Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για να αντιστραφούν οι αρνητικές πρέπει να πάρω θετικές. Για να πάρω θετικές πρέπει να πουλήσω. Για να πουλήσω πρέπει να μου δώσουν άδεια να πουλάω. ;)

Για να αντιστραφούν οι αρνητικές , πρέπει να ικανοποιήσεις τους αγοραστές που σου βάλανε αρνητικές και να τους ζητήσεις ευγενικά να τις ακυρώσουν

Εχουν περάσει πάνω από 3 μήνες, γίνεται αυτό τώρα;

Φιλε νομιζω για τις αξιολογησεις σου δινουν ενα περιθωριο νομιζω 30 ημερων.Οσο για τον λογαριασμο σου και παλι νομιζω οτι για 30 μερες σε εχουν μπλοκαρει.Ετσι νομιζω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.Εχεις μιλησει με το ebay ? τι σου ειπαν? Αν μπορεις να αποδειξεις καπως οτι η αξιολογηση ειναι αδικη ισως κατι γινει.

Μίλησα με το ebay και μου είπαν ότι είμαι μπλοκαρισμένος για πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι αν αλλάξουν οι αξιολογήσεις τότε θα μου ξαναδώσουν δικαίωμα να πουλάω.

Φιλε νομιζω για τις αξιολογησεις σου δινουν ενα περιθωριο νομιζω 30 ημερων.Οσο για τον λογαριασμο σου και παλι νομιζω οτι για 30 μερες σε εχουν μπλοκαρει.Ετσι νομιζω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.Εχεις μιλησει με το ebay ? τι σου ειπαν? Αν μπορεις να αποδειξεις καπως οτι η αξιολογηση ειναι αδικη ισως κατι γινει.

Για αξιολογήσεις δινουν 60 ημερες περιθώριο αλλα οχι στους πωλητές αλλα στους αγοραστές, δευτερον εχουν περάσει 3 μηνες και τα feedbacks εχουν "κλειδώσει" αλλα και ετσι να μην ηταν, κανένας αγοραστής δεν θα δεχτει να αλλάξει το feedback, οποτε μην το παιδεύετε είναι χαμενη υπόθεση.

Το εβαυ θελει πολυ προσοχή, ο φιλος "σουβλακι", επειδη το παρακολουθώ, εχει κανει πολλες "πατατες" και κατ' εμε σωστα ειναι κλειδωμένος.

Καλησπέρα (ή καλύτερα καλημέρα) ,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς απο εδώ κινητό μέσω ebay?

Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για το w300i και επειδή δεν το βρίσκω πουθενά εδώ,σε όποιο κατάστημα και εαν πήγα,είπα να κοιτάξω στο ebay(δεν είμαι μέλος....ακόμα!) και είδα ότι υπάρχει ακόμα και μάλιστα απο πολλούς πωλητές.Εμπιστεύεσαι όμως ή όχι?

Επίσης απο ότι είδα όλοι γράφουν ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο(Unlocked)...τι ακριβώς σημαίνει αυτό? :S

Ευχαριστώ και καλή χρονία!:)

Καλησπέρα (ή καλύτερα καλημέρα) ,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς απο εδώ κινητό μέσω ebay?

Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για το w300i και επειδή δεν το βρίσκω πουθενά εδώ,σε όποιο κατάστημα και εαν πήγα,είπα να κοιτάξω στο ebay(δεν είμαι μέλος....ακόμα!) και είδα ότι υπάρχει ακόμα και μάλιστα απο πολλούς πωλητές.Εμπιστεύεσαι όμως ή όχι?

Επίσης απο ότι είδα όλοι γράφουν ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο(Unlocked)...τι ακριβώς σημαίνει αυτό? :S

Ευχαριστώ και καλή χρονία!:)

Έχω αγοράσει κινητό απο Ebay , Αλλά δεν αρκεί να εμπιστευτείς το EBAY πρέπει να τσεκάρεις και τον πωλητή .

Ξεκλείδωτο σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο.

Κάποια από αυτά μπορεί να είναι κλειδωμένα σε αμερικάνικο δίκτυο που σημαίνει ότι δεν παίζουν στην ελλάδα αν δεν τα ξεκλειδώσεις

Επίσης ο φορτιστής που θα σου στείλουν μπορεί να μην είναι Ευρωπαϊκός αλλά να έχει Αμερικάνικο βύσμα .

Έχω αγοράσει κινητό απο Ebay , Αλλά δεν αρκεί να εμπιστευτείς το EBAY πρέπει να τσεκάρεις και τον πωλητή .

Ξεκλείδωτο σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο.

Κάποια από αυτά μπορεί να είναι κλειδωμένα σε αμερικάνικο δίκτυο που σημαίνει ότι δεν παίζουν στην ελλάδα αν δεν τα ξεκλειδώσεις

Επίσης ο φορτιστής που θα σου στείλουν μπορεί να μην είναι Ευρωπαϊκός αλλά να έχει Αμερικάνικο βύσμα .

Μάλιστα.Πλήρωσες κάποια χρήματα στο τελωνείο όταν το παρέλαβες?

Αυτό για τον φορτιστή το διάβασα και λένε ότι απλά τους ειδοποιείς για το ποιον απο τους 2 θέλεις και σου ανοίγουν το κουτί και στο αλλάζουν μαζί με κάποια άλλα πράγματα που διαφέρουν μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης.

Για ελληνικό μενου πρέπει να ενημερώσω τον πωλητή ε?

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς μια γνώμη για αυτόν τον πωλητή digizone338 ?

Μάλιστα.Πλήρωσες κάποια χρήματα στο τελωνείο όταν το παρέλαβες?

Αυτό για τον φορτιστή το διάβασα και λένε ότι απλά τους ειδοποιείς για το ποιον απο τους 2 θέλεις και σου ανοίγουν το κουτί και στο αλλάζουν μαζί με κάποια άλλα πράγματα που διαφέρουν μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης.

Για ελληνικό μενου πρέπει να ενημερώσω τον πωλητή ε?

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς μια γνώμη για αυτόν τον πωλητή digizone338 ?

Γενικά δεν πληρώνεις κάτι στο τελωνείο αν το αντικείμενο αξίζει Κάτω από 40 USD ή αν έρχεται από ευρωπαϊκή ένωση

Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι στο HONG KONG Και έχει 17000 θετικές αξιολογήσεις και 1% αρνητικές

Φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μια ακι οι περισσότερες αρνητικές του αφορούν καθυστέρηση στο ταχυδρομείο .

Για Ελληνικό μενού ρώτησε τον αν μπορεί να στο κάνει .

Καλο μεσημερι. Στις 15-12-2010 αγορασα ενα nokia 8310 απο μεγαλο πωλητη με 99,5 θετικες. Στις 16-12 εγραψε οτι συστημα οτι το εστειλε, αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα τιποτα. Τι πρεπει να κανω?:confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλο μεσημερι. Στις 15-12-2010 αγορασα ενα nokia 8310 απο μεγαλο πωλητη με 99,5 θετικες. Στις 16-12 εγραψε οτι συστημα οτι το εστειλε, αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα τιποτα. Τι πρεπει να κανω?:confused:

Πρέπει να του ζητήσεις το Tracking number Και να κοιτάξεις στο http://www.elta.gr στην σελίδα track and trace αν βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα.

Να θυμάσαι ότι λόγω Χριστουγέννων τα αντικείμενα απο το εξωτερικό καθυστερούν λίγο παραπάνω.

Eχουν ολα τα πακετα tracking number?

Το ξερω οτι λογω εορτων και χιονοπτωσεων μπορει να καθυστερισει λιγο παραπανω, αλλα τις περισσοτερες φορες απο αγγλια οτι επερνα, ερχοταν μεσα σε 4-5 μερες με ΣΚ αναμεσα.

Για την ακριβεια, κατι αλλο που παραγγηλα 2 μερες μετα απο γερμανια, μου εχει ερθει εδω και μια βδομαδα. Αυτο ειναι παραξενο να μην εχει ερθει ακομα.

Μπορω να ζητησω refund ή κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν υπάρχει Tracking number Δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα , και αν ζητήσεις δεν θα δικαιωθείς .

Αν δεν υπάρχει κάνεις ότι θέλεις

Μην ξεχνάς ότι τα Εγκλέζικα αεροδρόμια είχαν κλείσει πριν τα Χριστούγεννα για πολές μέρες

Edited by Vasileios

Δηλαδη για αρχη να ζητησω tracking number? Οκ θα του στειλω μυνημα.

Aπαντησε!

Hi

Very sorry for the delay.Item was posted on the 21st.Ref RJ741724325GB.Thanks for your patience.

Επισης απο royal mail

Your item, posted on 21/12/10 with reference RJ741724325GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.

Βγαινουμε offtopic τωρα βεβαια, αλλα το site λεει οτι αμα φυγει απο Αγγλια δεν παιζει tracking.

Με ΕΛΤΑ θα ερθει? O τροπος αποστολης ηταν Royal Mail International Signed-for.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.

Παω να αγορασω κατι απο το ebay.co.uk στα 390 € , ομως οταν παταω pay now και με παει στην σελιδα του paypal leei οτι με αυτην την καρτα που εχω δεν μπορω να το αγορασω και λεει να εισαγω νεα καρτα..Εδω και 2 χρονια που κανω αγορες δεν εχω ποτε προβλημα , βεβαια δεν εχω αγορασει ποτε κατι μεγαλης αξιας..

Εχω βαλει τον 4 ψηφιο οταν εκανα εγγραφη αν λεει κατι αυτο

Εχω καρτα attica gifl card

Ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου..Δεν γνωριζω κατι πανω σε αυτο. Πρεπει να το μαθω απο την τραπεζα? η μεσα απο το paypal.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δηλαδη για αρχη να ζητησω tracking number? Οκ θα του στειλω μυνημα.

Aπαντησε!

Επισης απο royal mail

Βγαινουμε offtopic τωρα βεβαια, αλλα το site λεει οτι αμα φυγει απο Αγγλια δεν παιζει tracking.

Με ΕΛΤΑ θα ερθει? O τροπος αποστολης ηταν Royal Mail International Signed-for.

Ναι με ΕΛΤΑ θα έρθει

Πρέπει να το παρακολουθείς στην σελίδα

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Μόλις εμφανισθεί στην Ελλάδα θα το δεις

Μπορείς επίσης να τηλεφωνήσης στο 8001182000 να ρωτήσεις πληροφορίες, ώρες γραφείου.

Edited by Vasileios

Ευχαριστω.:)

Δυστηχως δεν εχει international tracking number, ο αριθμος που μου εδωσε ισχυει μονο για μεσα στην Αγγλια.

Αναμονη μεχρι να ερθει λοιπον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υποθετικα μιλαω... δε γνωριζω καν αν ειναι αυτο που ειπα. σαν ιδεα το ριξα :)

Τωρα δουλεψε...Οτι να ναι ειναι τελικα....:p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.