jimpanourgias Δημοσιεύτηκε July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2003 Πρόκειται να κάνω ένα φορματ στον δίσκο μου, αλλα δεν θα ήθελα να χάσω τα email μου που είναι αρκετά σημαντικά. Το έχω ψάξει λιγο το θέμα, αλλα δεν έχω βρει έναν τρόπο να δημιουργήσω ένα back up αρχείο, το οποίο θα γράψω σε ένα cd για να μπορέσω να σώσω τα mail μου. Μήπως κάποιος απο εσάς γνωρίζει τον τρόπο να με βοηθήσει? Χρησιμοποιώ Outlook Express... Δεν με ενδιαφέρει να πάρω Image του σκληρού μέσω Norton Ghost. Απλά θέλω να βγάλω τα μαιλ μου, και ή να κάνω φορματ στον δίσκο, ή να τα προωθήσω σε κάποιον άλλον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Καταρχήν θα πρέπει να ενεργοποιήσης από τον Windows Explorer την επιλογή να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελλοι. Αυτό γίνεται από το μενού Tools - Folder Options - View και επιλέγεις Show hiddens files and folders. Μετά ανοίγεις το Outlook Express και επιλέγεις Tools - Options - Maintenance - Store Folder. Εκεί θα βρείς το path όπου αποθηκεύονται τα e' mails. Έπειτα με τον Windows Explorer βρίσκεις τον φάκελο και απλά κάνεις copy όπου θέλεις το περιεχόμενό του. Ελπίζω να σε βοήθησα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. July 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Όχι απλά βοήθησες.... με έσωσες :-) Σε ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Ανοιγεις το OUTLOOK EXPRESS και... File --> Import & Export --> Export to a file (NEXT) --> Personal Folder File (.pst) (NEXT) --> Επιλέγεις το PERSONAL FOLDERS και τσεκαρεις απο κατω το Include Subfolders. Πατάς ΝΕΧΤ και ορίζεις που θέλεις να σώσεις το backup. Περιμένεις λιγάκι και έτοιμο. Με τον ίδιο τρόπο θα περάσεις τα ε-mails μετά. Import... Δεν πιστεύω να άργησα :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Και αν έχεις Windows XP Έναρξη-->Προγράμματα--> Βοηθήματα-->Εργαλεία Συστήματος -->Οδηγός μεταφορλας αρχείων και ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts