Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά αφού παράγγειλες 2 μπλούζες , έπρεπε να σου έρθουν μαζί & δεν νομίζω να ξεχάστηκε στα Ελτα.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχω ξαναπαραγγειλει 2 ιδια πραγματα και ηρθαν διαφορετικες μερες...αλλα τωρα περιμενα κανα 2ημερο και δεν ηρθε η δευτερη μπλουζα...ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!:)

Καλησπέρα,

Θέλω να παραγγείλω 6 μπλουζάκια απο το ebay από Αμερική. Μίλησα με το πωλητή και μου είπε οτι το shipping και για τα 6 μπλουζάκια θα μου το χρεώσει 26 δολλάρια με USPS και ότι θα μου τα στείλει ως gift....θα πληρώσω τελωνείο όταν φτάσουν???

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Εγώ που κάνω εισαγωγή κάτι ρούχα, κάτω των 2.5 κιλών δεν περνάνε τελωνείο.

παιδια εχω διαβασει τοσα κ να σας πω την αληθεια μπερδευτικα,εχω για πωλειση στο ebay ενα αντικειμενο που ειναι κοντα στα 2 κιλα η σησκευασια αποστολης κ το εχο free shiping τα εξοδα ειναι δικα μου.ποσο θα με κοστισει να το στειλω οσο ποιο οικονομικα στην αμερικη π.χ¨?αν υπαρχει κ μια λιστα χρεωσεων.ευχαριστω!

παιδια εχω διαβασει τοσα κ να σας πω την αληθεια μπερδευτικα,εχω για πωλειση στο ebay ενα αντικειμενο που ειναι κοντα στα 2 κιλα η σησκευασια αποστολης κ το εχο free shiping τα εξοδα ειναι δικα μου.ποσο θα με κοστισει να το στειλω οσο ποιο οικονομικα στην αμερικη π.χ¨?αν υπαρχει κ μια λιστα χρεωσεων.ευχαριστω!

Στην σελιδα των ΕΛΤΑ υπαρχει αναλυτικος τιμοκαταλογος για πακετα κιλα προορισμους αναλυτικοτατα σε pdf μπορεις να το κατεβασεις και να ξερεις παντα ποσο κοστιζει ... εχει της κατηγοριες βαρους για δεματα/πακετα κτλ κτλ θα σε βοηθησει πολυ

Σωστά,για κάτω από ένα κιλό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή ε;;πχ,θέλω να στείλω πράγματα στην Ευρώπη που είναι γύρω στα 250 γραμμάρια...

ας πούμε,εμένα μου στέλνουν από τη Γερμανία τέτοια δέματα με 8 ευρώ μεταφορικά...

Edited by bomber21

Σωστά,για κάτω από ένα κιλό δεν υπάρχει καλύτερη τιμή ε;;πχ,θέλω να στείλω πράγματα στην Ευρώπη που είναι γύρω στα 250 γραμμάρια...

ας πούμε,εμένα μου στέλνουν από τη Γερμανία τέτοια δέματα με 8 ευρώ μεταφορικά...

Ναι τοσο ειναι απο 0-2 κιλα απλο πακετακι 8,60 .. τα πακετα απο Γερμανια ολα ερχονται με DHL αυτη αναλαμβανει τα πακετα για την DEUTSCHE POST

http://www.dhl.de/en/paket/privatkunden/international/paket.html

Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω από ebay μια φωτ.μηχ. SLR που κάνει γύρω στα 600 ευρώ. Έχω λογαριασμό paypal με πιστωτική κάρτα. Γνωρίζετε αν μπορώ να "σπάσω " αυτό το ποσό σε δόσεις ; Πως μπορώ να το ζητήσω απο τον πωλητή ;

Σας ευχαριστω .

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Γιατί δεν επικοινωνείς με τον πωλητή να τον ρωτήσεις αν δέχεται κάτι τέτοιο;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εκανα μια αγορα αλλα μετα ειδα οτι ο πωλητης ειχε την χωρα (Πολωνια) σε αυτες που δν στελνει. Παρολα αυτα στην κατασταση δειχνει shipped και εχω παρει και θετικο feedback. Εχουν περασει ομως 25 μερες κ ακομα αφαντο απο το hong-kong. Υπομονη λετε??
Shit Happens!!!

Εκανα μια αγορα αλλα μετα ειδα οτι ο πωλητης ειχε την χωρα (Πολωνια) σε αυτες που δν στελνει. Παρολα αυτα στην κατασταση δειχνει shipped και εχω παρει και θετικο feedback. Εχουν περασει ομως 25 μερες κ ακομα αφαντο απο το hong-kong. Υπομονη λετε??

φίλε από το HK έχω παραγγείλει ένα πράγμα 300γρ το έστειλαν 8/10 . και ακόμα να έρθει.

ενώ έλεγαν 7 με 13 εργάσιμες μέρες τίποτα, ένας μου είπε ότι κάνει περίπου ένα μήνα και μερικές μέρες. επίσης μπορεί να είναι Ελλάδα αλλά να περνάει από έλεγχο λόγο των γεγονότων.

ειναι της υπομονης δλδ το ΗΚ.. οκ θα περιμενω λιγο ακομα γιατι και εγω εδω Πολωνια νομιζω ειμαι ακομα πιο δυσπροσιτος σε σχεση με Ελλαδα.

Παντως οταν ημουν πατριδα, προϊοντα απο κινα και λοιπες ανατολικες μου ερχονταν σε 2 -3 βδομαδες το πολυ. Γιαυτο παραξενευτηκα τωρα.

Shit Happens!!!

Καλησπέρα είμαι καινούριος στο eBay έχω κάνει μερικές αγορές από Αγγλία οι αγορές σε στιλ γραμμάτων μου ήρθαν σε μια εβδομάδα τα αλλά που είναι σαν μικροδεματα εδώ και 17 ημέρες ακόμα περιμένω τι πρέπει να κάνω ερώτηση στα ΕΛΤΑ η να στείλω email στον πωλητή η να κάνω υπομονή.

Ευχαριστώ

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι;

Έκανα paypal λογαρισμό, έγινα και verified.

Θέλω να αγοράσω κάτι από ebay.

Μετά στην πληρωμή μπορώ μέσω paypal να στείλω λεφτά κατευθείαν από την κάρτα μου; (πού έχω συνδέσει και έχει γίνει verified) ή πρέπει να γεμίζω τον λογαριασμό του paypal με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να πληρώσω;...

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι;

Έκανα paypal λογαρισμό, έγινα και verified.

Θέλω να αγοράσω κάτι από ebay.

Μετά στην πληρωμή μπορώ μέσω paypal να στείλω λεφτά κατευθείαν από την κάρτα μου; (πού έχω συνδέσει και έχει γίνει verified) ή πρέπει να γεμίζω τον λογαριασμό του paypal με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να πληρώσω;...

το paypal παίρνει τα χρήματα από την κάρτα σου.