kostakiss Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 οκ τωρα...σε ευχαριστω φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 εγώ με Ν70, gigabyte bluetooth και XP με SP2 μπήκα κανονικά. παραθέτω και τα παρακάτω για βοήθεια σε όποιον τα χρειαστεί. καλημερα και ευχαριστω για την βοηθεια σου. καταφερα και εγω να μπω με το Ν70. θελω να ρωτησω αν εχεις καταφερει να μπεις με οπερα. οταν προσπαθω εγω μου λεει :( max. number of connections in use.close an active connection first.:( μπορεις να βοηθεισεις? η καποιος αλλος που μπηκε με οπερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 καλημερα και ευχαριστω για την βοηθεια σου. καταφερα και εγω να μπω με το Ν70. θελω να ρωτησω αν εχεις καταφερει να μπεις με οπερα. οταν προσπαθω εγω μου λεει :( max. number of connections in use.close an active connection first.:( μπορεις να βοηθεισεις? η καποιος αλλος που μπηκε με οπερα? ναι το έχω καταφέρει, δουλεύει κανονικότατα. σχετικά με το πρόβλημα που λές το αντιμετώπησα κι εγώ, είχα λάθος στις ρυθμίσεις του όπερα. πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλτες όπως στη φωτογραφία που έχω παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εγω δεν βγαζω ακρη. Μπορει να με βοηθήσει κανεις? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Με καλωδιο usb πως μπορω να εχω ιντερνετ στο κινητο μου απο τον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Με καλωδιο usb πως μπορω να εχω ιντερνετ στο κινητο μου απο τον υπολογιστη? οχι φιλε μου..δεν γινετε..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Sundesa to ngage mou!!!!!:w00t: :up: :tease: :wink: :grin: :D :p :) :lol: :lol: Ma kala toso aplo einai?!?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Για πες μου και εμενα να μαθω ποσο απλο είναι γιατι δοκιμασα απειρες φορες και δεν καταφερα τιιποτα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Afou kaneis to perifimo access point, to mono pou xreiazetai einai na exeis ton opera browser sto kinito sou k to mrouter sto pc! Kaneis to cone mesw bluetooth, anoigeis ton opera browser k epilegeis to access point pou eixes dimiourgisei!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Επειδή έψαξα στο θέμα και δεν βρήκα κάτι σχετικό με το 6680, θέλω κάποιος να μου πει, μπορώ να έχω στο 6680 μου ιντερνετ μέσω ΒΤ και σταθερής γραμμής? Αν ναι τι χρειάζομαι? Κατέβασα έναν οδηγό που αναφέρθηκε μερικά ποστς πιο πριν σχετικά με την διαδικασία για το Ν70 αλλά αναφέρει M-Router και Gnubox for N70 τα οποία δεν ξέρω τι είναι και αν μου χρειάζονται με το 6680. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Hi παίδες... Θέλω τα φώτα σας.... Θέλω ένα πολύ αναλυτικό τρόπο όσο γίνεται πιο εύκολος και για Win Sp2(Bluesoleil) και 6680... Έχω κάνει τα πάντα αλλα δν λέει να μπει στο νετ το κιν....:O Σας ευχαριστώ.... :) :) :) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Des to parapanw post mou!( #184 )!! Tipota perissotero tipota ligotero! :) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Des to parapanw post mou!( #184 )!! Tipota perissotero tipota ligotero! :) ;) Δυο πραγματα του λες του ανθρωπου, που να καταλαβει? Αναλυτικά ζητησε.. Κι εγω θελω βοηθεια αλλα με το ν70. Οποιος μπορει ας βοηθήσει... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 PcMan des to post #168 ! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) PcMan des to post #168 ! :p τελικά, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. :) ευχαριστώ φίλε. 3 χρόνια πολεμούσα αλλά τίποτα... Δεν μου παιζει ο opera και δεν ξερω γιατι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Μετά απο ατελείωτα ξενύχτια στο pc κατάλαβα πως δν θα τα καταφέρω ποτέ να συνδέσω το κινητό μου στο Internet(Via Bluetooth)... Θα σας πώ ακριβώς τι γίνεται... Αγόρασα ένα bluetooth απο το e-shop -->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614805(Με τους τελευταίους drivers της MSI) Κινητό τηλέφωνο: Nokia 6680 Ωραία... Πάμε κάνουμε install drivers, επανεκκίνηση κλασσικά... Μου φορτώνει ένα software εν ονόματι "Bluesoleil". Μέχρις στιγμής έχω καταφέρει να στείλω απο το pc στο κιν αρχεία... απο το κιν στο pc και πάει λέγοντας... Πάμε τώρα να δοκιμάσουμε να μοιράσουμε το internet στο κινητό... Ακολουθώ τον τρόπο με το Gnubox κτ ρυθμίσεις στο Control Panel και το μόνο που καταφέρνω είναι το Opera να λέει connecting (να φορτώνει το bluetooth πάνω στην γωνία...) αλλα δν έλεγε να ανοίξει καμοία σελίδα...:( Κάνω ένα ωραιότατο format στο κινητό (το χρειαζόταν...) Δοκιμάζω να συνδεθώ με το mRouter... Αλλά το mRouter δν μπορεί να βρεί συσκευή bluetooth...:mad: Στο Additional Com Ports έχει 13 διαφορετικές Com ports, τις δοκίμασα όλες κ δν βρίσκει τπτ το mRouter και σε μερικές ports αν θυμάμαι καλά πετούσε σφάλμα Access Is Denied κ.α...... http://img102.imageshack.us/img102/6333/prob3ti.th.jpg Κόβω το κεφάλι μου πως είναι κτ με τα settings απο το Bluesoleil... Για ρίξτε τα φώτα σας... Έχω σπάσει το κεφάλι μου... Τέτοιο κόλλημα έχω να φάω απο τότε που είδα πρώτη φορά blue screen of death στα Windows 98 και έψαχνα να βρώ τι έφτεγε...:p Thanx προκαταρκτικα...:) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Paidia to syndesa to N70!! Aplws akolouthiste tis odigies pou postaroun ta paidia parapanw!!!:) Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Δν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... Googlizοντας είδα πως έχουν κ άλλοι prob με το Bluesoleil...Άλλοι το έλυσαν άλλοι όχι... Έχω κλείσει ατελείωτες ώρες κ μου έρχεται να το σπάσω!!:mad: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... Googlizοντας είδα πως έχουν κ άλλοι prob με το Bluesoleil...Άλλοι το έλυσαν άλλοι όχι... Έχω κλείσει ατελείωτες ώρες κ μου έρχεται να το σπάσω!!:mad: Φιλε μου για δες αυτο το θεμα σχετικα με το Bluesoleil ,ισως παρεις καμμια ιδεα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1100375#post1100375 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Φιλε μου για δες αυτο το θεμα σχετικα με το Bluesoleil ,ισως παρεις καμμια ιδεα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1100375#post1100375 Thanx my friend...:happy: Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις που λένε στο topic, έχοντας αφήσει τελικά τους τελευταίους Drivers Το Pc Suite τελικά το βλέπει όλα ωραία... Αλλά το mRouter αρνείται πεισματικά να το δεί... Δν σταμάτησα εκεί... Αναζήτησα στο net και είδα ένα τρόπο με το Gnubox και με το Bluesoleil http://web.singnet.com.sg/~kinston/Bluetooth%20Internet.htm αλλά το Opera 8.6 ανοίγει κ λέει Connecting (Ανοίγει η σύνδεση Bluetooth ) αλλα μετά απο 2 λεπτά χωρίς να έχει ανοίξει κάποια σελίδα μου πετάει "Could Not connect To Remote Server":( Να θυμίσω ότι έχω 6680 αν παίζει ρόλο, που δν νομίζω... Ξέρω έχω καταντήσει ζαλούρας...:O Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia 6600/5.53.0; 6329) Opera 8.00 [en]) epitelous!ta katafera!syndesa to 6600 me th dsl grammi!auto einai to 1o post mou!egine me widcomm drivers,gigabyte dongle k to analogx proxy (den exw router).xlidh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αυτά είναι τα καλά!!:happy: Μήπως να απεγκαταστήσω το Bluesoleil και να βάλω Widcomm Drivers? Λέτε να γίνεται...?:confused: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Vasika psakse perissotero an ginetai me to kinito sou, den nomizw na min ginetai giati einai smartphone, alla pote den kses! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αυτά είναι τα καλά!!:happy: Μήπως να απεγκαταστήσω το Bluesoleil και να βάλω Widcomm Drivers? Λέτε να γίνεται...?:confused: Το ρωτάς κιόλας; Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Η αλήθεια είναι οτι και το δικό μου Gigabyte dongle είχε Bluesoleil και εχω περάσει τους widcomm που είναι πιο παραμετροποιήσιμοι μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts