nikos_kallithea Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τελευταία άκουσα οτι το ebay ανεβάζει απο "ψεύτικους" χρήστες αντικείμενα που δεν υπάρχει καμια πιθανότητα να στα στείλουν μονο και μόνο για να δεσμεύει τα χρήματα των αγοραστών για 45 ήμερες μέσω(paypal). Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δεν νομίζω μια εταιρεία με το βεληνεκές του ebay να εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές. Για ποιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλό και χρήσιμο να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που ακούμε . Καμμιά ανάγκη δεν έχει το Ebay να κρατήσει για 45 μέρες τα χρήματα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ....μπορεί να έχετε δίκιο Εμένα πάντως με πονήρεψε λίγο, γιατί είναι πολλά τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 To 3,4% Που σου πέρνει σε κάθε συναλλαγή Συν την προμήθεια του EBAY που φτάνει το 12 % είναι πολύ μα πάρα πολύ περισσότερα από τους τόκους των 45 ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 γινεται να συνδεσω 2 λογαριασμους paypal στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Και τι θα πετύχεις με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 πες οτι εχω 2 καρτες. και οι 2 εχουν paypal. ας πουμε οτι στην Α καρτα πληρωνομαι τους μονους μηνες και στην Β καρτα τους ζυγους. τον ιουνιο π.χ. εκανα αγορα και ξοδεψα ολο το ποσο που ειχε η καρτα. τωρα πες εχω μηδενικο υπολοιπο. το δεκεμβριο (που θα πληρωθω) θα θελησω να κανω μια αγορα οσο ειναι το υπολοιπο,ας πουμε Χ ποσο. για να μη μεταφερω χρηματα απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον. καταλαβες? *υποθετικα μιλαω παντα* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα μπορούσες να βάλεις τις δυο κάρτες σε ένα λογαρισμό paypal. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δε βλέπω νόημα στο όλο εγχείρημα. Βάζεις web banking και μεταφέρεις τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 γινεται να συνδεσω 2 λογαριασμους paypal στο ebay? Το paypal με το ebay δεν συνδέονται. Οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον λογαριασμός paypal θέλεις προκείμενου να πληρώσεις κάτι που αγόρασες από το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 υποθετικα μιλησα παραπανω. οχι οτι θελω να κανω κατι τετοιο... καθαρα για ενημερωση ρωτησα :) λοιπον, κατι αλλο τωρα... ο πωλητης επειτα απο επικοινωνια ακυρωσε την πωληση. τον ειχα πληρωσει κανονικα αλλα επεστρεψε ολο το ποσο. τωρα με το feedback τι κανω? πρεπει να "αφησω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaek1021 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και 8α η8ελα να σας ρωτησω κατι 8ελω ν αγορασω απο το ε bay ενα λαπτοπ γυρω στα 1 050 ευρο τοToshiba Qosmio X500 απο αμερικη ..ο πωλητης το στελνει με usps .1)θα πληρωσω πολλα γ να ερ8ει και 2 γ τιν παραλαβη επειδη δν εχω χρονο ν παω ν τ το παρω απο τ τελωνειω γινετε ν μου το στειλουν κατευ8ειαν στιν δευ8ηνση που το χω παραγειλιη η ν παο ν το παραλαβω απο ενα ταχυδρομειο ευχαριστω :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited December 7, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και 8α η8ελα να σας ρωτησω κατι 8ελω ν αγορασω απο το ε bay ενα λαπτοπ γυρω στα 1 050 ευρο τοToshiba Qosmio X500 απο αμερικη ..ο πωλητης το στελνει με usps .1)θα πληρωσω πολλα γ να ερ8ει και 2 γ τιν παραλαβη επειδη δν εχω χρονο ν παω ν τ το παρω απο τ τελωνειω γινετε ν μου το στειλουν κατευ8ειαν στιν δευ8ηνση που το χω παραγειλιη η ν παο ν το παραλαβω απο ενα ταχυδρομειο ευχαριστω :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 1) Αυτή την ερώτηση θα την κάνεις στον πωλητή γιατί μόνο αυτός γνωρίζει τι ταχυδρομικά χρεώνει . 2) Βεβαίως μπορεί να έρθει στην διεύθηνση σου . Υπολόγιζε τουλάχιστον 23% για τον Φ.Π.Α επιβάρυνση και ίσως κάτι ακόμα 3-4 % για δασμούς. Θα δώσεις και ένα ποσό στο ταχυδρομείο για τον εκτελωνισμό αν τους πείς ότι θέλεις να στο εκτελωνίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Πούλησα ένα αντικείμενο στο ebay και πρέπει ο αγοραστής μετά απο ένα λάθος να μου στείλει πάλι κάποιο ποσό....του είπα να τα στείλει μέσω paypal και του εξήγησα και το τρόπο....αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί πρώτη φορά αγοράζει....με ρώτησε κάποιο άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω τι να του προτείνω.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Πούλησα ένα αντικείμενο στο ebay και πρέπει ο αγοραστής μετά απο ένα λάθος να μου στείλει πάλι κάποιο ποσό....του είπα να τα στείλει μέσω paypal και του εξήγησα και το τρόπο....αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί πρώτη φορά αγοράζει....με ρώτησε κάποιο άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω τι να του προτείνω.... Είναι πολύ απλό Θα κάνεις Money request Έτσι θα είναι πιό απλό για αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Είναι πολύ απλό Θα κάνεις Money request Έτσι θα είναι πιό απλό για αυτόν. μέσω paypal??ή μέσω ebay?? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μέσω paypal??ή μέσω ebay?? Μέσω Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Θέλω να επικοινωνήσω με το ebay. Το τηλέφωνό τους σύμφωνα με το site είναι το 866-540-3229. Τι πρέπει να καλέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Θέλω να επικοινωνήσω με το ebay. Το τηλέφωνό τους σύμφωνα με το site είναι το 866-540-3229. Τι πρέπει να καλέσω; Απο ενα γρήγορο γκουγκλαρισμα που εκανα για αυτο το τηλεφωνο ειδα οτι υπαρχει πρόβλημα μεγαλης αναμονής κλπ. Το καλλίτερο θα ηταν να στείλεις ενα εμαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Με το chat και το email δεν βγάζω άκρη. Εχουν μπλοκάρει το λογαριασμό μου και θέλω να τον ξεμπλοκάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Θέλω να επικοινωνήσω με το ebay. Το τηλέφωνό τους σύμφωνα με το site είναι το 866-540-3229. Τι πρέπει να καλέσω; Πρόσθεσε 001 στην αρχή και είσαι έτοιμος. (Αν το τηλέφωνο το βρήκες στο ebay.com. Αν το βρήκες στο ebay.co.uk βάλε 0044) Εγώ πάντως στο ebay.co.uk βρήκα το +44 (0)845 355 3229. Και μάλιστα έχει εφαρμογή με FAQ που επιλέγεις τι θες να ρωτήσεις και σου δίνει έναν pin για την συγκεκριμένη ερώτηση για να το πληκτρολογήσεις μόλις πάρεις τηλ. Edited December 16, 2010 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Καλύτερα τότε ebay.co.uk που έχω δωρεάν κλήσεις προς Αγγλία. Είναι όμως γεωγραφικός αριθμός; Edit: Πού το βρήκες αυτό τον αριθμό; Edited December 16, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλύτερα τότε ebay.co.uk που έχω δωρεάν κλήσεις προς Αγγλία. Είναι όμως γεωγραφικός αριθμός; Για δες εδω http://www.powersellersunite.com/post-312781.html βρε soublaki ακόμα κλειδωμένος εισαι:wacko: κατι πρέπει να τους εχεις κάνει εσυ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Εφαγα 10 αρνητικές μαζεμμένες και μου κλείδωσαν το λογαριασμό. Το feedback είναι στο 94% και τα αστεράκια 3.2/5. Αν έχεις μια-δυο αρνητικές εύκολα τρως κι άλλες. Edit: Μου είπαν να πάω στην επιλογή κλοπής λογαριασμού. Edit 2: Μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με το ebay.com και όχι με το ebay.co.uk γιατί από εκεί εγγράφηκα. Edited December 16, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts