rokko1974 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ναι μπορείς. Αυτό είναι το καλό. Παιδιά δεν το κρατάει όμως. Εκεί που φαίνεται ότι το κρατάει στη μνήμη ξαφνικά ξαναγυρνάει η οθόνη και πρέπει να το ξανακάνεις. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδιά δεν το κρατάει όμως. Εκεί που φαίνεται ότι το κρατάει στη μνήμη ξαφνικά ξαναγυρνάει η οθόνη και πρέπει να το ξανακάνεις. Μόνο σε επανεκκίνηση χαλάει. Τσέκαρε το! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 μπορείς να διαλέξεις σε ποιες εφαρμογές να δουλεύει και σε ποιές όχι? oxi geniko einai sto thlefwno an kai kana 2 fores 3ekleidwse kai ekane rotation pali gkrrrrrrrrr 1 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 oxi geniko einai sto thlefwno an kai kana 2 fores 3ekleidwse kai ekane rotation pali gkrrrrrrrrr Δεν πάμε καλά. Το ρυθμίζεις εσύ. Πχ εγώ έχω enable rotation στον browser και disabled στο μενού. Ότι θες κάνεις.. Για αυτό δε λέμε: http://www.blackberryapps.com/product.asp?id=29418&n=StopTilt:-Disable-Auto-Rotation-on-Storm ??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δεν πάμε καλά. Το ρυθμίζεις εσύ. Πχ εγώ έχω enable rotation στον browser και disabled στο μενού. Ότι θες κάνεις.. Για αυτό δε λέμε: http://www.blackberryapps.com/product.asp?id=29418&n=StopTilt:-Disable-Auto-Rotation-on-Storm ??? Είμαι ο τρίτος που το λέει (ότι ξαφνικά ξεκλειδώνει) άρα υπάρχει θεματάκι. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Τι να πω;;; μόνο μετά από επανεκκίνηση δε δουλεύει. Μυστήριο. Στείλτε feedback. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Τι να πω;;; μόνο μετά από επανεκκίνηση δε δουλεύει. Μυστήριο. Στείλτε feedback. Έστειλε ένα παιδί από εδώ μέσα. Υπάρχει σχετικό ποστ κάπου μέσα στα χαώδεις τόπικς. Και να σου γράψω και κάτι άλλο? Ποιος θα ασχοληθεί με 2 δολάρια? Άσε που πουθενά στην σελίδα τους δεν το βρήκα γραμμένο ότι το κάνει σε κάθε εφαρμογή και το κρατάει στην μνήμη. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δεν κάνει save. Απλώς κάποιος έγραψε οτι το κάνει για όλο το τηλέφωνο και όχι για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. "the best part is that each screen is programmed individually (so, for example, you could have the homescreen locked in portrait view, while everything else still auto-rotates). In addition, the option is easily turned on or off". http://www.blackberryapps.com/product.asp?id=29418&n=StopTilt:-Disable-Auto-Rotation-on-Storm Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ξέρετε κάποιον messenger που να υποστηρίζει και msn και google talk ώστε να μην χρησιμοποιώ τον msn messenger γιατί κάτι έχει πάθει και δεν λαμβάνω τα μηνύματα που μου στέλνουν. Για όσους δεν κατάλαβαν ψάχνω να βρω έναν universal messenger που να υποστηρίζει το msn... Ευχαριστώ Δοκίμασε το parlingo.com.. Υποστηρίζει και FB chat ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δοκίμασε το parlingo.com.. Υποστηρίζει και FB chat ;) Το δοκίμασα αλλά είναι πολύ δύσχρηστο με τα μικρά γραμματάκια του :D Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 το stoptilt (disable auto-rotation) δουλεύει σε όλες τις εφαργογές του τηλεφώνου (οχι τα third-party αν και σου βγάζει επιλογή) και μπορείς να επιλέξεις ποιες θέλεις να είναι μόνο portrait mode! είχε μόνο ένα bug, δεν σου αποθηκευε τις ρυθμίσεις σου και μετά απο κάθε baterry pull έπρεπε να τα ξαναλλάζεις, όμως το διόρθωσαν με το update που μόλις βγήκε. επίσης προστέθηκε μηνυματάκι που σου λέει αν το έχεις ενεργοποιημένο η όχι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 το stoptilt (disable auto-rotation) δουλεύει σε όλες τις εφαργογές και μπορείς να επιλέξεις ποιες θέλεις να είναι μόνο portrait mode! είχε μόνο ένα bug, δεν σου αποθηκευε τις ρυθμίσεις σου και μετά απο κάθε baterry pull έπρεπε να τα ξαναλλάζεις, όμως το διόρθωσαν με το update που μόλις βγήκε. Ναι έχεις δίκιο. Ευτυχώς είχα αγοράσει και αυτό οπότε τώρα πριν λίγο μου ήρθε και το update και τώρα δουλεύει ρολόι. :):) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @rokko1974: το update το έκανες ΟΤΑ? όταν πήγα να κάνω Ιnstall το update μου πέρναγε πάλι την παλιά και το πέρασα με desktop manager και όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @rokko1974: το update το έκανες ΟΤΑ? όταν πήγα να κάνω Ιnstall το update μου πέρναγε πάλι την παλιά και το πέρασα με desktop manager και όλα οκ! Μιλάμε πάντα για το stoptilt. Ναι ΟΤΑ το έκανα αλλά διευκρινίζω ότι πρόκειται για το stoptilt γιατί εμένα μου έβγαλε πρώτα ένα λινκ με το άλλο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει. Πως το έκανες από το pc αφού δεν δίνει link για direct download. Εμένα μόνο sms & ota επιλογή έχει. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Μιλάμε πάντα για το stoptilt. Ναι ΟΤΑ το έκανα αλλά διευκρινίζω ότι πρόκειται για το stoptilt γιατί εμένα μου έβγαλε πρώτα ένα λινκ με το άλλο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει. Πως το έκανες από το pc αφού δεν δίνει link για direct download. Εμένα μόνο sms & ota επιλογή έχει. απο το blackberryforums αγόρασα την εφαρμογή και σου βγάζει τις επιλογές που είπες αλλά και επιλογή για να κατεβάσεις το stoptilt σε μορφή zip (περιέχει .alx) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εχει κανεις πρόβλημα με την εφαρμογη του facebook?καθυστερι παρα πολυ και στο τελος δεν μπορει να ολοκληρωσει αυτο που του ζηταω. 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εχει κανεις πρόβλημα με την εφαρμογη του facebook?καθυστερι παρα πολυ και στο τελος δεν μπορει να ολοκληρωσει αυτο που του ζηταω. όχι κανένα κάντο uninstall και ξαναπέρασε το! αν το έχεις κάνει ήδη δοκίμασε να το κάνεις και απο το desktop manager 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 File manager app BBFileScout just keeps getting better 2009/05/22 - BBFileScout update to 0.6.9 What's new? * Hide and unhide files and directories via the File/Directory information popup * Option 'Show filenames in Menus' - enables/disables the display of current selected file in the #Menu (default on) What's fixed? * Fixed internal NullPointerException [when updating root] * Options: it's now possible the remove a previously specified playlist directory (in order to disable the complete playlist functionality of BBFileScout) http://www.blackberrynews.com/2009/05/22/file-manager-app-bbfilescout-just-keeps-getting-better/ http://bb.emacf1.com/bbfilescout_log.html 1 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 σε storm παίζει? 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 σε storm παίζει? Ναι ,μια χαρα ! :happy: 1 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 File manager app BBFileScout είναι freeware? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Εδώ και καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Facebook 1.6 Launching Thursday May 28th New features include: * Feed support - view and comment on friends status updates and highlights * Profile and wall viewing - view and comment on friends’ profiles and wall updates * Improved photo viewing - view and comment on pictures * Additional language support http://www.berryreview.com/2009/05/22/hot-facebook-16-launching-thursday-may-28th-wall-viewing-feed-support/ 1 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 άντε να δούμε και την 2.0 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Αν λάβουμε υπόψη το πότε είπε η RIM ότι θα βγαζε την 1.5 και το πότε βγηκε, τότε καλό χειμώνα για την 1.6 :P Ας ελπίσουμε να είναι πιο συνεπείς αυτή τη φορά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts