουν καθημερινά, ούτε μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται κάθε ημέρα με κάποιον X moderator, ωστόσο, αν αναφερθεί κάποιο πρόβλημα με PM, email, έστω και με θέμα στο forum, σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί. Αν λοιπόν το πρώτο σου μήνυμα περιείχε αυτά που περιείχε το... 26ο, τότε όλα θα είχαν λυθεί και θα είχαν αποφευχθεί οι παρεξηγήσεις. Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς ή από εσάς έχει κακή διάθεση, ούτε στο κάτω κάτω της γραφής έχουμε οτιδήποτε να χωρίσουμε. Βρισκόμαστε όλοι εδώ επειδή θέλουμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να επικοινωνήσουμε - και σίγουρα όχι για να προσβάλουμε τους άλλους - στο κάτω κάτω της γραφής, είμαστε όλοι ίσοι με τη μόνη διαφορά ότι οι moderators έχουν 3 κουμπάκια παραπάνω :) Σταματάω όμως το κοινωνικό σχολιασμό του θέματος :) και περνάω στην ουσία, δηλαδή στο πραγματικό πρόβλημα. Ανέφερες λοιπόν ότι στο θέμα των αμερικανικών smartphones, υπήρξαν διαγραφές μηνυμάτων, κάτι το οποίο πραγματικά - δεν θα έπρεπε να συμβεί, εκτός και αν υπήρχαν "κακά λογάκια". Διαβάζω λοιπόν σε αυτό το θέμα: Από TN97: Παρακαλώ, όχι άσχετα posts. Το topic δεν έχει να κάνει με το τι είναι τα kbit/sec και τα kbps/sec. Επίσης, τα off topic posts αφαιρέθηκαν και εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σας μπορείτε να πάτε στο Computing Αυτό λοιπόν είναι μια ΛΑΘΟΣ τακτική από πλευράς του TN97, η οποία με βρίσκει σίγουρα αντίθετο. Μπορεί να είναι off topic, όπως επισημαίνει, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε πιο ελαστικοί και σίγουρα δεν επεμβαίνουμε ΠΟΤΕ με διαγραφή μηνυμάτων. Πρόβλημα θα υπήρξε μόνο αν το θέμα από τεχνολογικό γίνονταν πολιτικό ή κοινωνικό... Στην προκειμένη περίπτωση όμως, πιστεύω ότι τα μηνύματα ΔΕΝ έπρεπε να αφαιρεθούν και ήδη έχει ειδοποιηθεί ο TN97 - ο οποίος είναι άνθρωπος :) και ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του moderator - να προσέχει λίγο περισσότερο στο εγγύς μέλλον που θα βάζει το χεράκι του και θα πατάει τα κουμπάκια του. Ευτυχώς όμως κάθε λάθος μπορεί να διορθωθεί και αυτό είναι το σημείο που και εσείς μπορείτε να βοηθήσετε. Το θέμα επέστρεψε λοιπόν στην ΊΔΙΑ περιοχη με τον ΙΔΙΟ τιτλο και με ΟΛΑ τα μηνύματα. Η νέα της διεύθυνση είναι όμως πλέον αυτή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1309 Θα παρακαλούσα λοιπόν την επόμενη φορά, απλά να αναφέρετε το πρόβλημα - το ψητό - και έτσι να γλυτώνουμε περιττές συζητήσεις... άντε γιατί κάνει ζέστη και εγώ θέλω να κάνω μπανάκια στη θάλασσα και άλμυρο νερό να σε ξεχάσω δεν μπορώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 To λοιπόν .. :o θελω να ευχαριστίσω τον Mάνο που έδειξε κατανόηση και έδωσε τέλος σ'αυτή τη παράδοξη ιστορία με ψυχραιμία ;) :o θελω να απολογηθω :o για την τυχών απροσάρμοστη συμπερηφορά μου και απολογούμε αν έθιξα καποιους μοντς ή αλλους χρήστες ;) Ελπίζω να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα και η όλη αντιπαράθεση στο χώρο του myphone ;) Καλές Διακοπές .. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykman Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον unforgiven Να ένα λαμπρό παράδειγμα post που θα πρέπει να σβηστεί... Δοκίμασες το "report"? ;) Παράθεση http://www.fractalbit.gr :: http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lykman Δοκίμασες το "report"? ;) Όχι... πες με παράξενο και γκρινιάρη, αλλά σε ΑΥΤΟ το topic έχουν μπει δύο super moderators και ο administrator. Υποτίθεται ότι έχουν διαβάσει τι έχει γραφτεί και κανέναν δεν τον ενόχλησε το συγκεκριμένο Post... Προφανώς ούτε οι φωτογραφίες στις υπογραφές ενοχλούν... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 αφαιρέθηκε... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Βρε unforgiven, sorry που επεμβαίνω. Το forum σου δίνει τη δυνατότητα να "αγνοήσεις" μια ολόκληρη περιοχή, όπως το Chat & Fun, αν δεν σε εκφράζει, καθώς επίσης και να αγνοήσεις τα μηνύματα συγκεκριμένων χρηστών αν και πάλι δεν σε εκφράζουν. Αν θεωρείς ότι η υπογραφή κάποιου σε ενοχλεί, μπορείς φυσικά να του στείλεις PM, να μου στείλεις PM, να κάνεις κάτι τέλος πάντων για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια μέση λύση. Και να ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν λεπτές και πολλές ισσοροπίες, ωστόσο σίγουρα, ποτέ δεν θα βρεθούμε οι όσοι χρήστες και αν είμαστε για να συμφωνήσουμε απόλυτα σε ένα θέμα και πάντα θα συνεχίζουμε να το ανακυκλώνουμε. Όπως είδες και προηγουμένως στο συγκεκριμένο θέμα του 'trapped - και όχι στις αοριστολογίες - έδωσα το συντομότερο δυνατό λύση. Αν κάποιο θέμα σε πειράξει - ενοχλήσει, δεν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπάκι report to moderator και τότε αυτός θα επέμβει. Θεωρώ άδικο να υποστηρίζεις ότι ένας Moderator αν δεν επέμβει σε 5 λεπτά είναι περισσότερο λάθος από τον ίδιο το χρήστη που δημιούργησε το θέμα, αφού όλοι μας είμαστε άνθρωποι χρήστες και το forum δεν είναι παρά ένα απλό hobby μας και τίποτα περισσότερο. Είναι αδύνατον να βρίσκεται κάποιος από πάνω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ιδιαίτερα μες το θέρος, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι της Ελλάδας βρίσκονται κοντά σε μια παραλία και όχι πάνω από έναν υπολογιστή. Και μην ξεχνάμε κάτι: Myphone, Unwired κτλ δεν είναι ούτε οι κανόνες, ούτε οι moderators. Είναι οι απλοί χρήστες... Στέκομαι εκεί και όπως τόνισα και προηγουμένως η λύση είναι μια. Αν κάτι πάει στραβά, δείξτε το, κάντε το highlight και πείτε μας τη γνώμη σας άμεσα, ανοιχτά και χωρίς υπονοούμενα. Δες το προηγούμνο παράδειγμα. Αν ο trapped ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, το θέμα θα είχε λυθεί... 30 μηνύματα νωρίτερα. Αν εντοπίσεις κάτι στραβό ανάποδο, whatever, σχολίασέ το στο σχολιασμό, πίεσε το κουμπί report, στείλε PM σε κάποιον super moderator ή σε εμένα, κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός. Μπορεί να μην συμφωνούμε στα πάντα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλοι. Να ρωτήσω κάτι; Αν είμαι νέος χρήστης και με το που μπω δω κ@λους και λεσβιακά στις υπογραφές, θέματα για το "πού τον παρκάρετε" και posts "έξω οι λούγκρες" ή "δουλειά δεν είχε ο διάολος...", ποιός θα με μαζέψει μετά; Ποιός θα μου απαγορεύσει να γράφω ό,τι θέλω και όπως θέλω; Όσο για τις φωτογραφίες στις υπογραφές... ειλικρινά οφείλω να παραδεχθώ ότι έχεις δίκιο, ωστόσο κάτι το ότι δεν ενοχλήθηκε κανείς, αφού ποτέ κανείς δεν ανέφερε ότι τον ενόχλησαν, κάτι το ότι δεν έρχονταν σε αντίθεση με τους ΟΠΧ, κάτι το ότι προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες... οι υπογραφές αφέθηκαν όπως έχουν και μάλλον αυτό θα γίνει έως ότου εκφραστούν παράπονα ( νομίζω ότι ούτε εσύ δηλώνεις ότι έχεις πρόβλημα ). Μπορεί το myPhone να είναι οι χρήστες τους όπως λες, ωστόσο υπάρχουν οι επιλογές, όπως και σε μια κανονική κοινότητα, ο καθένας να επιλέξει τι θα "παρακολουθεί" και με ποιους θα κάνει παρέα... Μπορεί τα όσα έγραψα να σε βρίσκουν εντελώς αντίθετο, ωστόσο είναι η προσπάθειά μου να εξηγήσω ορισμένες καταστάσεις. Αν θεωρείς ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, θα μπορούσες να προτείνεις τρόπους αντιμετώπισής προβλημάτων, τρόπους επίλυσης προβλημάτων και φυσικά τρόπους για να γίνουμε καλύτεροι. Ο διάλογος επιτρέπεται, όπως έχω πει άπειρες φορές στο παρελθόν, αρκεί να γίνεται πολιτισμένα και φυσικά να είναι "γόνιμος". Τέλος, να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει το κουμπάκι report, υπάρχω και εγώ εδώ, που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να προσπαθήσω να βρω τι και αν πήγε στραβά και να το διορθώσω - αρκεί να είστε συγκεκριμένοι - γκουχ γκουχ -κάθε φορά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Θα ηθελα και εγω να καταθεσω την αποψη μου πανω σε αυτο θεμα. Πιστευω οτι σε καθε forum πρεπει να υπαρχει εξ αρχης ενα topic που θα αφορα τις σχεσεις μεταξυ των admins,mods και χρηστων ωστε να ξεδιαλυνουν καποια πραγματα που αργοτερα μπορει να φερουν σε αντιπαραθεσεις με καποιες φορες οχι και τοσο κοσμιο τροπο, και να δινει την δυνατοτητα να λυνονται αποριες σχετικα με την σωστη λειτουργια ενος forum. Εγω διαφωνω με το κλεισιμο topic το οποιο δειχνει (και λεω δειχνει) να προσελκει το ενδιαφερον και κατω απο την κριση οτι το θεμα εχει εξαντληθει ή τελειωσε , γιατι ισως αυτη η κριση να ειναι λαθος υποκινουμενη ισως απο εμπαθεια, ισως απο διαφωνια ,ισως απο οτιδηποτε.(προς Θεου μιλαω γενικα και οχι συγκεκριμενα.) Η δυναμη που κατεχουν οι mods θα πρεπει να χρησιμοποιειται με συνεση και σοφια και οχι οπως στην ταινια o mighty bruce :D :D Πιστευω οτι για την σωστη λειτουργια ενος forum και για να μην εχουμε φαινομενα πτωσης λογω υπερφορτωσης ή δυσλειτουργιας, ενα topic να κλεινει μετα απο ενα συντομο χρονικο διαστημα και μετα απο ενα μεσο διαστημα να διαγραφεται. Ετσι θα δινεται η δυνατοτητα σε νεους χρηστες να εχουν την δυνατοτητα να δουν καποιες συζητησεις που ειχαν ενδιαφερον και να αποφευγουν θεματα με 3-4 απαντησεις οι οποιες συσωρρευονται και βαραινουν το site. Για το θεμα των off topic πιστευω οτι η καλυτερη λυση, αν και λιγο κουραστικη για τους mods, η μεταφορα τους στο καταλληλο θεμα και η δυνατοτητα παραπομπης. Ετσι πιστευω παντα οτι θα δινεται η δυνατοτητα της συνεχισης στο σωστο σημειο. Οσο για τους κανονισμους κακα τα ψεματα, αν ανοιγα τωρα μια δημοσκοπιση ποσοι τους εχουν διαβασει σιγουρα ειναι λιγοι. γι' αυτο και θα ηταν καλο να υπαρχει λιγη επιεικια και αυτο αφορα ολων των ειδων τα θεματα. και οταν λεμε λιγη εννοουμε λιγη γι' αυτο και θα κατακρινω την συμπεριφορα του p800lover ο οποιος το παραχ..ε. ολοι μας και λεω ολοι μας παντα μεσα απο διαλογο και πιστευω οσο γινεται ανοικτο, μπορουμε να συμβιωσουμε σε αυτο το forum που ολοι μας το αγαπαμε (και φανηκε απο το γεγονος ποσοι παλιοι χρηστες του unwired το αναζητησανε και γραφτηκαν παλι) και ισως λογω αυτης της πολυπληθυσμικοτητας η τεμπελα του τεχνολογικου forum να μην υπαρχει. PEACE MY FRIENDS ps. ταλαιπωρηθηκα πολυ να το γραψω στα ελληνικα και να ειναι κατανοητο σε ολους καθως μου εχουν χαλασει και τα δυο shift. :wacko: :wacko: :wacko: :blink: Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MsK Μπορεί τα όσα έγραψα να σε βρίσκουν εντελώς αντίθετο, ωστόσο είναι η προσπάθειά μου να εξηγήσω ορισμένες καταστάσεις. :) Εδώ κάνεις λάθος. Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε. Και, αν δεν έγινε κατανοητό, υποστηρίζω την προσπάθεια πολλών εδώ μέσα. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρατράγουδα, μέχρι ένα σημείο είναι λογικό. Διαφωνώ με πολλές απόψεις εδώ μέσα, διαφωνώ και με το ότι συζητούνται κάποια πράγματα (πχ: με το θέμα του "παρκαρίσματος") και αυτή ακριβώς η διαφωνία μου με έκανε να απέχω για μεγάλο χρονικό διάστημα: Δεν μου άρεσαν πράγματα και συμπεριφορές και γι' συτό χάθηκα... Εδώ απαντάω και στον αγαπητό Speedy που με ρώτησε σε άλλο topic σχετικά... Ή απλά αν δεν μου αρέσει κάποιο θέμα δεν το κοιτάζω καν, όπως πχ αυτό με τις φωτογραφίες γνωστών και αγνώστων γυναικών... Αλήθεια σκεφτήκατε ποτέ σε τι μπελάδες μπορείτε να μπείτε από ένα τέτοιο θέμα; Είμαστε μία κοινότητα. Και κάθε κοινότητα έχει και τους καλούς και του κακούς, και τους όμορφους και τους άσχημους... Έτσι είναι, τι να κάνουμε... Αλλά το να συμμετέχεις σε μία κοινότητα ενώ διαφωνείς με αυτά που γίνονται, απλά αδιαφορώντας, είναι λάθος. Η αποχή είναι η σωστή λύση. Αν βγω με δέκα άτομα και οι δύο παίρνουν ναρκωτικά, δεν μπορώ να πω "εντάξει, δεν κοιτάζω και δεν τους μιλάω"... Απλά δεν ξαναβγαίνω μαζί τους... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Μπιλ :) σωστά τα όσα λες... υπήρχε μία "κρίση" επιπέδου και στο παλιό φόρουμ... στο συγκεκριμένο site όμως που συμμετέχουμε-τριγυρίζουμε, πιστεύω ότι τα θέματα των ειδήσεων, οι συζητήσεις στα εξειδικευμένα φόρα καθώς και τα sections εκτός του φόρουμ, είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα και το χαρακτήρα του site. Έχει γίνει δουλειά, γίνεται καθημερινά απ όλους σας, ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι γύρω από τις εξελίξεις στα κινητά και σε θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες γενικότερα. που θέλω να καταλήξω? στο ότι δεν μπορούμε να βαθμολογήσουμε το επίπεδο του site αυτού, από το περιεχόμενο των συζητήσεων στο Chat & Fun. το συγκεκριμένο φόρουμ είναι το μόνο οφ τόπικ φόορυμ στο οποίο οι χρήστες ξεδίνουν, κάνουν χαβαλέ, πλάκα. Σίγουρα, δεν συζητάμε για πλήρη ασυδοσία, αλλά εκεί η χαλαρότητα είναι σίγουρα πιό μεγάλη, ελεγχόμενη πάντα. Πολλές φορές όμως πέφτουμε στο τρυπάκι της σοβαροφάνειας... πράγματα που ενοχλούν την αισθητική μας, αλλά ίσως να είναι κάπως υπερβολικά... οι υπογραφές 1-2 μελών σε σύνολο 1.600 (σήμερα) οι οποίες δεν παραβαίνουν τους ΟΠΧ, καλώς ή κακώς, δε νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την εικόνα όλων των χρηστών που συμμετέχουν σ αυτό.. υπάρχει η διαφορά αντίληψης στον καθένα μας. αν τα εξομοιώναμε όλα, θα ήταν μετά πολύ βαρετό και άχρωμο... κοινωνία είμαστε κι εδώ, απρόσωπη μεν αλλά από ανθρώπους αποτελείται στην τελική... και να σου πω και κάτι άλλο.. έγινε Ο χαμός για το κλείδωμα του τόπικ των ομοφυλόφιλων... μία μέρα μετά, δεν έχει ποστάρει κανείς... γιατί? γιατί το ζητούμενο τελικά από μερικούς είναι να κρίνουμε σε κάθε ευκαιρία την "εξουσία" σε όποια αφορμή δοθεί... αυτό το ξέρουμε καλά πλέον και το δεχόμαστε... και συνεχίζουμε... όλοι μαζί :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 βρε wappy δεν θα θελα να νιώθετε έτσι! μεσα σ'αυτα τα 2 χρόνια τώρα δεν ξανάχα πρόβλημα με την ''εξουσία'' και λυπάμαι που λες ότι είναι σαν να τα έβαλα μαζί της.. δεν θα θελα κατι τέτοιο.. απλα το θεώρησα άδικο εκείνο που έγινε και το ανάφερα επειδή δεν είχα ανταπόκριση πριβε.. και πάλι απολογούμε.. :'( :o Φιλικά Ανδρέας Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped βρε wappy δεν θα θελα να νιώθετε έτσι! μεσα σ'αυτα τα 2 χρόνια τώρα δεν ξανάχα πρόβλημα με την ''εξουσία'' και λυπάμαι που λες ότι είναι σαν να τα έβαλα μαζί της.. δεν θα θελα κατι τέτοιο.. απλα το θεώρησα άδικο εκείνο που έγινε και το ανάφερα επειδή δεν είχα ανταπόκριση πριβε.. και πάλι απολογούμε.. :'( :o Φιλικά Ανδρέας Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απολογηθεί κανείς. Έχετε μόνο υπόψη σας ότι μερικοί mods είναι διακοπές και δεν μπορούν να απαντήσουν σε pm. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Παντως επειδη γραφω και σε αλλα 5-6 φορουμ τοση "αστυνομευση" απο mods δεν εχω δει στα αλλα!!! Καλο ειναι απο την μια αλλα...απο την αλλη γινεται λιγο εκνευριστικο! Καθε αποψη πρεπει να λεγεται και να "φαινεται" εστω κι ασχετη! Αν ειναι δυνατον mods χαλαρωστε λιγο... :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Παντως επειδη γραφω και σε αλλα 5-6 φορουμ τοση "αστυνομευση" απο mods δεν εχω δει στα αλλα!!! Καλο ειναι απο την μια αλλα...απο την αλλη γινεται λιγο εκνευριστικο! Καθε αποψη πρεπει να λεγεται και να "φαινεται" εστω κι ασχετη! Αν ειναι δυνατον mods χαλαρωστε λιγο... :cool: Νομίζω ότι δεν έχεις 100% δίκαιο. Μπορώ να σού αναφέρω με άνεση 4-5 φόρα (για Ελληνικά μιλάμε πάντα) που εκεί ούτε καν το συζητάνε το θέμα. Τα lock πέφτουν βροχή και αν πεις και τίποτα ακολουθεί ΒΑΝ ανευ δικαιολογίας και συζήτησης. Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω ποιά είναι. Σε αρκετές περιπτώσεις διαβάζοντας άλλα φόρα, λέω 'Κοίτα να δεις τι γίνεται εδώ και στο δικό μας με την παραμικρή αφορμή έχουμε γκρίνιες για το κάθε lock"... Θα συμφωνήσω με τον Wappy, στο παραπάνω ποστ και σε αυτά που γράφει. και να σου πω και κάτι άλλο.. έγινε Ο χαμός για το κλείδωμα του τόπικ των ομοφυλόφιλων... μία μέρα μετά, δεν έχει ποστάρει κανείς... γιατί? γιατί το ζητούμενο τελικά από μερικούς είναι να κρίνουμε σε κάθε ευκαιρία την "εξουσία" σε όποια αφορμή δοθεί... αυτό το ξέρουμε καλά πλέον και το δεχόμαστε... και συνεχίζουμε... όλοι μαζί Ωστόσο ορισμένες φορές όλοι (και οι χρήστες και οι mods) μπορεί να φτάσουμε σε υπερβολές. Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι με ευκολία γενικεύεται ένα lock παραπάνω και αμέσως ξεκινούν 2-3 threads του στυλ "Οι mods είναι φασίστες", "Κρεμάστε τους mods" , "Ψωμί, Παιδεία , Ελευθερία κάτω οι φασίστες του myphone" και άλλα τέτοια... :confused: :wacko: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αφου γινεται συζητηση ας πω και εγω την γνωμη μου. Πιστευω οτι οι περισσοτερεοι μοντερατορες ειναι καλοι με την εννοια οτι τηρουνται οι κανονισμοι αλλα αυτο που δεν μου αρεσει ειναι να επιτρεπεται σε μοντερατορες να κατακρινουν τους χρηστες για την προσωπικη τους ζωη.Να με συγχωρειτε πολυ αλλα πιστευω οι μοντς πρεπει να κατακρινουν καποιον για την συμπεριφορα του στο φορουμ αλλα οχι να τον υποβαθμιζουν η να κατηγορουν την προσωπικη του ζωη. Θελω να πιστευω οτι το νεο φορουμ θα ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ θα ακουγονται ΟΛΕΣ οι αποψεις οσο ακραιες και αν ειναι αρκει να τηρουνται οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Στους διαξιφισμους ομως θα πρεπει να υπαρχει σχετικη κατανοηση αν καμμια φορα αυξανουν τα πνευματα γιατι οι περισσοτεροι πορωνονται με την συσκευη τους και θελουν να την υπερασπιστουν και να πεισουν τον αλλον οτι ειναι καλυτερη. Παντως κατα την γνωμη μου στο chat and fun πρεπει να ανοιγονται θεματα που να εχουν καποια ποιοτητα. Τελος θα ηθελα να ρωτησω γιατι απαγορευονται οι συζητησεις για το ποδοσφαιρικο στοιχημα(ειχα ρωτησει τον wappy και ειχε πει οτι δεν επιτρεπονται).ζηταω αν γινεται να επιτραπουν και οποια ποστς ξεφευγουν να σβηνονται. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 πολύ χαμός για το τίποτα. δεν καταλαβαίνω γιατί 5-10 χρήστες (φιλικά μιλώντας πάντα) τα βάζουν με τους mob. προσωπικά πιστεύω πως όλοι ανεξεραίτως θέλουν να δίνουν όσα μπορούν περισσότερα στο φόρουμ και το περτυχαίνουν. είναι όμως δυσκολό και κάποιοες φορές κάνουν λάθη που σίγουρα τα καταλαβαίνουν. περα από αυτά θα ήθελα να πω ότι είναι εύκολο για όσους δεν κάνουν τίποτα άλλο στο φόρουμ παρά να απαντούν και να διαβάζουν, να κατακρίνουν τους mod. βέβαια όπως μπει στον χορό θα του φύγει η μαγκιά. τέσπα εγώ αυτά είχα να πω και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιώμαστε με τέτοια. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ. ας κάνουμε κάτι περισσότερο εποικοδομητικό. :) φιλικά ΠΑΝΤΑ, Αλέξης ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 προσωπικά συμμετέχω στο φόρουμ γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κινητά.Τα θέματα που αναφέρετε και για τα οποία έγινε όλη αυτή η συζήτηση με αφήνουν αδιάφορο.Και τι να λέει αν κάποιος mοd μου σβήσει κάτι;Σημασία για μένα έχει ότι αντλώ από αυτό το site τις πληροφορίες που θέλω και καταθέτω τις απόψεις μου.Αν σε κάποιον δεν αρέσουν δε με πειράζει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Vampyre, Wappy για κλείστε το σας παρακαλω.. εγώ το άνοιξα έτσι θέλω να γίνει Lock.. δεν βγάζει στο πουθενά να τσακωνόμαστε για το τίποτα, είπαμε το θέμα , το συζητήσαμε.. δεν είναι ανάγκη να το συνεχίζουμε και να τρωγώμαστε πάνω σε τίποτα.. ;) Φιλικά Ανδρέας :o Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped Vampyre, Wappy για κλείστε το σας παρακαλω.. εγώ το άνοιξα έτσι θέλω να γίνει Lock.. δεν βγάζει στο πουθενά να τσακωνόμαστε για το τίποτα, είπαμε το θέμα , το συζητήσαμε.. δεν είναι ανάγκη να το συνεχίζουμε και να τρωγώμαστε πάνω σε τίποτα.. ;) Φιλικά Ανδρέας :o To θέμα θα κλείσει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (chic)... :cool: Μπορεί κάποιος να έχει να προσθέσει κάτι, θα ανοίγουμε άλλο thread; Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει.. :) Σας αγαπώ όλους :* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 okie dogie.. απλα δεν ήθελα να συνεχιστούν τίποτα μεγάλες αντιπαραθέσεις ;) εγώ δεν είμαι των καβγάδων [ασχέτως αν τσακώθηκα με το 99% των φίλων μου.. :p ) Φιλικα ;) :o Ανδρέας Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Πάντως προσωπική μου γνώμη είναι ότι τίποτα δεν άλλαξε. Οι ίδιοι είμασταν και μεις και οι mod. Ακόμα και η γκρίνια και των δύο παρέμεινε ολόιδια. Αντε βρε! Καλό καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 To θέμα θα κλείσει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (chic)... :cool: Μπορεί κάποιος να έχει να προσθέσει κάτι, θα ανοίγουμε άλλο thread; Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει.. :) Σας αγαπώ όλους :* Φιλε μου απαιχτη η υπογραφη σου! Πολλα ευγε... Αυρτον για παντα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Λοιπόν, σε ότι με αφορά: 1. Τα posts που αφαίρεσα, τα αφαίρεσα διότι έκρινα πως ήταν τελείως off-topic. Όσο δικαίωμα έχουν οι χρήστες να γράφουν τις απόψεις τους, άλλη τόση υποχρέωση έχουν να μην γράφουν άσχετα πράγματα. 2. Να με συμπαθάτε που δεν απάντησα όλες αυτές τις μέρες, αλλά ήμουν σε διακοπές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Κάπως.... πιο αναλυτικά τώρα. Προς Trapped: Εάν δεν σου ήταν τόσο εύκολο να καταδικάζεις χωρίς να ξέρεις, ίσως παρατηρούσες πως εδώ και κάποιες μέρες δεν συμμετείχα στο forum διότι, πολύ απλά, έλειπα. Πράγματι μου έστειλες PM, το οποίο όμως αξιώθηκα να διαβάσω μόλις σήμερα. Εσύ βεβαίως, προτίμησες να ανοίξεις topic εκφράζοντας το ότι πιστεύεις ότι σε αδίκησα. Θα σε συμβουλέψω λοιπόν, άλλη φορά να κοιτάς εάν κάποιος έχει διαβάσει το PM σου. Αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις έτσι. Σε ότι έχει να κάνει με τα επίμαχα posts, θεωρώ ότι ορθώς τα απομάκρυνα, διότι δεν είχαν καμμία σχέση με το topic. Αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιον χρήστη ιδιαίτερα, αλλά με όλους καθώς θεωρώ πως ένα επιτυχημένο forum πρέπει να έχει συζητήσεις που "κυλούν" και δεν εκτρέπονται. Θα μου πείτε βέβαια: "Κάτσε ρε ΤΝ97, πως μπορείς να κρίνεις πότε ένα post είναι μέσα στο θέμα?", και θα απαντήσω και εγώ πως είναι θέμα λογικής και κρίσης του καθενός ή με άλλα λόγια, αλάνθαστος δεν είναι κανείς. Με βάση την δική μου κρίση λοιπόν, καλώς ή κακώς, έπραξα έτσι, όπως θα έκανα σε κάθε περίπτωση. Αυτά προς το παρόν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 TN97.. ποσες φορές θες να σου πώ το συγγνώμη; :/ δεν το ξερα ότι θα σουν διακοπές και κακώς έπραξα ότι έπραξα.. ξανά συγγνώμη Φιλικά Ανδρέας Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped TN97.. ποσες φορές θες να σου πώ το συγγνώμη; :/ δεν το ξερα ότι θα σουν διακοπές και κακώς έπραξα ότι έπραξα.. ξανά συγγνώμη Φιλικά Ανδρέας Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη φίλε μου και... παλιέ μου βοηθέ :p Απλά, ας παραδειγματιστούμε όλοι και ας μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε. Ας θυμόμαστε όλοι πως κανείς δεν είναι αλάνθαστος (ούτε εμείς, ούτε και εσείς όμως) και, όπως συμβαίνει και στην αληθινή ζωή, είναι λογικό να μην συμφωνούμε στα πάντα. Παίρνοντας αφορμή το συμβάν, θέλω να θίξω και τα εξής: 1. Καλώς ή κακώς, το forum είναι ένα απρόσωπο μέσο επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό, καλό είναι να προσέχουμε όλοι τι λέμε, και πως το λέμε. Πολλές φορές μπορεί να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μας, παρόλο που υπό άλλες συνθήκες (π.χ. σε μια καφετέρια) θα ήταν πιο... εύπεπτα. 2. Διαπιστώνω πως αρκετοί έχουν πρόβλημα με την "εξουσία" (Trapped, δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά γενικά). Διαβάζω συνέχεια παράπονα, γκρίνιες κτλ. Σκεφτήκατε όμως όλοι εσείς πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η κατάσταση για έναν Moderator? Μπορεί εσείς να μας βλέπετε σαν "forumμπάτσους" :p ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά όποιος μπορεί να κρίνει ρεαλιστικά, ίσως διαπιστώσει πως είμαστε ώριμοι ενήλικες που η ζωή μας δεν αλλάζει εάν είμαστε "Mod" σε ένα forum... Όπως και όλοι εσείς οι χρήστες, άλλωστε. Για να τοπω με πιο απλά λόγια, ειλικρινά, ότι κάνουμε εμείς στοχεύει στο καλό του MyPhone, και πουθενά αλλού. Και, μιλώντας για τον εαυτό μου (μιας και μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω με σιγουριά), πιστέψτε με, η ζωή μου δεν αλλάζει επειδή έχω την δυνατότητα να κλειδώνω topics ή να διαγράφω μηνύματα. Για τα δικά μου μέτρα, θα ήμουν ηλίθιος εάν στα 27 μου είχα τέτοια κολλήματα..... 3. Σχετικά με τους ΟΠΧ, αυτοί υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για να βοηθούν την ομαλή λειτουργία του forum. Πολύ κακώς κάποιοι τους παρεξηγούν και τους θεωρούν ως "μέσο επιβολής". 4. Όπως έχει ήδη γράψει ο ΜsK αλλά και άλλα παιδιά, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και στην κριτική. Το MyPhone δεν θα ήταν αυτό που είναι εάν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό δεν δεχόντουσαν την εποικοδομητική κριτική των μελών, μιας και όποιος είναι "ανοιχτός" στις ιδέες και στις απόψεις των άλλων μπορεί να γίνει καλύτερος σε αυτό που κάνει. Ωστόσο, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υιοθετούμε κάθε πρόταση. Αυτά προς το παρόν....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts