soublaki-3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Με ποια μεταφορικη δεν πληρωνω τελωνειο αν μου στηλουν κατι απο την Κινα ή Αμερικη? Με απλό ταχυδρομείο, είναι για μέχρι 1 κιλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ζήτα από τον πωλητή να σου το στείλει ως δώρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Σημερα πηγα να αφησω feedback σε εναν πωλητη και ενω το myebay με ενημερωνει οτι πρεπει να αφησω feedback για 14items δν υπαρχει αυτο που θελω να αφησω παρα μονο κατι πιο προσφατες αγορες που δν εχω παραλαβει ακομα. Ο πωλητης μου ειχε αφησει feedback κανονικα. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πανε My Account>Feedback μηπως το βρεις εκει,αν δεν υπαρχει παλι δοκιμασε να μπεις απο διαφορετικο site του ebay μηπως το δειξει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 αυτο το root δεν υπαρχει, ολα γινονται απο το MyEbay. Πηγα στα feedbacks του πωλητη και κατω κατω ειχε "what would you like to do next" ?? a) leave feedback. b)respond to sellers feedback.. κλπ κλπ και το εκανα απο εκει. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 οταν διπλα απο την περιγραφη υπαρχει κατι σαν ηλιος που λαμπει τι σημαινει?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Οταν τα αντικειμενα που εχεις αγορασει δεν ερχονται ποτε και ζητησεις refund απο τον πωλητη μπορει αυτος να αρνηθει λεγοντας οτι φταιει το ταχυδρομειο και οτι ο ιδιος δεν εχει καμια ευθυνη? Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση αν κανεις dispute μεσω paypal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 και οταν σου κανουν refund τα χρηματα μπαινουν στον paypal λογαριασμο ή στην καρτα? Γιατι μου ηρθε mail απο paypal που λεει οτι ο χρηστης Χ "has issued a full refund for your payment" αλλα δεν βλεπω τιποτα στο λογαριασμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 στην καρτα μπαινουν. σε μενα ετσι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο το ebay και συγκεκριμένα αυτά τα παπούτσια.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150480984443&var=450010903171&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Ρίχνοντας μια ματιά στον πωλητή σας φαίνεται αξιόπιστος; Υπάρχει περίπτωση να είναι fake το προϊόν του; Κάνει αρκετές πωλήσεις κάθε μέρα αλλά θα ήθελα και την άποψη των πιο έμπειρων καθώς είναι η πρώτη μου αγορά και είμαι κάπως επιφυλακτικός. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο το ebay και συγκεκριμένα αυτά τα παπούτσια.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150480984443&var=450010903171&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Ρίχνοντας μια ματιά στον πωλητή σας φαίνεται αξιόπιστος; Υπάρχει περίπτωση να είναι fake το προϊόν του; Κάνει αρκετές πωλήσεις κάθε μέρα αλλά θα ήθελα και την άποψη των πιο έμπειρων καθώς είναι η πρώτη μου αγορά και είμαι κάπως επιφυλακτικός. ο πωλητης ειναι μια χαρα εχει 99,8 θετικα σχολια με 27000 πωλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γεια σας, μολις ανοιξα λογαριασμο στο ebay και θα ηθελα να ρωτησω κανα 3-4 πραγματα γιατι ειμαι τελειως ασχετος. 1) Το http://www.ebay.gr με το http://www.ebay.com εχει καμια διοφορα περα απο την αλλαγη γλωσσας, γιατι θα με βολευε πιο πολυ να χρησιμοποειω το ελληνικο που ειναι και πιο ευκολο 2) Σε μερικα προιοντα γραφει ο "πωλητης δεν στελνει στη χωρα σας" και απο πανω λεει ποσό για ελλαδα. 3) Τα χρηματα ειναι παντα οσα γραφει η μπορει να ρθει ο ταχυδρομος και να με ζητησει επιπλεον 4) Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο που μπορουμε να παραγγελνουμε η οσα θελουμε 5) Στο τελωνειο ποτε πληρωνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γεια σας, μολις ανοιξα λογαριασμο στο ebay και θα ηθελα να ρωτησω κανα 3-4 πραγματα γιατι ειμαι τελειως ασχετος. 1) Το http://www.ebay.gr με το http://www.ebay.com εχει καμια διοφορα περα απο την αλλαγη γλωσσας, γιατι θα με βολευε πιο πολυ να χρησιμοποειω το ελληνικο που ειναι και πιο ευκολο 2) Σε μερικα προιοντα γραφει ο "πωλητης δεν στελνει στη χωρα σας" και απο πανω λεει ποσό για ελλαδα. 3) Τα χρηματα ειναι παντα οσα γραφει η μπορει να ρθει ο ταχυδρομος και να με ζητησει επιπλεον 4) Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο που μπορουμε να παραγγελνουμε η οσα θελουμε 5) Στο τελωνειο ποτε πληρωνουμε 1. το gr ειναι ενα global εβαυ και ψαχνει σε ολα τα εβευς. 2. Για αυτα πρέπει να πας "Shipping and payments" για να δεις τι πραγματικά ισχύει. 3. Ναι το τελωνείο 4. Οχι, οσα ειναι στο στοκ 5. Με την παραλαβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) 1. το gr ειναι ενα global εβαυ και ψαχνει σε ολα τα εβευς. 2. Για αυτα πρέπει να πας "Shipping and payments" για να δεις τι πραγματικά ισχύει. 3. Ναι το τελωνείο 4. Οχι, οσα ειναι στο στοκ 5. Με την παραλαβή Αχαα! Και δηλαδη σε ποιες περιπτωσεις πληρωνουμε τελωνειο? Edited October 2, 2010 by steant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) οταν διπλα απο την περιγραφη υπαρχει κατι σαν ηλιος που λαμπει τι σημαινει?? επειδη εφαγα κλασιμο κ ισως δν εξηγησα καλα, παρτε κ φοτο [ATTACH]17261[/ATTACH] Edited October 5, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ξεκλείδωσε επιτέλους και το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 επειδη εφαγα κλασιμο κ ισως δν εξηγησα καλα, παρτε κ φοτο [ATTACH]17261[/ATTACH] τελικα ο ηλιος σημαινει οτι η καταχωρηση εγινε το τελευταιο 24ωρο!! ευχαριστω για τη βοηθεια :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ωραίος. Προσωπικά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με αυτή την ένδειξη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 τελικα ο ηλιος σημαινει οτι η καταχωρηση εγινε το τελευταιο 24ωρο!! ευχαριστω για τη βοηθεια :pTo ότι δεν σου απάντησε κανείς δεν σημαίνει απαραίτητα αδιαφορία. Απλούστατα μπορεί κανείς να μην ήξερε τι είναι αυτή η ένδειξη ή κανείς να μην είχε ασχοληθεί να βρει τι σημαίνει. Θυμίζω ότι όλες οι πληροφορίες στο forum γράφονται από την καλή θέληση των μελών του και μόνο. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε τίποτα. Επίσης η σωστή αντιμετώπιση είναι πρώτα να ψάξεις στo ebay, σε κάποιο FAQ π.χ., μετά με το Google και αν δεν βρεις απάντηση, τότε να ρωτήσεις εδώ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μπορει να μου πει καποιος αν παραγγειλω αυτη τη μπλουζα ποσο ακριβως θα μου βγει, και αν θα πληρωσω τελωνιο κτλ. http://cgi.ebay.com/New-WESC-ICON-Skateboards-hoodie-hoody-S-M-L-10-Color-/280562065600?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item870b3ef2bc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μπορει να μου πει καποιος αν παραγγειλω αυτη τη μπλουζα ποσο ακριβως θα μου βγει, και αν θα πληρωσω τελωνιο κτλ. http://cgi.ebay.com/New-WESC-ICON-Skateboards-hoodie-hoody-S-M-L-10-Color-/280562065600?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item870b3ef2bc νομίζω τίποτα δεν θα δώσεις, γιατί ανήκει στον ρουχισμό, δεν είναι κάτι ηλεκτρονικό. και επίσης έρχεται από κορεα. αν το πάρεις πες του να γράψει από έξω "για δώρο" το τελώνιο μόνο από την αμερικη δεν το φοβάσαι? όλα τα άλλα δωρεάν δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Όχι, μόνο εντός ευρώπης δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Από ασία, αμερική κλπ υπάρχει. Απλά ειδικά με τα αμερικάνικα είναι αρκετά πιο σφιχτά τα πράγματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Όχι, μόνο εντός ευρώπης δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Από ασία, αμερική κλπ υπάρχει. Απλά ειδικά με τα αμερικάνικα είναι αρκετά πιο σφιχτά τα πράγματα. δηλαδη αυτο θα εχει τελωνειακο ελεγχο, και αν πληρωσω τελωνειο ποσο περιππου θα ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts