k_onstantinos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει το κινητάκι κυρίως λόγω τιμής, μπορείτε μετά από αυτή την περίοδο που το έχετε να κάνετε μια λίστα με τα μειονεκτήματα του?? Μιας κ αυτά ενδιαφέρουν ποιό πολύ. Τα καλά καλώς να ρθουν. Κ κάτι ακόμα, η συσκεύη στην Ελλάδα έρχεται μόνο από vodafone?? Έχει περιορισμούς το κινητό λόγω vodafone live σε εγκατάσταση εφαρμογών κτλ?? Το έχει λειτουργήσει κανείς με sim άλλης εταιρείας? Γιατί θέλω να το λειτουργήσω με cosmote. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lipdim Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδιά καλησπέρα σε όλους. ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα ώστε να μπορώ να κάνω θέματα δικά μου για το κινητό. έχω το SGH - i450V (OS & S60 ) Το μόνο που βρήκα είναι το Series 60 Theme Studio(για νοκια είναι από ότι είδα ) αλλά στην μορφή που το κάνει,μάλλον δεν το δέχεται το κινητό αυτό. ξέρετε κάτι να μου προτείνετε ? σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ ελπίζω να έβαλα στην σωστή κατηγορία την ερώτηση μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Το μήνυμά σου, μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Όσον αφορά θέματα για την συσκευή σου, μπορείς να βρεις εκατοντάδες θέματα στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3. Για να δημιουργήσεις τα δικά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Series 60 Theme Studio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts