aytach Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αν και ξερω την απαντηση,θα ηθελα να σας ρωτησω ως πιο εμπειρους....Εκτος απο offer ,υπαρχει επιλογη να ανεβασω αγγελια για ζητηση στο ebay?Αν οχι,εχετε υποψιν καποιο παγκοσμιο ιστοτοπο που να γινεται? Νομιζω το offer δεν ειναι αυτο που νομιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Μπορει να ζηταω κατι,μεταχειρισμενο ή καινουργιο,και να το ζηταω σε μια τιμη συγκεκριμενη...Για να μην μπαινω στη διαδικασια πλειστηριασμων αφου δεν εχω τον χρονο να τις παρακολουθω... Νομιζω το offer δεν ειναι αυτο που νομιζεις εχει δυο εννοιες....Make an offer που αυτο φανταζομαι εχεις στο μυαλο σου και offer a product for sale που εχω εγω Edited September 4, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 εχει δυο εννοιες....Make an offer που αυτο φανταζομαι εχεις στο μυαλο σου και offer a product for sale που εχω εγω Ναι το offer ειναι "make an offer" στο ebay αλλα καλο θα ητανε αν ειχε και την δευτερη εννοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 δλδ δεν υπαρχει ως εννοια το "offer a product for sale" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Οχι δεν υπαρχει(δεν εχω δει και ακουσει κατι τετοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν εννοείς ζήτηση προϊοντος, υπάρχει στο ioffer. Free want add. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μάλλον πήραν πρέφα στο eBay ότι χάνουν έσοδα από τα φουσκωμένα μεταφορικά και προσπαθούν να δώσουν αντικίνητρα. http://www2.ebay.com/aw/uk/201009.shtml#2010-09-06101636 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Δεν είναι καινούριο αυτό, το έχω παρατηρήσει αρκετό καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Κατ αρχας ευχαριστω και τους 3 συμφορουμιτες που μου απαντησαν....Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο προιον και απο ποιον seller....Ωστοσο μου γραφει στα μεταφορικα αν θελω insurance(6 ευρω)....Ψαχνοντας και εδω διαπισωσα πως δεν αξιζει να το προσθεσω http://answercenter.ebay.com/thread.jspa?threadID=1000197081&mod=1255219349064&anticache=1283799684638 Το προιον που θελω να αγορασω ειναι αυτο http://cgi.ebay.co.uk/Compex-MI-Fitness-garanzia-3a-spedizione-24-h-/360263421229?pt=Apparecchiature_Benessere&hash=item53e15f8d2d και απο τις φωτογραφιες(ειναι στα ιταλικα το κειμενο) ερχεται με ups οποτε ειμαι ηδη εξασφαλισμενος+paypal...πΟΙΑ ειναι η αποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Φυσικά και δεν θα βάλεις insurance. Αν έρθει σπασμένο ή δεν έρθει καθόλου είναι υπαίτιος εκείνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ok ευχαριστω πολυ σουβλακι-3.....Το τσιμπησα τελικα στα 450+16 ευρω κανοντας του ενα offer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ok ευχαριστω πολυ σουβλακι-3.....Το τσιμπησα τελικα στα 450+16 ευρω κανοντας του ενα offer.. Τι ακριβως ειναι αυτο που πηρες ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) υποσχεται πολλα που δεν νομιζω οτι κανει...Προσωπικα το θελω μετα τις κρισεις οσφυαλγιας που παθαινω να το βαζω για pain relief και για παθητικη μυικη τονωση και αυξηση αιματωσης καθως γυμναστικη δε θα μπορω να κανω για ενα ευλογο χρονικο διαστημα,μεχρι να γινομαι καλα...Μιλαω παντα για περιοχη της μεσης-κοιλιακους και ραχιαιους. Edited September 7, 2010 by stelios85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medrebel Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 γειας σας παιδια ειμαι καινουριος στο να χρησιμοποιω στο ebay.. καθως κοιτουσα μια θηκη για κινητο κατι πατησα στο προσθηκη στο καλαθι και μετα βλεπω συγχαρητηρια αγορασατε το προιον!!!χωρισ φυσικα να συνδεθω μεσω paypal..ελαβα mail σημερα απο τον πωλητη και μου λεει οτι επιτυχως αγορασα το προιον του και μου ζηταει να το πληρωσω πλεον! αλλα μου εχουν μπλοκαρει το λογαριασμο paypal και ουτωσ η αλλως δν γινεται να πληρωσω και να ηθελα πως μπορω να ακυρωσω την παραγγελια μου ?!?! η να την αφησω ετσι χωρις να πληρωσω??τι συνεπειεσ θα εχει αυτο αν το αφησω χωρις να κανω κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 γειας σας παιδια ειμαι καινουριος στο να χρησιμοποιω στο ebay.. καθως κοιτουσα μια θηκη για κινητο κατι πατησα στο προσθηκη στο καλαθι και μετα βλεπω συγχαρητηρια αγορασατε το προιον!!!χωρισ φυσικα να συνδεθω μεσω paypal..ελαβα mail σημερα απο τον πωλητη και μου λεει οτι επιτυχως αγορασα το προιον του και μου ζηταει να το πληρωσω πλεον! αλλα μου εχουν μπλοκαρει το λογαριασμο paypal και ουτωσ η αλλως δν γινεται να πληρωσω και να ηθελα πως μπορω να ακυρωσω την παραγγελια μου ?!?! η να την αφησω ετσι χωρις να πληρωσω??τι συνεπειεσ θα εχει αυτο αν το αφησω χωρις να κανω κατι? ευχαριστω Στην περιπτωση σου και επειδή ειναι ηδη κλειδωμένο το παιπαλ καλο ειναι να μιλήσεις ευγενικά με τον πωλητή ώστε να σου ακυρώσει την παραγγελία, αλλιως κινδυνεύεις να σου κλειδώσουν και το εβαυ. Μπορεις βεβαια για να γλιτώσεις απο την ταλαιπωρία να πληρώσεις την θηκη με πιστωτικη και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medrebel Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Στην περιπτωση σου και επειδή ειναι ηδη κλειδωμένο το παιπαλ καλο ειναι να μιλήσεις ευγενικά με τον πωλητή ώστε να σου ακυρώσει την παραγγελία, αλλιως κινδυνεύεις να σου κλειδώσουν και το εβαυ. Μπορεις βεβαια για να γλιτώσεις απο την ταλαιπωρία να πληρώσεις την θηκη με πιστωτικη και καθάρισες. του εστειαλ μειλ εξηγωντας οτι εχω κλειστο το πει παλ και ανεμενω γτ στο προφιλ του ανεφερει οτι πληρωνετε για τα προιοντα του μονο μεσω πει παλ... το κλεισιμο το προφιλ μου στο ι μπει εκτοσ του οτι δν θα μπορω να παραγγελνω προιοντα εχει καποια αλλη συνεπεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 του εστειαλ μειλ εξηγωντας οτι εχω κλειστο το πει παλ και ανεμενω γτ στο προφιλ του ανεφερει οτι πληρωνετε για τα προιοντα του μονο μεσω πει παλ... το κλεισιμο το προφιλ μου στο ι μπει εκτοσ του οτι δν θα μπορω να παραγγελνω προιοντα εχει καποια αλλη συνεπεια??? E αν δεν μπορείς να παραγγείλεις τι αλλη συνέπεια να εχεις? Να σου στείλουν την αστυνομία:wacko: πάντως αποκλείεται.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Επειδή λαμβάνω καθημερινά χιλιάδες email από το ebay, είτε για email από πωλητές/αγοραστές, είτε ότι έγινε μια δημοπρασία outbid κλπ. ποιος είναι ο τρόπος για να απενεργοποιήσω όλα τα εισερχόμενα email του eBay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Επειδή λαμβάνω καθημερινά χιλιάδες email από το ebay, είτε για email από πωλητές/αγοραστές, είτε ότι έγινε μια δημοπρασία outbid κλπ. ποιος είναι ο τρόπος για να απενεργοποιήσω όλα τα εισερχόμενα email του eBay; Φτιαξε ενα κανονα και στειλ' τα για διαγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν με εξυπηρετεί αυτή η λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δε θες να βλεπεις κανενα email,ουτε καν αυτα που σε αφορουν,πχ mail επιβεβαιωσης αγορας?Αν ναι,φτιαξε ενα καινουργιο email και δηλωσε αυτο στο ebay account σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δε θέλω τέτοιες λύσεις ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 δεν ξερω βρε σουβλακι,παντως στη θεση σου αυτο θα εκανα...Θα ειχα ενα hotmail μονο γι ααυτη τη δουλεια....Παντως εψαξα στο resolution centre και δεν ειχε καποιο help topic για το ζητημα...Στειλε τους ενα mail μηπως και σου δωσουν καποια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλημερα,πουλαω ενα mp4 player στο ebay το οποιο θα πουληθει την Τεταρτη.Με ποια εταιρια συμφερει να το στειλω UK?Ρωτησα στην ACS μου ζητησαν 29€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Με ΕΛΤΑ φυσικά ως συστημένο. Θα πληρώσεις 5-7€ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts