junglist Δημοσιεύτηκε October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2007 Με αφορμή το Live του Σαββάτου στο Club22, θέλω να δω αν υπάρχει κόσμος που γουστάρει ακόμα τη φάση. Βέβαια υπάρχουν οι 2 πλευρές των fans, όπου οι μεν τους βρίζουν γιατί αλλάξανε το στυλ, προσθέσανε στοιχεία metal (κιθάρες,drums κλπ) και γιατί το έχουν ρίξει στην αρχαιολατρεία και οι δε που τους ακολουθούν στην εξέλιξή τους, παρόλo τις αλλαγές. Εγώ προσωπικά τους γουστάρω πρώτα για τα παλιά, που όποτε τα ακούω μουρλαίνομαι παρόλο τα 28 μου χρόνια, και έπειτα γιατί το ύφος τους έχει σκληρύνει τρελά με τη χρήση metal στοιχείων.Κάτι που κατά τη γνώμη μου δυναμώνει τρελά αυτό που βγάζουν.HARDCORE POWER!:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Για αυτους τους δυο mc's μια λεξη ταιριαζει:ΣΕΒΑΣΜΟΣ!τελος Απο την εποχη των txc μεχρι σημερα τα σπανε και δυσκολα η ελληνικη hip hop σκηνη θα ξαναδει τετοια skills,flows και στιχους.Peace Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Περιμένω πώς και πώς να ακούσω τα νέα κομμάτια που άκουσα ότι περιέχουν και ήχους από drhm 'n bass. Ελπίζω να τα σπάσουν εντελώς το Σάββατο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Αυτο το σαββατο παιζει και ενα αλλο πολυ δυνατο live: http://www.hiphop.gr/page/1437 Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Όποιος προσέχει τους στίχους θα καταλάβαινε ότι δεν έχουν μεγάλη απόκλιση από παλαιότερά τους τραγούδια...Υπήρχαν παρόμοιες αναφορές και ωραίος λόγος, απλά τώρα είναι πιο έντονο. Anyway...εγώ θα πάω στο Live και ελπίζω να κυλήσει ομαλά χωρίς παρατράγουδα.;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 http://www.hiphopkinima.com/portal/content/view/395/170/ Συνεντευξη Α/Ε για το νεο αλμπουμ. Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 είναι απλά απίστευτο το καινούριο album, πιστευω ξεπέρασε καθε προσδοκία! δε μπορεσα δυστυχως να παω σημερα στην παρουσιαση , μηπως υπαρχει κανενα video απο το fuzz online καπου; στο youtube τιποτα ακόμη! Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Μονο αυτο βρικα:http://www.youtube.com/watch?v=drFURoCmxDc&NR=1 Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Μουσικός Βομβαρδισμός!Πολύ καλό το νέο album! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 JUST :respect::D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Πραγματικα,αν κ δεν ειμαι fan της συγκεκριμενης σκηνης,νομιζω οι TXC ειναι οτι καλυτερο.Χιλιομετρα μακρια απο τους υπολοιπους.Προοδευτικοι,οχι στασιμοι στον ηχο τους κ με πολυ καλη διαχειριση της εμπορικοτητας τους.Μπραβο Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts