rokko1974 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Εγώ θα ξαναπώ ότι σε μένα δουλεύει το AppWorld.. τουλάχιστον οι τσαμπέ εφαρμογές και κατεβαίνουν και τρέχουν και όλα καλα.. Και μάλιστα έκανα εγκατάσταση 2η φορά σε καινούρια συσκευή.. Όσο για το FB, λογικό να μην έβγαινε χθες.. Αφού δεν είχε διαρεύσει κάποια leaked έκδοση, σιγά μην το έχουν έτοιμο... Μπορείς να μας παραθέσεις το link που το κατεβάζεις? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Το λινκ πρέπει να είναι για bold απ ότι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Σιγά. Δεν προσφέρει τπτ. Ούτε καλύτερες τιμές όπως το blackberryapps. Απλώς τα έχει μαζεμένα και κατηγοριοποιημένα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Κι εγώ με bold επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί το AppWorld. Το έχω ήδη φορτωμένο από την πρώτη μέρα που βγήκε, και στο 8800 και στο 9000. Πως και γιατί, δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι στην αρχή "έπαιζε" σε όλους και μετά το "κόψανε"... 1 Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Όντως αρχικά έπαιζε. Εγώ μετά το έβγαλα και το είχαν κόψει. Δεν έμπαινε ξανά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 καλημερα παιδια ξερετε που μπορουμε να βρουμε αυτα τα πανεμορφα themes???? http://elecity.com σωστα το εχω γραψει ειναι χωρις www. η διευθυνση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν ξέρω αν το είδε κανείς αυτό: http://www.berryreview.com/2009/05/29/tips-tricks-use-the-camera-flashled-as-a-flashlight/ ..φαίνεται καλό tip πάντως παρόλο που υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για "φακό".Απλό και πιο σύντομο απο εφαρμογή "τρίτου" αν χρειάζεσαι άμεσα "φακό". 1 Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν ξέρω αν το είδε κανείς αυτό: http://www.berryreview.com/2009/05/29/tips-tricks-use-the-camera-flashled-as-a-flashlight/ ..φαίνεται καλό tip πάντως παρόλο που υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για "φακό".Απλό και πιο σύντομο απο εφαρμογή "τρίτου" αν χρειάζεσαι άμεσα "φακό". πιο γρηγορο είναι με την εφαρμογή. για να το ενεργοποιήσεισ πρέπει να πατήσεις αρκετά "κουμπιά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μπορείς να μας παραθέσεις το link που το κατεβάζεις? 1η φορά απευθείας από RIM, μετά από ένα λινκ που έβαλε ένας φίλος εδω σε προηγούμενες σελίδες.. Και τις 2 φορές με Bold & WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πλέον δεν με απασχολεί το application της rim γιατί κατέβασα το appstore του γνωστού site και δουλεύει άψογα και έχει τα πάντα!!!!! :D:w00t::w00t: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πλέον δεν με απασχολεί το application της rim γιατί κατέβασα το appstore του γνωστού site και δουλεύει άψογα και έχει τα πάντα!!!!! :D:w00t::w00t: Dude πόσταρε το λινκ η στέιλε μου ένα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Dude πόσταρε το λινκ η στέιλε μου ένα pm Sorry! Έχεις δίκιο, ξέχασα το λινκ Λοιπόν μπαίνετε από την συσκευή πάντα στο *****berry.com/appstore και κάνει αυτόματα download...μετά τα γνωστά. Έχει τα πάντα free & buy. Επίσης έχει το deal της ημέρας σε φοβερές τιμές (1-2 $) p.s. Στο link όπου αστεράκια βάζετε την λέξη c r a c k (χωρίς τα κενά :p) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Sorry! Έχεις δίκιο, ξέχασα το λινκ Λοιπόν μπαίνετε από την συσκευή πάντα στο *****berry.com/appstore και κάνει αυτόματα download...μετά τα γνωστά. Έχει τα πάντα free & buy. Επίσης έχει το deal της ημέρας σε φοβερές τιμές (1-2 $) p.s. Στο link όπου αστεράκια βάζετε την λέξη c r a c k (χωρίς τα κενά :p) Ωραίο app ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αντίστοιχα υπάρχει και το blackberryapps.com. Εξίσου καλό. Σε κάποια θέματα έχει καλύτερες τιμές. Όπως το stoptilt το είχα βρει πιο οικονομικά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αντίστοιχα υπάρχει και το blackberryapps.com. Εξίσου καλό. Σε κάποια θέματα έχει καλύτερες τιμές. Όπως το stoptilt το είχα βρει πιο οικονομικά. Ναι όντως! Έχει βγάλει εφαρμογή για την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι όντως! Έχει βγάλει εφαρμογή για την συσκευή; Με πρόλαβες... :) Λύνει τα χέρια η συσκευή... Έχει βγάλει? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι όντως! Έχει βγάλει εφαρμογή για την συσκευή; Με πρόλαβες... :) Λύνει τα χέρια η συσκευή... Έχει βγάλει? Κανονικά. Έχω κατεβάσει ota μέσω του λογαριασμού που έχω φτιαξει. Όλα οκ. Το θέμα είναι να κάνουμε και μια μικρή έρευνα αγοράς.:lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σωστός σε αυτό! Καθέ σελίδα έχει κι άλλες προσφορές! Πάντα πρέπει να το ψάχνεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο msn messenger όταν ο "άλλος" είναι με ένδειξη offline? Παράλληλα το ψάχνω και στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο msn messenger όταν ο "άλλος" είναι με ένδειξη offline? Παράλληλα το ψάχνω και στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι... Δυστυχώς το messenger ήταν πάντα έτσι στα ββ! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις κάποιο άλλο instant messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δυστυχώς το messenger ήταν πάντα έτσι στα ββ! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις κάποιο άλλο instant messenger Το οποίο φαντάζομαι το πληρώνεις?? ή έχεις κάποιο να προτείνεις? :ninja: :rolleyes: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Το οποίο φαντάζομαι το πληρώνεις?? ή έχεις κάποιο να προτείνεις? :ninja: :rolleyes: Δεν ξέρω κάποιο αλλά είχα διαβάσει στο φόρουμ γιά ένα beta και freeware που σου τα έχει και όλα μαζεμένα και facebook κτλ αλλά θυμάμαι ότι το μόνο ελάτωμα ήταν τα μικρά γράμματα. Google it και Ολο και κάτι θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δεν ξέρω κάποιο αλλά είχα διαβάσει στο φόρουμ γιά ένα beta και freeware που σου τα έχει και όλα μαζεμένα και facebook κτλ αλλά θυμάμαι ότι το μόνο ελάτωμα ήταν τα μικρά γράμματα. Google it και Ολο και κάτι θα βρεις. Τα έχω ψάξει. Δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο δωρεάν. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο "αγορασμένο" ;) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 καλησπερα παιδια , εχω ενα bold και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει μια εφαρμογη που θα μου λεει ημερισια / μηνιαια το συνολο των kylobytes που εχω στειλει και εχω λαβει . ο λογος για να ελεγχω την ημερισια / μηνιαια χρηση μου στο wind bis. εχει αναφερθει μια εφαρμογη minimoni αλλα δεν με βολευει λογω δυσχρηστιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 καλησπερα παιδια , εχω ενα bold και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει μια εφαρμογη που θα μου λεει ημερισια / μηνιαια το συνολο των kylobytes που εχω στειλει και εχω λαβει . ο λογος για να ελεγχω την ημερισια / μηνιαια χρηση μου στο wind bis. εχει αναφερθει μια εφαρμογη minimoni αλλα δεν με βολευει λογω δυσχρηστιας. Mobile data alerter, εγώ αυτό έχω στο storm και δουλεύει τέλεια! Αν και στην βοιδαφον δεν το χρειαζόμαστε, που να φτάσεις το 1,5 gb Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts