Jump to content

Κλοπή πιστωτικής κάρτας

c00kiE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα, τι οριο ειχε αυτη η καρτα;

Δινουν 5,500 € οριο σε καρτα οι τραπεζες; :confused:

Εντελως ασχετο:

Εγω θυμαμαι παντως τη μανα μου που ανακαλυψε μετα απο μια εβδομαδα οτι εχασε την καρτα της (ελειπε απο το πορτοφολι) και νομιζε οτι δεν της την εδωσε η πωλητρια οταν ειχε ψωνισει.

Αμεσως πηρα και την ακυρωσα (εψαχνα 15 λεπτα στο site να βρω το τηλ της Εμπορικης για ακυρωση :mad:).

Εκεινη να ωριεται πως το επαθε αυτο και οτι δεν θα ξαναβγαλει καρτα ποτε στη ζωη της (κι εγω την πιστεψα :rolleyes: :p)

Τελικα μετα απο 2 ωρες τη βρηκε σε ενα τσεπακι του πορτοφολιου και αναρωτιoταν πως βρεθηκε εκει! :lol: :lol:

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε και ο τελευταίος λογαριασμός προ ημερών όπου τα ποσά τον αγορών είχαν χρεωθεί και αφαιρεθεί συγχρόνως και το θέμα θεωρείται πια λήξαν..

@fabo114 το πιστωτικό όριο το επιλέγεις εσύ άρα μπορείς να δηλώσεις ότι χρειάζεσαι..Εγώ είχα πιστωτικό όριο 6.000 ευρώ διότι πλήρωνα το πανεπιστήμιο στην Αγγλία με την πιστωτική μου.

@gmac :p

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

@fabo114 το πιστωτικό όριο το επιλέγεις εσύ άρα μπορείς να δηλώσεις ότι χρειάζεσαι..Εγώ είχα πιστωτικό όριο 6.000 ευρώ διότι πλήρωνα το πανεπιστήμιο στην Αγγλία με την πιστωτική μου.

Λεπτομέρεια που έχει σημασία. Εσύ μπορείς να το ζητήσεις, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα εγκριθεί. Η απόφαση είναι της τράπεζας με βάση την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη. ;)

Μιλάω γενικά. Εντάξει 6000 συγκεκριμένα δεν είναι και κάποιο τρομερό ποσο ... :O

Λεπτομέρεια που έχει σημασία. Εσύ μπορείς να το ζητήσεις, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα εγκριθεί. Η απόφαση είναι της τράπεζας με βάση την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη. ;)

Μιλάω γενικά. Εντάξει 6000 συγκεκριμένα δεν είναι και κάποιο τρομερό ποσο ... :O

Ναι έχεις δίκιο δεν το έγραψα σωστά εγώ..Το ποσό το δηλώνεις εσύ αλλά το εγκρίνει η τράπεζα..Δλδ αυτή έχει τον τελευταίο λόγο..Και σίγουρα 6.000 ευρώ δεν είναι και κάποιο τρομερό ποσό..:)

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Προσπαθειτε να με τρελανετε; :confused:

Εμενα μου δωσαν με το ζορι μια πιστωτικη (και καλα παει μαζι με τον λογαριασμο :mad:) με οριο £ 500 = 700 €... μαλλον λογω της πιστοληπτικης ανικανοτητας μου! :p

Εμενα μου δωσαν με το ζορι μια πιστωτικη (και καλα παει μαζι με τον λογαριασμο :mad:) με οριο £ 500 = 700 €... μαλλον λογω της πιστοληπτικης ανικανοτητας μου! :p

Δεν προσπαθώ να σε τρελάνω σίγουρα..Εγώ δουλεύω παράλληλα με τις σπουδές μου και έτσι η πιστοληπτική μου ικανότητα είναι μάλλον καλύτερη από την δική σου..:)

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Εμενα μου δωσαν με το ζορι μια πιστωτικη (και καλα παει μαζι με τον λογαριασμο :mad:) με οριο £ 500 = 700 ... μαλλον λογω της πιστοληπτικης ανικανοτητας μου! :p

Δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση αν είσαι (φαντάζομαι) φοιτητής με εισόδημα 0, με κάποιον που δουλεύει ;)

Κι εγώ έχω πιστωτική με όριο £10000