Jump to content

Αποτελέσματα γραπτών εξετάσεων σε ΑΕΙ

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι κάπως έτσι. Όχι ακριβώς όμως..

Δεν θα μιλήσεις το ίδιο σε κάποιον που θα μπορούσε να ναι πατέρας σου σε σχέση με το πως μιλάς στον κολλητό σου ή στον πιτσιρικά. :happy:

Δηλαδή αν ψάξω τα υπόλοιπα 1400+ μνμ του Γιάννη θα δω όσοι είμαστε γύρω στα 20 να του απευθυνόμαστε στον πληθυντικό και να λέμε "Κύριε"; :worry:

Μάλλον κάποιοι έχουμε μαζεμένα για τους μπαμπάδες μας.:O Όχι ότι είναι κακό...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Δηλαδή αν ψάξω τα υπόλοιπα 1400+ μνμ του Γιάννη θα δω όσοι είμαστε γύρω στα 20 να του απευθυνόμαστε στον πληθυντικό και να λέμε "Κύριε"; :worry:

Σιγα ρε παιδια ...Μια παρεα ειμαστε.Ο τροπος που εκφραζεται καποιος σε ενα αρκετα μεγαλυτερο διχνει και ηθος αλλα εδω ειναι και διαδικτυο.Σας ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το κορίτσι ούτε θα καεί, ούτε πρέπει να μην το εμπιστέυεται ο Γιάννης και φυσικά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί πολύ απλά ο κάθε καθηγητής δυστυχώς κουβαλάει τη τρέλα του και από τη στιγμή που μπήκαμε στη Γ' βάθμια εκπαίδευση θα πρέπει "να γίνουμε όλοι συγκάτοικοι". Οι ιστορίες από όλα τα ιδρύματα της χώρας είναι πάρα μα πάρα πολλές... από όλες αυτές τις ιστορίες δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει βρει το δίκιο του πάρα μόνο σε λίγες περιπτώσεις όπου οι φοιτητές έφτασαν στα άκρα. Δηλαδή τους απείλησαν κλπ κλπ...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

όπως το "είπες" είναι διαδίκτυο αλλά σιγά σιγά μεταλλάσεται σε ένα χώρο πολύ προσωπικό. .

κατά δεύτερον σόρρυ για αυτό που θα πω .. αλλά τι σόι Πατέρας είσαι και έρχεσαι στο forum και ρωτάς για ένα θέμα της κόρης σου που οι απαντήσεις ..(χωρίς να θέλω να θίξω το φορουμ ) μπορεί να μην είναι αξιόπιστες,,εντάξει προσέχουμε την κόρη μας αλλά δεν την κάνουμε βούκινο στον κυβερνοχώρο... φιλικά .

και παραπάνω Post που είπα δεν τα λέει καλά η κόρη σου το παίρνω πίσω γιατί μάλλον τα πήρες λίγο ..

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

Όχι, όπως νιώθει ο καθένας μιλάει.

Εγώ δεν νιώθω να του μιλήσω το ίδιο, όπως μιλάω σε ένα πιτσιρικά. Πεστο σεβασμό, πέστο κομπλεξισμό. Έτσι έχω μάθει.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα προσωπικό-οικογενειακό θέμα. :O

Και επειδή forum είναι και εύκολα παρεξηγείται ο γραπτός λόγος, διαλέγω να είμαι σεβαστικός.

Όταν του μιλήσω για το dvd του που χάλασε, παραδείγματος χάρη, θα μιλήσω διαφορετικά.

Δεν το κατάλαβα το μαζεμένα με τους μπαμπάδες. Σου εξήγησα το σκεπτικό μου παραπάνω.;)

βγηκατε οφ τοπικ ή ειναι η ιδεα μου;;

και στην τελικη ρε παιδια,και να ειχε κοπει στο μαθημα η κοπελα τι θα της εκανε πια ο (κυριος) Γιαννης;ή το αλλο...πως εγινε η κοπελα"βουκινο";επειδη ισως κοπηκε σε ενα μαθημα;;

μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και του την πεσατε με ενα καρο ερωτηματικα ασχετα με το αρχικο του ερωτημα.

κυριε Γιαννη(μπορω να σε λεω μπαρμπα Γιαννη;;)τελικα το εχει περασει το μαθημα η δεν βγαλατε ακρη;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αλλά τι σόι Πατέρας είσαι και έρχεσαι στο forum και ρωτάς για ένα θέμα της κόρης σου που οι απαντήσεις ..(χωρίς να θέλω να θίξω το φορουμ ) μπορεί να μην είναι αξιόπιστες,,εντάξει προσέχουμε την κόρη μας αλλά δεν την κάνουμε βούκινο στον κυβερνοχώρο... φιλικά .

..

Γιατι ρε παιδια εγω δεν βλεπω πουθενα ...βουκινο και πομπες ισως ???

κυριε Γιαννη(μπορω να σε λεω μπαρμπα Γιαννη;;)τελικα το εχει περασει το μαθημα η δεν βγαλατε ακρη;

Μπορεις να με λες οπως θελεις φιλε μου !!!!Για το μαθημα απο Δευτερα που ξαναδινει θα παει στην γραμματεια και θα δουμε αν βγαλει ακρη.

Φιλικά Γιάννης

μπαρμπα Γιαννη(κανατα:p) κοριτσακι ειμαι :p

ελπιζω να το εχει περασει το μαθημα...

μπαρμπα Γιαννη(κανατα:p) κοριτσακι ειμαι :p

ελπιζω να το εχει περασει το μαθημα...

Συγνωμη κοριτσι μου τυχρρο που μενεις Θεσ/νικη που την εχω μεσα στην καρδια μου !!! Ενα κομματι μου εχει μεινει καπου εκει κοντα στο Συντριβανι !!!!

Φιλικά Γιάννης

(τελευταιο οφ τοπικ)

πες μου που κοντα εμεινε,να παω να το μαζεψω γιατι με τα εργα που γινονται εκει κοντα μπορει να συμβει τπτ!!:P