nikos_kallithea Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Έλαβα το παρακάτω email σχετικά με τον περιορισμό του λογαριασμού μου: Με λιγα λογια σου λεει να έρθεις σε επαφη με ολους τους πωλητές και να λύσεις το προβλημα σε συνεννόηση μαζι τους. Παρακαρω σου δινει και την λιστα των αντικειμένων που ειναι σε εκκρεμότητα για πληρωμή ή διευθέτηση. Καλη τυχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Τους έστειλα email ότι θα πληρωθούν τα προιοντα άμεσα, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 παιδια εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη.δεν ξερω που να συμπληρωσω την φορμα για να ρωτησω πως μπορει να λυθει το ολο ζητημα.εμενα μου εστειλαν το εξης: Hello ntinosterpsis1992 (ntinosterpsis@hotmail.com), Unfortunately, your account has been temporarily suspended because you haven't paid for the items listed below, which you either won or bought: ***About the eBay unpaid item policy*** Please understand that when you place a bid or use the Buy It Now feature, you're making a commitment to complete the purchase. Only bid or click the "Buy It Now" button if you're 100 percent comfortable buying the item at the Buy It Now price or at your maximum bid amount. We'd like to help you avoid situations like this in the future. Please take a few moments to review our unpaid item policy: http://pages.ebay.com/help/policies/unpaid-item.html ***Important*** If you use Buy It Now, click the "Buy It Now" link only once. Every time you click the link, you are buying another item. To have your account reinstated, appeal the unpaid item recorded on your account: http://pages.ebay.com/help/buy/appeal-unpaid-item.html While your account is suspended, you're not allowed to use eBay in any way. This includes registering a new account or using another existing account. Also, any selling fees owed to eBay are immediately due and payable. All amounts not previously disputed will be charged to the billing method currently on file. We need you to take action. For more information about why your account may have been suspended and what steps to take now, please go to: http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html Thank you for your understanding and cooperation. Sincerely, eBay Trust & Safety team πατησα στο λινκ που μου λεει αλλα μου εχει τους λογους που εφαγα Ban.οποιος ξερει ας βοηθησει.αααα και κατι αλλο,πριν μου κλειδωσουν τον λογαριασμο ειχα κανει μια αγορα πληρωσα κανονικα και τωρα στα unpaid items μου εχει και το προιον που πληρωσα.εχω κανονικα την αποδηξη απο paypal και το μαιλ επιβαιβεωσης απο τον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Επειδη το προβλημα σου ειναι πολυσύνθετο και καθε φορα που μπαινεις στο εβαυ το χειροτερεύεις (απο οτι διαβαζω) και επειδη δεν μπορείς πλεον να βγάλεις ακρη επικοινώνησε για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες στο Ελληνικό εβαυ. http://global.ebay.com/contactus/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) ρε παιδια πως γινεται μια παραγγελια με combined shipping? θελω να παρω μερικα πραγματα απο εναν πωλητη αλλα αν πατησω buy now σε ολα δεν θα γινει μπαχαλο? πως θα τα επιλεξω ολα ωστε να μου δωσει αυτος μια τιμη για τα μεταφορικα? αυτο μου εγραψε ο πωλητης: "You just select all the items you want and ask us to send the total. At that point we will combine all your selections and give you disconted shipping charge." Edited June 17, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σε μενα οταν εκανα αγορα 2 προιοντων απο τον ιδιο πωλητη μου τα εκανε αυτοματα combine και εβγαλε και την τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 εμενα τελικα μου ζηταγε να πατησω buy now και commit to buy σε καθε προϊον ωστε να τα παρει, να τα επεξεργαστει, και να βγαλει την προσφορα των μεταφορικων! Δε σφαξανε! εναν αλλο πωλητη που τον ρωτησα ποσο θα μου κοστισει στα ιδια προϊοντα, ο ανθρωπος μου απαντησε αμεσως χωρις να κανω κατι αλλο! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 πφφφφ,ακρη δεν βγαζω......αμα βαλω την ιδια καρτα θα κλειδωσει παλι ο λογαριασμος μου εφοσον κανω καινουργιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 παιδια θελω να αγορασω ενα ρουχο απο ebay.it με παυπαλ....Τι θα συμβει στην περιπτωση που δεν ειναι αυθεντικο?Θα επικοινωνησω μεσω παυπαλ?Τι παιζει?Και αν ο πωλητης εχει βαλει ορο "no return" ,τι γινεται εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους πωλητές του eBay για να ξεκλειδώσω το λογαριασμό μου και δεν απαντάει κανένας. Τι προτείνετε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Τελικά μου ξεμπλοκάρανε το λογαριασμό. Ολα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Τι λέτε, αξίζει να πουλήσει κανείς ταινίες DVD στο eBay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει, θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο και την εχω βρει μονο στο ebay... βγαινει μαζι με μεταφορικα (απο αγγλια) 25 δολαρια... δεν θα χω φανταζομαι τιποτα προβληματα με τελωνεια, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 χρεωνει προμηθεια το ebay? ακομα και αν αγοραζεις? Νομιζω μου χρεωνει 1.28 € καθε μηνα και δε ξερω το λογο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει, θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο και την εχω βρει μονο στο ebay... βγαινει μαζι με μεταφορικα (απο αγγλια) 25 δολαρια... δεν θα χω φανταζομαι τιποτα προβληματα με τελωνεια, ετσι? στις 21/6 πήρα κάτι μανικετόκουμπα (οχι απο ebay αλλα λοηικά ισχύει το ίδιο) στα 50 ευρώ και με fedex περασαν τελωνείο,αλλά δε πλήρωσα τιποτα. με ειδοποίησαν απλά οτι θα ανοιχτούν και θα ελεγχθούν και θα καθυστερήσει 1 μέρα η παράδοση και αυτό ήταν όλο.. οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει, θελω να αγορασω μια θηκη για το κινητο και την εχω βρει μονο στο ebay... βγαινει μαζι με μεταφορικα (απο αγγλια) 25 δολαρια... δεν θα χω φανταζομαι τιποτα προβληματα με τελωνεια, ετσι? Οχι δεν εχεις προβλημα χρεωνει προμηθεια το ebay? ακομα και αν αγοραζεις? Νομιζω μου χρεωνει 1.28 € καθε μηνα και δε ξερω το λογο Δεν χρεωνει τιποτα τον αγοραστη το εβαυ παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 ρε παιδια,εγω επικοινωνησα με τους πωλητες για τα unpaid items αλλα δεν μου ελευθερωσαν τον λογαριασμο...........πφφφφ και με ebay που μιλησα μου ειπαν πρεπει να επικοινωνησουν οι πωλητες με αυτους για να μου βγαλουν τα unpaid items.αμα κανω νεο λογαριασμο με τα ιδια στοιχεια(καρτα μειλ διευθυνση) λετε να μου τον κλειδωσουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 ρε παιδια,εγω επικοινωνησα με τους πωλητες για τα unpaid items αλλα δεν μου ελευθερωσαν τον λογαριασμο...........πφφφφ και με ebay που μιλησα μου ειπαν πρεπει να επικοινωνησουν οι πωλητες με αυτους για να μου βγαλουν τα unpaid items.αμα κανω νεο λογαριασμο με τα ιδια στοιχεια(καρτα μειλ διευθυνση) λετε να μου τον κλειδωσουν?? Δεν την γλυτωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Εχω μια απορια,αν αγορασω κατι απο Αμερικη ή Κινα πρεπει υποχρεωτικα να πληρωνω για τελωνειο?Το μοναδικο κολπο που υπαρχει ειναι να σου το στειλουν σαν δωρο?Γιατι αν ισχυουν ολα αυτα που διαβασα βγαινουν ιδια λεφτα με την τιμη που εχει στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Εχω μια απορια,αν αγορασω κατι απο Αμερικη ή Κινα πρεπει υποχρεωτικα να πληρωνω για τελωνειο?Το μοναδικο κολπο που υπαρχει ειναι να σου το στειλουν σαν δωρο?Γιατι αν ισχυουν ολα αυτα που διαβασα βγαινουν ιδια λεφτα με την τιμη που εχει στην Ελλαδα. Tα εχουμε πει πολλες φορες τα του τελωνειου, αντε να σε χρεωσουν 3-4 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Tα εχουμε πει πολλες φορες τα του τελωνειου, αντε να σε χρεωσουν 3-4 ευρω. Δεν πληρωνω τιποτα εξτρα Φ.Π.Α για παραδειγμα εκτος απο 3-4 ευρω?Η διαδικασια παραλαβης πως γινεται?Θα με ενημερωσουν απο το ταχυδρομειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Δεν πληρωνω τιποτα εξτρα Φ.Π.Α για παραδειγμα εκτος απο 3-4 ευρω?Η διαδικασια παραλαβης πως γινεται?Θα με ενημερωσουν απο το ταχυδρομειο? Πληρωνουν αυτοι (η μεταφορικη) το τελωνειο και οταν ερθει το δεμα τους εξοφλείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ακομα τιποτα.τι να κανω,χρειαζομαι το e-bay.σκεφτηκα να διαγραψω τον λογαριασμο μου,αλλα και καινουργιο να κανω παλι θα μου τον διαγραψουν.καμια λυση ρε παιδια??(τι πραμα και αυτο με τα unpaid??θα μπορουσαν να εχουν ενα κουμπι που να σβηνετε οτι δεν θελουμε να αγορασουμε.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ακομα τιποτα.τι να κανω,χρειαζομαι το e-bay.σκεφτηκα να διαγραψω τον λογαριασμο μου,αλλα και καινουργιο να κανω παλι θα μου τον διαγραψουν.καμια λυση ρε παιδια??(τι πραμα και αυτο με τα unpaid??θα μπορουσαν να εχουν ενα κουμπι που να σβηνετε οτι δεν θελουμε να αγορασουμε.) Βρε φιλε τωρα με συγχωρεις αλλα αγοραζεις ενα πραγμα μετα δεν το πληρώνεις και στην συνεχεια θελεις και ενα κουμπι που αυτα να τα διαγράφει:wacko:? Αν δεν "ψησεις" τους πωλητες και δεν ακολουθήσει συνεννόηση με το εβαυ δεν βλεπω να ξανακανεις λογαριασμό. Για αυτο φωναζουμε εδω μην κανετε διαφορα με το εβαυ και κυρίως με το παιπαλ τα πράγματα δεν ειναι και τοσο απλα και οι άνθρωποι τα έχουν μελετήσει. Φιλικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Βρε φιλε τωρα με συγχωρεις αλλα αγοραζεις ενα πραγμα μετα δεν το πληρώνεις και στην συνεχεια θελεις και ενα κουμπι που αυτα να τα διαγράφει:wacko:? Αν δεν "ψησεις" τους πωλητες και δεν ακολουθήσει συνεννόηση με το εβαυ δεν βλεπω να ξανακανεις λογαριασμό. Για αυτο φωναζουμε εδω μην κανετε διαφορα με το εβαυ και κυρίως με το παιπαλ τα πράγματα δεν ειναι και τοσο απλα και οι άνθρωποι τα έχουν μελετήσει. Φιλικα;) sorry δεν το εθεσα σωστα.πες οτι οτι πατας το κουμπι Buy now,στην πορεια το μετανιονεις.εγω λεω να υπηρχε ενα κουμπι κατι τελος παντων για να ακυρωνει την παραγγελεια.ειπα και τους πωλητες,να μιλησουν με ε-βαυ και εγω θα αγορασω το προιον τους,η αμα θελουν να βρουμε ενα τροπο να το αγορασω και να μιλησει μετα με ε-βαυ. Edited July 7, 2010 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts