Jump to content

Χρειάζομαι μια σημαντική βοηθεια σχετικα με τα dvd-r !!

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα,

καθε φορα που κανω "backup" ενα dvd,οταν το παιζω στο dvd του σπιτιου ή στο playstation 2 παντα μα παντα καπου θα κολλαει ή θα βγαζει κατι πρασινα κουτακια.

εχω το plextor dvd-rw 708A ,εκανα επισης και update απο το site της plextor με το τελευταιο firmware!!!!

χρησιμοποιησα και το dvdshring (καπως ετσι το λενε) και το dvdXcopy,αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα.

Υπαρχει καποια σημαντικη βοηθεια βρε παιδια??

Σας παρακαλω,εχω απελπιστει!!

Με τη ταχυτητα τα γραφεις? Εαν τα γραφεις με παραπανω απο 1 τοτε μαλλον για αυτο το λογο βλεπεις αυτα που βλεπεις. Οταν ειχα δοκιμασει και εγω να κανω back up ενα dvd μου με ταχυτητα 2x τοτε που και που κατα την διαρκεια της ταινιας εβλεπα αυτα τα πρασινα τετραγωνακια.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm ( 3 Ιαν. 2004 , 18:58)

Με τη ταχυτητα τα γραφεις? Εαν τα γραφεις με παραπανω απο 1 τοτε μαλλον για αυτο το λογο βλεπεις αυτα που βλεπεις. Οταν ειχα δοκιμασει και εγω να κανω back up ενα dvd μου με ταχυτητα 2x τοτε που και που κατα την διαρκεια της ταινιας εβλεπα αυτα τα πρασινα τετραγωνακια.

Τα ειχα γραψει με 4x !!!

Σιγουρα ηταν αυτο το προβλημα??

Σιγουρο φιλε μου δεν μπορει να ειναι τιποτα με αυτα τα διαβολομηχανηματα αλλα για δοκιμασε 1x γιατι εγω σου ειπα το ιδιο προβλημα το αντιμετωπισα με 2x οποτε δεν ειναι απιθανο το 4x να ειναι το προβλημα. Στο manual του δικου μου καπου γραφει οτι προτεινομενη ταχυτητα για Backup ειναι η 1x για την αποφυγη χασιματος ή αλοιωσης των δεδομενων. Ετσι ελυσα εγω το προβλημα, στην δικη σου περιπτωση προτεινω να δοκιμασεις με 1x και εαν αντιμετωπισεις και ετσι προβλημα τοτε τι να πω. Αληθεια τι επεξεργαστη και ποση μνημη εχει το συστημα σου?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Protimise 1X emena me 4X an kai ypostirizei orismens fores ta DVD+R ta kaiei! Protimo panta 1X me 2.4X eggyhmenh taxytita.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm ( 3 Ιαν. 2004 , 19:55)

Αληθεια τι επεξεργαστη και ποση μνημη εχει το συστημα σου?

Εχω pentium 2,6 με 512 mb RAM!

Εχω τρελαθει παρα πολυ με αυτο το προβλημα. εχω ενα πολυ καλο recorder (δεν ξερω αν συμφωνιτε) και εχω αυτο το σοβαρο προβλημα. θα δοκιμασω αυτο που ειπατε,δεν εχω αλλη επιλογη!! :( :( :(

Τα δισκάκια που χρησιμοποιείς τι μάρκα είναι; για ποια ταχύτητα αναγράφουν ότι είναι κατάλληλα; Εγώ με το Pioneer A06 γράφω σε ταχύτητα 4x με κανένα πρόβλημα ως τώρα σε 4 διαφορετικά DVD players που τις έχω δοκιμάσει (Sony,Samsung,Pioneer και Philips) αλλά χρησιμοποιώ επώνυμα (Taiyo Yuden), ενώ όταν δεν είναι σημαντικό αυτό που θα κάνω backup (π.χ το 2ο δισκάκι με τα extras) γράφω σε Princo που είναι φθηνά.

Μάλλον εξαρτάται από την ποιότητα των άγραφων DVD που χρησιμοποιείς και όχι από την ταχύτητα εγγραφής. Δοκίμασε διάφορες μάρκες DVD, επίσης να μην έχεις utilities που τρέχουν στο background.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Μπορει οντως να φταιει και η μαρκα των DVD-R παντως εγω μολις αλλαξα την ταχυτητα εγγραφης ολα αρχισαν να πηγαινουν καλα, παροτι τα δισκακια που εγραφα ηταν ή TDK, ή SONY, ή THATS ή SENTINEL. Tωρα οσον αφορα τις background εφαρμογες, δεν το συζητω πρεπει ολες να ειναι κλειστες (antivirus-antitrojan-zonealarm κλπ)

Mήπωs φταίει και η μάρκα των άγραφων που χρησιμοποιείs; Εγώ έχω αλλάξει πάμπολλεs φορέs μάρκα, διοτι πολλέs παρτίδεs ειναι σκάρτεs.