Jump to content

ram ddr2 800mhz

dagoberto
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βασικά έναν υπολογιστή 2 ετών (οπότε μητρική 2 ετών περίπου)και θέλω να βάλω στο pc 2 μνήμες των 1 gb η κάθε μια....δλδ 2gb με ταχύτητες 800mhz.H μητρική μπορεί να τις σηκώσει???Μάρκα μητρικής δεν μπορώ να πω διότι ο υπολογιστής βρίσκεται μακριά.....

Και 2 ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος απο Hardware

1)Πες ότι δεν τις σηκώνει....πρέπει να πάρω καινούρια μητρική??

2)Μου έχουν πει και καλά να βάλω μία και μία των 1gb και όχι 2 κατευθείαν...γιατί αυτό???

και μία τρίτη πες ότι τις βάζω τις μνήμες των 1+1 gb--να άφήσω την 512 που έχω ήδη μεσα...επηρεάζει??

Έχω βασικά έναν υπολογιστή 2 ετών (οπότε μητρική 2 ετών περίπου)και θέλω να βάλω στο pc 2 μνήμες των 1 gb η κάθε μια....δλδ 2gb με ταχύτητες 800mhz.H μητρική μπορεί να τις σηκώσει???Μάρκα μητρικής δεν μπορώ να πω διότι ο υπολογιστής βρίσκεται μακριά.....

Και 2 ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος απο Hardware

1)Πες ότι δεν τις σηκώνει....πρέπει να πάρω καινούρια μητρική??

2)Μου έχουν πει και καλά να βάλω μία και μία των 1gb και όχι 2 κατευθείαν...γιατί αυτό???

και μία τρίτη πες ότι τις βάζω τις μνήμες των 1+1 gb--να άφήσω την 512 που έχω ήδη μεσα...επηρεάζει??

Δεν νομιζω να ειναι συμβατες.....ειναι σχετικα παλια η μητρικη σου!

Απο την στιγμη που δεν ειναι συμβατες και βεβαια πρεπει να αλλαξεις μητρικη εκτος και αν θες να βαλεις μνημες με μικροτερη ταχητητα που υποστηριζονται απο την μητρικη σου...

Αν ενοης δυο ντιμακια τους 1gb καλα σου ειπανε γιατι ετσι θα ενεργοποιηθει το dual channel...

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

λοιπον αν το pc σου ειναι συμβατο με ddr2 μνημες τοτε δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα! απλα οταν θα εγκαταστησεις τις 2 μνημες αντι να παιζουν στα 800mhz θα παιζουν σε μικροτερες συχνοτητες.

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ