vakon_ Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λογικά αφού παράγγειλες 2 μπλούζες , έπρεπε να σου έρθουν μαζί & δεν νομίζω να ξεχάστηκε στα Ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εχω ξαναπαραγγειλει 2 ιδια πραγματα και ηρθαν διαφορετικες μερες...αλλα τωρα περιμενα κανα 2ημερο και δεν ηρθε η δευτερη μπλουζα...ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω 6 μπλουζάκια απο το ebay από Αμερική. Μίλησα με το πωλητή και μου είπε οτι το shipping και για τα 6 μπλουζάκια θα μου το χρεώσει 26 δολλάρια με USPS και ότι θα μου τα στείλει ως gift....θα πληρώσω τελωνείο όταν φτάσουν??? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Δείξε μας το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 http://viewitem.eim.ebay.gr/GUESS_Charcoal_Grey_Heidi_Logo_VNeck_Tee_NWT/110594700867/item Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ντάξει είσαι, δεν νομίζω να περάσει τελωνείο. Βασικά το βλέπω απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγώ που κάνω εισαγωγή κάτι ρούχα, κάτω των 2.5 κιλών δεν περνάνε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Εγώ που κάνω εισαγωγή κάτι ρούχα, κάτω των 2.5 κιλών δεν περνάνε τελωνείο. παιδια εχω διαβασει τοσα κ να σας πω την αληθεια μπερδευτικα,εχω για πωλειση στο ebay ενα αντικειμενο που ειναι κοντα στα 2 κιλα η σησκευασια αποστολης κ το εχο free shiping τα εξοδα ειναι δικα μου.ποσο θα με κοστισει να το στειλω οσο ποιο οικονομικα στην αμερικη π.χ¨?αν υπαρχει κ μια λιστα χρεωσεων.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Με ΕΛΤΑ θες να το στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 αν ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος θα το στειλω με ελτα η αν προτινεις κατι αλλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 από Honk kong ξέρει κανείς περίπου πόσες μέρες κάνει για να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 2 βδομαδες μινιμουμ! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια εχω διαβασει τοσα κ να σας πω την αληθεια μπερδευτικα,εχω για πωλειση στο ebay ενα αντικειμενο που ειναι κοντα στα 2 κιλα η σησκευασια αποστολης κ το εχο free shiping τα εξοδα ειναι δικα μου.ποσο θα με κοστισει να το στειλω οσο ποιο οικονομικα στην αμερικη π.χ¨?αν υπαρχει κ μια λιστα χρεωσεων.ευχαριστω! Στην σελιδα των ΕΛΤΑ υπαρχει αναλυτικος τιμοκαταλογος για πακετα κιλα προορισμους αναλυτικοτατα σε pdf μπορεις να το κατεβασεις και να ξερεις παντα ποσο κοστιζει ... εχει της κατηγοριες βαρους για δεματα/πακετα κτλ κτλ θα σε βοηθησει πολυ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Σωστά,για κάτω από ένα κιλό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή ε;;πχ,θέλω να στείλω πράγματα στην Ευρώπη που είναι γύρω στα 250 γραμμάρια... ας πούμε,εμένα μου στέλνουν από τη Γερμανία τέτοια δέματα με 8 ευρώ μεταφορικά... Edited October 27, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Σωστά,για κάτω από ένα κιλό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή ε;;πχ,θέλω να στείλω πράγματα στην Ευρώπη που είναι γύρω στα 250 γραμμάρια... ας πούμε,εμένα μου στέλνουν από τη Γερμανία τέτοια δέματα με 8 ευρώ μεταφορικά... Ναι τοσο ειναι απο 0-2 κιλα απλο πακετακι 8,60 .. τα πακετα απο Γερμανια ολα ερχονται με DHL αυτη αναλαμβανει τα πακετα για την DEUTSCHE POST http://www.dhl.de/en/paket/privatkunden/international/paket.html Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω από ebay μια φωτ.μηχ. SLR που κάνει γύρω στα 600 ευρώ. Έχω λογαριασμό paypal με πιστωτική κάρτα. Γνωρίζετε αν μπορώ να "σπάσω " αυτό το ποσό σε δόσεις ; Πως μπορώ να το ζητήσω απο τον πωλητή ; Σας ευχαριστω . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Γιατί δεν επικοινωνείς με τον πωλητή να τον ρωτήσεις αν δέχεται κάτι τέτοιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Εκανα μια αγορα αλλα μετα ειδα οτι ο πωλητης ειχε την χωρα (Πολωνια) σε αυτες που δν στελνει. Παρολα αυτα στην κατασταση δειχνει shipped και εχω παρει και θετικο feedback. Εχουν περασει ομως 25 μερες κ ακομα αφαντο απο το hong-kong. Υπομονη λετε?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Εκανα μια αγορα αλλα μετα ειδα οτι ο πωλητης ειχε την χωρα (Πολωνια) σε αυτες που δν στελνει. Παρολα αυτα στην κατασταση δειχνει shipped και εχω παρει και θετικο feedback. Εχουν περασει ομως 25 μερες κ ακομα αφαντο απο το hong-kong. Υπομονη λετε?? φίλε από το HK έχω παραγγείλει ένα πράγμα 300γρ το έστειλαν 8/10 . και ακόμα να έρθει. ενώ έλεγαν 7 με 13 εργάσιμες μέρες τίποτα, ένας μου είπε ότι κάνει περίπου ένα μήνα και μερικές μέρες. επίσης μπορεί να είναι Ελλάδα αλλά να περνάει από έλεγχο λόγο των γεγονότων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 ειναι της υπομονης δλδ το ΗΚ.. οκ θα περιμενω λιγο ακομα γιατι και εγω εδω Πολωνια νομιζω ειμαι ακομα πιο δυσπροσιτος σε σχεση με Ελλαδα. Παντως οταν ημουν πατριδα, προϊοντα απο κινα και λοιπες ανατολικες μου ερχονταν σε 2 -3 βδομαδες το πολυ. Γιαυτο παραξενευτηκα τωρα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos68 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλησπέρα είμαι καινούριος στο eBay έχω κάνει μερικές αγορές από Αγγλία οι αγορές σε στιλ γραμμάτων μου ήρθαν σε μια εβδομάδα τα αλλά που είναι σαν μικροδεματα εδώ και 17 ημέρες ακόμα περιμένω τι πρέπει να κάνω ερώτηση στα ΕΛΤΑ η να στείλω email στον πωλητή η να κάνω υπομονή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Στείλε email στον πωλητή και κάνε μια βδομάδα υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Έκανα paypal λογαρισμό, έγινα και verified. Θέλω να αγοράσω κάτι από ebay. Μετά στην πληρωμή μπορώ μέσω paypal να στείλω λεφτά κατευθείαν από την κάρτα μου; (πού έχω συνδέσει και έχει γίνει verified) ή πρέπει να γεμίζω τον λογαριασμό του paypal με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να πληρώσω;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Έκανα paypal λογαρισμό, έγινα και verified. Θέλω να αγοράσω κάτι από ebay. Μετά στην πληρωμή μπορώ μέσω paypal να στείλω λεφτά κατευθείαν από την κάρτα μου; (πού έχω συνδέσει και έχει γίνει verified) ή πρέπει να γεμίζω τον λογαριασμό του paypal με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να πληρώσω;... το paypal παίρνει τα χρήματα από την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts