Jump to content

Πρόβλημα χωρητικότητας DVD

teitzis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να χωρέσει μια ταινία 7,5 Giga που έχω στο σκληρό μου σε ένα dvd 4,5 Giga; Επίσης υπάρχει dvd δισκάκι χωρητικότητας 8 Giga;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να χωρέσει μια ταινία 7,5 Giga που έχω στο σκληρό μου σε ένα dvd 4,5 Giga; Επίσης υπάρχει dvd δισκάκι χωρητικότητας 8 Giga;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

Mε προγραμμα που κανει συμπιεση πχ dvdfab μπορεις να την χωρεσεις .

dvd δισκάκι χωρητικότητας 8 Giga ειναι τα Dual Layer αλλα θα πρεπει να τα υποστηρίζει και το burner σου.

Mε το dvdfab, αν θυμάμαι καλά, μπορείς να χωρίσεις την ταινία στα δύο, ώστε να χωρέσει σε δύο δισκάκια DVD5 (4.7GB). Δεν θα χρειαστεί να τη συμπιέσεις δηλαδή. Διαφορετικά χρησιμοποίησε ένα δισκάκι DVD9 (8.5GB).

Με το DVD Shrink θα κάνεις αυτό που θέλεις. Θα συμπιέσεις το DVD9 (8.5GB) σου, σε DVD5 (4.7GB). Είναι απλό και εύκολο πρόγραμμα. Είναι και δωρεάν. Κατέβασέ το από εδώ. Περιέχει και έναν οδηγό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το DVD Shrink θα κάνεις αυτό που θέλεις. Θα συμπιέσεις το DVD9 (8.5GB) σου, σε DVD5 (4.7GB). Είναι απλό και εύκολο πρόγραμμα. Είναι και δωρεάν. Κατέβασέ το από εδώ. Περιέχει και έναν οδηγό.

Θενκς παιδιά! :up: Θα καταλήξω στο συγκεκριμένο μάλλον. :happy:

Έχε υπόψη σου ότι αν το συμπιέσεις τόσο, θα πέσει πολύ η ποιότητα της εικόνας.

Έχε υπόψη σου ότι αν το συμπιέσεις τόσο, θα πέσει πολύ η ποιότητα της εικόνας.

Εντάξει, εναλλακτική λύση πέραν αυτού δεν έχω (χωρίς να κόψω το dvd στη μέση)

Για να πετύχεις όσο το δυνατό καλύτερη ποιότικα εικόνας στο συμπιεσμένο DVD, μπορείς να απομωνώνεις (συμπιέσεις) μόνο την ταινία απο το DVD, χωρίς το μενού και τα έξτρα που έχει κάθε ταινία (φυσικά αν δεν τα χρειάζεσαι).
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Τώρα έχει δημιουργηθεί το εξής θέμα: χρησιμοποιώ το nero 6 για DVD. Δοκίμασα τη ταινία των 7,5GB να τη περάσω σε ένα DVD των 8GB double layer και το nero δε μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή. Ο μετρητής χωρητικότητας δείχνει κόκκινο μετά τα 4,5GB ενώ η ένδειξη στη δεξιά μπάρα του παραθύρου του προγράμματος δείχνει κανονικά τα 7,5GB. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό;

Τώρα έχει δημιουργηθεί το εξής θέμα: χρησιμοποιώ το nero 6 για DVD. Δοκίμασα τη ταινία των 7,5GB να τη περάσω σε ένα DVD των 8GB double layer και το nero δε μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή. Ο μετρητής χωρητικότητας δείχνει κόκκινο μετά τα 4,5GB ενώ η ένδειξη στη δεξιά μπάρα του παραθύρου του προγράμματος δείχνει κανονικά τα 7,5GB. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό;

θα επιλεξεις udf file system, οχι iso, αν εκανες κατι τετοιο και τα περνας χειροκινητα τα αρχεια.

Τα αρχεία της ταινίας τα έχω σε έναν φάκελο στο σκληρό μέσα. Αυτό που μου ανέφερες είναι επιλογή από το nero;

Ναι αυτό ενοούσε:

http://img134.imageshack.us/img134/9982/captureqy2.jpg

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! :up:

Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη με το nero express;