multidanze Δημοσιεύτηκε October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2007 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να γεφυρώσω 2 router. Το ένα είναι το crypto F320 AnnexA και το άλλο Netgear (δεν θυμάμαι μοντέλο) με WiFi AnnexB. Έχω απλή γραμμή στο σπίτι μου οπότε χρησιμοποιώ το Crypto για την aDSL μου. Μπορώ να συνδέσω και το Netgear με το crypto ώστε να έχω internet μέσω του WiFi? Αν ναι μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται? Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Θα συνδέσεις το netgear πάνω στο crypto μέσω καλωδίου δικτύου (ethernet) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Cross καλώδιο ομως? θα πάρει αυτόματα IP από το άλλο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Cross καλώδιο ομως? θα πάρει αυτόματα IP από το άλλο? Oχι crossover (συνεστραμένο) καλώδιο, patch (κανονικό). Ρύθμισε το crypto να δίνει αυτόματα IPs (να λειτουργεί ως DHCP server), και το netgear να παίρνει αυτόματα IPs από DHCP. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 thnx man Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts