moment_v Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 OK! Μόλις έρθει το 9500 θα το βάλω το bugweather. Η αλήθεια είναι οτι είχα προσπαθήσει να το περάσω τον Μάρτιο, αλλά έκανε κάτι τρελά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Τι να πω... εμένα με βγάζει όπου και να είμαι σωστά, δήμους, επαρχία κτλ :confused: Κι εγώ χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το weatherbug και μπορώ να πώ οτι επικοινωνεί καλά με το gps.Επίσης το έχω συγκρίνει πολλές φορές με το freemeteo (το οποίο θεωρώ αρκετά ακριβές) και πέφτει πάντα μέσα.Γενικά είναι ωραίο πρόγραμμα και αξίζει να το δοκιμάσετε.:) 1 Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Κι εγώ χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το weatherbug και μπορώ να πώ οτι επικοινωνεί καλά με το gps.Επίσης το έχω συγκρίνει πολλές φορές με το freemeteo (το οποίο θεωρώ αρκετά ακριβές) και πέφτει πάντα μέσα.Γενικά είναι ωραίο πρόγραμμα και αξίζει να το δοκιμάσετε.:) Μόλις ελεγξα την θερμοκρασία και με το google και είναι ίδια. Οπότε δεν νομίζω να τειθεται θέμα εγκυρότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μόλις ελεγξα την θερμοκρασία και με το google και είναι ίδια. Οπότε δεν νομίζω να τειθεται θέμα εγκυρότητας. Έχει γίνει καλή δουλειά πάντως, δεν είναι προχειρότητα σαν κάτι άλλα που κυκλοφορούν... Εγώ το χρησιμοποιώ από τότε που πήρα το βατόμουρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Άσε που είναι και δωρεάν... :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Σήμερα βγαίνει το Facebook 1.6 . Ανυπομονώ να δω γιατί τόσος χαμός στα BB sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μόλις το εγκατέστησα και αντικατέστησε την 1.5 αλλά αν και έκανε κανονικά εγκατάσταση δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή στο μενού. Θα ξαναδοκιμάσω κάνοντας πρώτα διαγραφή του application. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 σίγουρα βγήκε επίσημα? 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 σίγουρα βγήκε επίσημα? ναι! το κατέβασα απο το mobile.blackberry.com, βγήκε και στο blackberrynews ανακοίνωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ναι επισημα. Μ'αρεσει, εχει αρκετές διαφορες απο το 1.5. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ναι επισημα. Μ'αρεσει, εχει αρκετές διαφορες απο το 1.5. ειδικά στα γραφικά! πρίν ήταν σαν οχτάμπιτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μόλις το εγκατέστησα και αντικατέστησε την 1.5 αλλά αν και έκανε κανονικά εγκατάσταση δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή στο μενού. Θα ξαναδοκιμάσω κάνοντας πρώτα διαγραφή του application. Ξανακάντο download και πριν το κάνεις overwrite, άλλαξε τα permissions και γύρνα τα όλα σε "allow". Μετά θα έχεις και το εικονίδιο :) 1 Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μόλις το εγκατέστησα και αντικατέστησε την 1.5 αλλά αν και έκανε κανονικά εγκατάσταση δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή στο μενού. Θα ξαναδοκιμάσω κάνοντας πρώτα διαγραφή του application. και σε μένα έγινε αυτό αλλά το έλυσα με τον παλιό καλό τρόπο battery pull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Όχι ρε παιδιά, μια απεγκατάσταση έκανα και μετά εγκαταστάθηκε ξανά κανονικά :P Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Αρχίζει και γίνεται πιο αξιοπρεπές πάντως και πιο ευχάριστο. Ξεφεύγει απ' την απλότητα της RIM. Γενικά όλα τα apps σιγά σιγά. Επίσης μόλις εγκατέστησα μία εφαρμογή για να αλλάζει το περιβάλλον των sms αλλά να επιτρέπει και τις φώτος. Πραγματικά πολύ καλό και γρήγορο σε απόδοση. Δείτε εδώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 κάποιος χρήστης δεν θυμάμαι σε ποιο thread είχε ρωτήσει αν μπορεί να ξεχωρίζει το bis απο το bes email του. βρήκα μια εφαρμογή στο λινκ που έδωσες που ίσως φανεί χρησιμη: http://www.getempower.com/Empower_BES_MailBox.php?t=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Σε 9500 παίζει κανονικά? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Άν εννοείς το app για τα sms νομίζω πως ναι. Βάζοντας το OTA link αναγνωρίζει κατ' ευθείαν το κινητό και το OS που έχεις, οπότε θα το διαπιστώσεις και εσύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 AMHN!! Μόλις έρθει σπίτι θα το δοκιμάσω. Τώρα είναι στο "συνεργείο". Φαίνεται πολύ καλό! Άριστη βελτίωση στο facebook. Thank God. Αφού είναι respect στο curve 8310 σκέψου στο 9500. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 επιτρέπει και τις φώτος[/url] Τι εννοείς γιατί είμαι και λίγο στόκος :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ναι! το κατέβασα απο το mobile.blackberry.com, βγήκε και στο blackberrynews ανακοίνωση "Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support Facebook..".. Πωπω.. Προσβλήθηκα τώρα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Έχεις browser identification γυρισμένο σε blackberry??? Δείτε και αυτό. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πάντα σε ΒΒ... Τελικά μπήκα AppWorld & το κατέβασα από κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τον όπερα; δεν μπορώ να κάνω παράθεση. Πάταω πάνω στην παράθεση με βγάζει κανονικά στην σελίδα και όταν πάταω στο κουτάκι που είναι να γράψεις ο κώδικας quote εξαφανίζεται. Έκανα uninstall και το ξαναπερασα και πάλι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Δείτε εδώ: twitter. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Δείτε εδώ: twitter. Ναι έχει πολλές εφαρμογές αλλά ποιος έχει Twitter στην Ελλάδα??? Αυτά είναι για τα αμερικανάκια.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts