one_tree_hill Δημοσιεύτηκε October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2007 Παιδιά,πάω να κάνω επανεγκατάαταση windows.τελειώνει την αντιγραφή αρχείων και μου πετάει το μήνυμα setup was unable to read or write to drive C. If a Virus scanner is running, disable it and then restart.τι να κανω?από τα BIOS δεν το αναγνωρίζει:mad: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 kalispera, mipos den kanis 'katari egatastasi' alla pernas pali apo pano ta windows ? enoo oti stin arxi tis egatastasis kanis format ton c: ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Απο το bios τι δεν αναγνωρίζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 να απενεργοποιησεις το virus protection του BIOS.πρεπει να εχει μια εντολη Virus Boot Protection η κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 να απενεργοποιησεις το virus protection του BIOS.πρεπει να εχει μια εντολη Virus Boot Protection η κατι τετοιο... λοιπόν,αν είναι αυτό που λές,θα σου κάνω μια εκκλησία... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πού μένεις να στην κάνω?Πέτυχε!Για την ακρίβεια,δεν είχα αυτή την επιλογή στο BIOS,αλλά το έκανα με ένα patch!Παιδιά,σας ευχαριστώ και πάλι!ΜΕ ΣΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Παιδιά,θέλω τη βοήθειά σας επειγόντως.Ένας φίλος μου έδωσε ένα λειτουργικό να περάσω στον υπολογιστή.Η διαδικασία γίνεται κανονικά,bootάρει ο υπολογιστής μέσω BIOS το CD,η εγκατάσταση φορτώνει αρχεία,ώσπου.......ΧΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!Σταματάει!Βγάζει μια μπλε οθόνη και λέει:Windows faced a critical problem and had to shutdown to prevent damage to your computer.If this error appears for the first time,restart the computer.If not,do the following:Check for viruses,run CHKDSK /F for any problems and then restart your computer.Αν δοκιμάσω μέσω των Windows,σταματάει μετά την επανεκίνηση και την αντιγραφή αρχείων σ'ένα σημείο αφού επιλέξω την επιλογή να ξεκινήσει το Windows XP Professional Setup και λέει ότι δε μπορεί να συνεχίσει επειδή δε μπορεί να βρει το CD-ROM...:mad: Μπορείτε να με βοηθήσετε?Δεν αντέχω άλλο,θα το σπάσω σε κομμάτια και θα το πετάξω από το μπαλκόνι!!!Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας!Να πω επίσης πως μέσω της recovery console,έκανα και το MBR format,έκανα και scan για ιούς,όλα καθαρά και αυτό το ****** εκεί,το χαβά του! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 δοκιμασε να κανεις εγκατασταση αλλα windows(ή απο αλλο CD).Αν ειναι εκδοση με extra προγραμματα(eXPierience,black edition),βαλε τα απλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Επίσης πρόσεχε πως εκφράζεσαι! Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Πράγματι,το πακέτο είναι custom,αλλά και τα απλά που δοκίμασα,το ίδιο...Τί να κάνω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 παίδες,έκανα low level format και ο υπολογιστής δεν φορτώνει.Έχω την εντύπωση πως χρειάζομαι δισκέτα ASR,εν έχω όμως.Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια?Αν αλλ΄΄αξω σκληρό,θα μπορώ κανονικά,μέσω BIOS,να κάνω format,ή θα αντιμετωπίσω πάλι τα ίδια?Ο υπολογιστής είναι GIGABYTE,1 χρόνου και κάτι μηνών,έχω 2 DVD-RW.Όποιο CD boot κι αν βάλω τα ίδια.Τι να κάνω???? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Δοκίμασες κάποιο Linux live cd?Κατέβασε ένα και φορμάρισε τον δίσκο με αυτό... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts