Jump to content

BlackBerry: Εφαρμογές & Παιχνίδια

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το im ή το iskoot γίνεται κάτι?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ποια έκδοση έχουν τα 9700?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα.Εχω ένα 9700 και ψαχνω να βρω μια sports tracking εφαρμογη. Υπαρχει κατι αξιολογο ειτε εντος ειτε εκτος appworld ειτε δωρεαν ειτε με πληρωμη..

Ευχαριστω

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

βγηκε το viber για blackberry !

ωρα ηταν , το κατεβασα και εγω προχθες νομιζω μολις ανεβηκε , αλλα μου κανει κατι κολπα με την αποστολη μηνυματων , σε καποια μου βγαζει οτι δεν πηγαν και πρεπει να τα ξαναστειλω , ( ειμαι με vodafone )

πως το βλέπω?

Options και βρες το "about". Εκεί αναφέρει την ακριβή έκδοση που φοράει το τηλέφωνο.

Καλησπερα.Εχω ένα 9700 και ψαχνω να βρω μια sports tracking εφαρμογη. Υπαρχει κατι αξιολογο ειτε εντος ειτε εκτος appworld ειτε δωρεαν ειτε με πληρωμη..

Ευχαριστω

Υπάρχει το Gym Technic, το Adidas miCoatch καθώς και άλλα, που μπορείς να βρεις στο App World.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Από το λιγο που δοκιμασα το micoach φαινεται αρκετα καλο... Οσον αφορα το άλλο προγραμμα μαλλον θελει bis για να δουλεψει..Ευχαριστω για την βοηθεια.Αν καποιος άλλος βρει καποιο άλλο παρομοιο προγραμμα ας ποσταρει να βλεπουμε και αλλα...

ωρα ηταν , το κατεβασα και εγω προχθες νομιζω μολις ανεβηκε , αλλα μου κανει κατι κολπα με την αποστολη μηνυματων , σε καποια μου βγαζει οτι δεν πηγαν και πρεπει να τα ξαναστειλω , ( ειμαι με vodafone )

χρειάζεται BIS για να τρέξει ή αρκεί Wifi?

Maybe I'll hold my breath and jump right in

και με τα 2 τρεχει , τουλαχιστον εμενα που το ειχας εκτος WIFI , απλα εκτος WiFi σαν να ζοριζεται να στελνει τα μηνυματα , πρεπει να κανω αρκετα retry ..

• 2 weeks later...

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλω να μπλοκάρω στο blackberry 9780 που έχω, κάθε κλήση από απόκρυψη. Όχι άγνωστους αριθμούς που να μην είναι επαφές μου, μόνο τις αποκρύψεις..

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι free, ή paid, αρκεί να δουλεύει σωστά και να είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό.

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλω να μπλοκάρω στο blackberry 9780 που έχω, κάθε κλήση από απόκρυψη. Όχι άγνωστους αριθμούς που να μην είναι επαφές μου, μόνο τις αποκρύψεις..

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι free, ή paid, αρκεί να δουλεύει σωστά και να είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό.

Το Call Control Blacklist Lite θα κανει την δουλεια που θες.το εχει στο appworld από ότι θυμαμαι είναι free και μολις το εγκαταστησεις και πας στις ρυθμισεις τικαρεις την επιλογη block unknown calls..στο 9700 που εχω με os6 δουλευει αποψε.Πληροφοριακα το μπλοκαρισμα το κανει με το που χτυπησει για ένα δευτερολεπτο και του βγαζει κατελημενο και σενα σου μενει η αναπαντητη..Ελπιζω να βοηθησα..

Το Call Control Blacklist Lite θα κανει την δουλεια που θες.το εχει στο appworld από ότι θυμαμαι είναι free και μολις το εγκαταστησεις και πας στις ρυθμισεις τικαρεις την επιλογη block unknown calls..στο 9700 που εχω με os6 δουλευει αποψε.Πληροφοριακα το μπλοκαρισμα το κανει με το που χτυπησει για ένα δευτερολεπτο και του βγαζει κατελημενο και σενα σου μενει η αναπαντητη..Ελπιζω να βοηθησα..

Την έχω κατεβάσει αυτή την εφαρμογή, αλλά στις επιλογές μου γράφει "block private and unknown calls"

Πρέπει να πατήσω κάτι στο "privacy" μετά για να λειτουργήσει;

Την έχω κατεβάσει αυτή την εφαρμογή, αλλά στις επιλογές μου γράφει "block private and unknown calls"

Πρέπει να πατήσω κάτι στο "privacy" μετά για να λειτουργήσει;

Επειδη το δοκιμασα λιγο πριν σου στειλω ενεργοποιησα μονο το block unknown calls εκανα save τα settings και στις κλησεις που εκανα με αποκρυψη μου τις μπλοκαρε

• 3 weeks later...

Καλημερα παιδια,μολις ανεβασα την αναβαθμιση για το Transportation in Athens(for BB Playbook) version 1.58

Οι αλλαγες ειναι:

-Διόρθωση γραμμών Χ96,Χ97,171,21,137,036,550,Γ18,817,Π1,813,Μ3,508,220,Μ1,Β3,149,Β1,131

-Αφαιρέθηκε η γραμμή 720

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

-Διάφορα bug fixes

-Μερικές αλλαγές σε UI και Menu

Παιδες καλησπερα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια remote desktop εφαρμογη στυλ teamviewer για το 9700 μου??Λιγο που εψαξα στο appworld βρηκα ενα mobi mouse αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανω δουλεια. Κάθε προταση ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω

• 2 weeks later...
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για το 9900 για τη μπαταρία που να βγάζει το υπόλοιπο της διάρκειάς της με ποσοστό δίπλα ή πάνω στο σηματάκι της μπαταρίας του τηλεφώνου και όχι σε άλλη γραμμή ενδείξεων;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

• 4 weeks later...

Παιδιά, με το skype τι γίνεται;

Είναι διαθέσιμο για τα blackberry, γιατί με μια αναζήτηση στο market, δεν βρήκα κάτι.

• 2 weeks later...
Εδω και 1 χρονο νομιζω ( αν κοιταξεις στο φορουμ θα βρεις αναφορες ) λεγανε οτι θα μπει skype , κατι λεγανε για Μαιο , αλλα οπως ειπα γραψει και τοτε σε ενα μου μυνημα δεν μας ειχαν διευκρινησει ποιανου χρονου τον Μαιο ... γιατι βλεπω να μην μπαινει ποτε , εκτος αν εκει στην rim το παιξουν αλλα apple και παρουσιασουν και καλα σαν καινοτομια οτι το 10αρι θα εχει και skype ...και εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος

Εδω και 1 χρονο νομιζω ( αν κοιταξεις στο φορουμ θα βρεις αναφορες ) λεγανε οτι θα μπει skype , κατι λεγανε για Μαιο , αλλα οπως ειπα γραψει και τοτε σε ενα μου μυνημα δεν μας ειχαν διευκρινησει ποιανου χρονου τον Μαιο ... γιατι βλεπω να μην μπαινει ποτε , εκτος αν εκει στην rim το παιξουν αλλα apple και παρουσιασουν και καλα σαν καινοτομια οτι το 10αρι θα εχει και skype ...και εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος

Απο τη στιγμη που το Skype το πηρε η Microsoft τα πραγματα δυσκολεψαν πιο πολυ για τη RIM. Μη ξεχναμε οτι πρωτος στοχος των κινητων της Microsoft ειναι να φτασει το μεριδιο που εχει τωρα η RIM και μετα να κοιταξει για παραπανω αν μπορεσει

συμφωνω ringo7213 , αλλα μεχρι να το παρει η microsoft δεν ειχε κανει και τιποτα για να μπορεσει να το ενσωματώσει.. οπως και να εχει το skype εχει γινει πια ενα βασικο app σε ολα τα τηλεφωνα και ολο και περισοοτεροι χρηστες το χρησιμοποιούν απο το κινητο τους , η rim σε αυτο εχει χασει , θα μου πεις οκ υπαρχει σε αλλα app που μπορεις να το κατεβασεις , αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν ηταν η native εφαρμογη ? Edited by alexasso

• 2 months later...

Επειδή σύνδεσα επιτέλους ένα paypal account, με το blackberry μου και θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές, θέλω την γνώμη σας..

1. Μια πολύ αξιόπιστη εφαρμογή, η οποία να απορρίπτει κλήσεις από άγνωστους αριθμούς και από απόκρυψη και όχι μόνο..

2. Ένα ξυπνητήρι, το οποίο να είναι 100% αξιόπιστο, αλλά με παραπάνω επιλογές παραμετροποίησης κτλ, απ' ότι το ξυπνητήρι που έχουν τα bb από μόνα τους.

3. Κάποιο καλό σημειωματάριο, με υπενθυμίσεις και αν γίνεται, με δυνατότητα συγχρονισμού με κάποιο "cloud" κτλ

• The topic was unpinned