Jump to content

Aγορά εκτυπωτή(100-150€)!!

cool_ted
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον ενδιαφερομαι να αγορασω εναν εκτυπωτη...Διαθετω 100-150€ και θελω να βγαζω και εγρωμες σελιδες(αρα δεν ενδιαφερομαι για laser)...Εχω δει στο site του πλαισιου οτι υπαρχουν και Inkjet και φωταγραφικοι εκτυπωτες...ποια η ουσιαστικη διαφορα τους?Οι φωταγραφικοι ειναι πιο ακριβοι...Συνιστουνται και για να βγαζεις φωτογραφιες ή δεν αξιζει(τελιωνουν γρηγορα τα μελανια,κακη ποιοτητα,απαιτει καλο[και ακριβο] χαρτι κλπ)?

Ποια η γνωμη σας αξιζει να παρω φωτογραφικο εκτυπωτη?

Επισης ενα καλο που εχω δει στους φωταγραφικους εκτυπωτες ειναι οτι εχουν 6 μελανια αντι για 2 ή 4 που εχουν οι Inkjet...Δηλαδη είναι πιο δυσκολο να σου τελειωσει ενα μελανι(αφου χρησιμοποιειται μονο για ενα χρωμα)...kai στους Inkjet αν τελειωσει το κοκκινο πρεπει να αλλαξεις ολο το μελανι που εχει τα εγχρωμα...

Απο Inkjet μου αρεσε αυτος και απο φωτογραφικο αυτος

Εχετε να μου προτεινετε καποιο μοντελο?τι πρεπει να προσεξω στην αγορα ενος εκτυπωτη?

Ευχαριστω εκ των Προτερων :)

Free Your Mind...;)

Just for the record, όταν λες "θέλω να βγάζω και έγχρωμες άρα δεν ενδιαφέρομαι για laser εκτυπωτές" τι εννοείς;;

Υπάρχουν και έγχρωμοι laser εκτυπωτές. :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

oups...εχεις δικιο εκανα λαθος..δεν θελω εγχρωμο laser γιατι ξεφευγει απο αυτα που διαθετω(100-150€)...εχεις να μου προτεινεις κατι φιλε μου συμφωνα με αυτα που αναφερω παραπανω?:rolleyes:
Free Your Mind...;)

• 2 weeks later...
Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι πόσο κοστίζουν τα μελάνια...Γιατί αν είναι να δώσεις 100 ευρώ για εκτυπωτή και το κάθε μελάνι να σου βγαίνει 50 τότε αστο!Στους εκτυπωτές πρέπει να λειτουργούμε αντίστροφα...
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._