mol Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 μια ερωτηση να κανω... μπορω να αγορασω απο ebay με paysafe card?:) εδιτ: ακυρη η ερωτηση. βρηκα απαντηση απο το site: "Σημαντική Ανακοίνωση – σας ενημερώνουμε ότι η paysafecard δεν είναι αποδεκτή ως μέθοδος πληρωμής στο eBay!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παρελαβα σημερα την μπαταρια που ειχα παραγγειλει απο το ebay για το Netbook μου. Ομως δεν εφαρμοζει στον υπολογιστη, γιατι ο υπολογιστης εχει ενα εξτρα 'δοντακι' και ετσι αυτη η μπαταρια δεν μπαινει. Ειχα ρωτησει(και εχω το email) αν θα εφαρμοζει δεδομενου οτι παρατηρησα διαφορα στο part id, και με διαβεβαιωσε ΠΡΙΝ την παραγγελια οτι θα λειτουργει. Τι κανω? ανοιγω dispute στο paypal? του στελνω μηνυμα??(λεω να του γραψω τωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 δες τι ορους αναφερει ο πωλητης για την επιστροφη των πραγματων και κανονιστε το μεταξυ σας Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 και να προσέχετε να μιλάτε μεσω μυνήματος ebay για αυτά τα θέματα, επειδή το βρίσκει καλύτερα το ebay σε περιπτώσεις προβλήματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 παιδιά έψαχνα ένα εξωτερικό σκληρό οχι για καθημερινή χρήση, αλλά για να "πετάξω" 1-2 αρχεία που με ενδιαφέρουν να υπάρχουν ξεχωριστά.. ψάχνοντας στο ebay βρήκα αυτό παρόλο που ο πωλητής έχει μέχρι στιγμής 1 αξιολόγηση (είναι καινούργιος) υπάρχει buyer protection.. θεωρείται αξιόπιστο αυτό; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ειμαι και εγω πολυ νεος στο ebay και εκανα στις 17 του μηνος μια αγορα απο Κινα.. ο πωλητης ειναι power seller με χιλιαδες αξιολογησεις και 99.8 positive feedback... παρ'ολα αυτα δεν απανταει αμεσα σε μηνυματα μου και ανησυχω.εγω πληρωσα μεσω paypal αμεσως και το ebay μου λεει οτι ελαβε τα λεφτα στις 17 οταν εκανα την αγορα δηλαδη.τα προιοντα λεει οτι στελνονται μεσα σε 3 εργασιμες..σε μηνυμα που του εστειλα για το αν πηγαν ολα καλα με την πληρωμη επειδη ειμαι νεος δεν μου εχει απαντησει εδω και δυο μερες...ανησυχω επειδη ειμαι νεος και εχω πληρωσει..βεβαια αυριο ειναι η τριτη εργασιμη μερα...να ανησυχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 εφοσον πηρες email με αποδειξη απο το Paypal εχει πληρωθει ο πωλητης. Για πιο πραγμα ανησυχεις ομως?? το προϊον θα πας να δεις στο myebay-> buying reminders αν εχει χαρακτηριστει ως shipped. Αν ναι τοτε κανεις υπομονη μεχρι και μηνα Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_91 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Γεια σας... Γράφω πρώτη φορά εδω. Θέλω να 'χτυπήσω' σε δημοπρασία ενα αντικειμενο στο γερμανικό ebay και αν και εχω κάνει πολλές αγορές στην συγκεκριμένη φοβάμαι κάπως και θα ήθελα μια γνώμη. Ο γερμανος δεν δεχεται paypal αλλα μόνο κατάθεση. Έχει feedback 1 negative και 369 positive. Το αντικείμενο τελειώνει σε δυο μέρες. Υπολογίζω περιπου στα 100 ευρώ να τελειώσει απλα δεν αναφέρει καθόλου έξοδα αποστολής. Θα ήθελα να σας ρωτησω τα εξης? α) Αν τελικά δεν ανέβει πολύ και το πάρω εγώ να του στειλω μαιλ αν δέχεται μέσω paypal? ή να τον ρωτήσω κατευθείαν τα στοιχεία του για να του τα στείλω μέσω τράπεζας? Β) Υπαρχει ένα θέμα με την αποστολή. Λέει οτι στέλνει μόνο γερμανία (το στόρυ έχει επαναληφθεί με πολλούς γερμανούς και τελικά τα στέλνουν άνετα). Θα έψαχνα αλλού αλλά γενικά έχω χτενίσει όλα τα ebay και είναι το μόνο που βρήκα και αν δεν ανέβει πολύ θα το ήθελα. Να το ρισκάρω? Στην χειρότερη πιστεύω αν δεν μπορει να το στείλει θα μου ζητήσει ακύρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 αφου θα τον ρωτησεις αναγκαστηκα αν θα στο στειλει Ελλαδα, ρωτα τον και για Paypal. Αν και δυσκολο να δεχτει, θα επρεπε να εχει paypal hdh οπως το 99% των πωλητων. Και σε περιπτωση στραβης πως εισαι καλυμμενος με την καταθεση? Χιλιες φορες Paypal Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Γεια σας... Γράφω πρώτη φορά εδω. Θέλω να 'χτυπήσω' σε δημοπρασία ενα αντικειμενο στο γερμανικό ebay και αν και εχω κάνει πολλές αγορές στην συγκεκριμένη φοβάμαι κάπως και θα ήθελα μια γνώμη. Ο γερμανος δεν δεχεται paypal αλλα μόνο κατάθεση. Έχει feedback 1 negative και 369 positive. Το αντικείμενο τελειώνει σε δυο μέρες. Υπολογίζω περιπου στα 100 ευρώ να τελειώσει απλα δεν αναφέρει καθόλου έξοδα αποστολής. Θα ήθελα να σας ρωτησω τα εξης? α) Αν τελικά δεν ανέβει πολύ και το πάρω εγώ να του στειλω μαιλ αν δέχεται μέσω paypal? ή να τον ρωτήσω κατευθείαν τα στοιχεία του για να του τα στείλω μέσω τράπεζας? Β) Υπαρχει ένα θέμα με την αποστολή. Λέει οτι στέλνει μόνο γερμανία (το στόρυ έχει επαναληφθεί με πολλούς γερμανούς και τελικά τα στέλνουν άνετα). Θα έψαχνα αλλού αλλά γενικά έχω χτενίσει όλα τα ebay και είναι το μόνο που βρήκα και αν δεν ανέβει πολύ θα το ήθελα. Να το ρισκάρω? Στην χειρότερη πιστεύω αν δεν μπορει να το στείλει θα μου ζητήσει ακύρωση.... Να μην το ρισκάρεις, ξέχασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση κλειστές δημοπρασίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisK_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Παιδιά, γεια σας! Παρακολουθώ το forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Σκοπεύω να βάλω προς πώληση στο eBay ένα κινητό τηλέφωνο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό μου PayPal με την Prepaid Κύπρου που έχω. Το ερώτημά μου είναι, αν ο αγοραστής το αγοράσει και πληρώσει με PayPal, τα χρήματα θα είναι στο PayPal ή μετά από 2 μέρες θα μεταφερθούν και στην κάρτα; Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να μεταφερθούν; Ρωτάω, επειδή η εξυπηρέτηση μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα (κάλεσα δύο φορές). Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση κλειστές δημοπρασίες; Τι νοημα εχει αυτο, ασε που ππολλες απο τιε δημοπρασιες που κλεινουν διαγραφονται τελειως απο τις λιστες. Συνδεσου και κανε την ιδια ερωτηση στο Ελληνικο ebay. http://global.ebay.com/contactus/ Παιδιά, γεια σας! Παρακολουθώ το forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Σκοπεύω να βάλω προς πώληση στο eBay ένα κινητό τηλέφωνο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό μου PayPal με την Prepaid Κύπρου που έχω. Το ερώτημά μου είναι, αν ο αγοραστής το αγοράσει και πληρώσει με PayPal, τα χρήματα θα είναι στο PayPal ή μετά από 2 μέρες θα μεταφερθούν και στην κάρτα; Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να μεταφερθούν; Ρωτάω, επειδή η εξυπηρέτηση μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα (κάλεσα δύο φορές). Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ! Μονο με τραπεζικο λογαριασμο, μπορεις να παρεις χρηματα απο πωληση. Edited June 15, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Τι νοημα εχει αυτο, ασε που ππολλες απο τιε δημοπρασιες που κλεινουν διαγραφονται τελειως απο τις λιστες. Συνδεσου και κανε την ιδια ερωτηση στο Ελληνικο ebay. http://global.ebay.com/contactus/ Ψάχνω έναν πωλητή από μια δημοπρασία που δεν συμετείχα, μήπως μπορεί να μου βρει ένα laptop που με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ψάχνω έναν πωλητή από μια δημοπρασία που δεν συμετείχα, μήπως μπορεί να μου βρει ένα laptop που με ενδιαφέρει. Αν ειχες δει αυτην την δημοπρασία και θυμασαι ημερα ωρα μπορεις να την βρεις απο το ιστορικο του φυλλομετρητη που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν ειχες δει αυτην την δημοπρασία και θυμασαι ημερα ωρα μπορεις να την βρεις απο το ιστορικο του φυλλομετρητη που χρησιμοποιείς. Εψαξα και δεν τη βρίσκω ούτε από κει. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Εψαξα και δεν τη βρίσκω ούτε από κει. :O Αν ψαχνεις για καλο φορητο απο εβαυ παρτο απο εδω http://stores.ebay.co.uk/eComputers-LTD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ψάχνω για Dell Inpison 1750. Ελλάδα έχουν 570€ αλλά είχα βρει ένα και στα 400€. Δεν μπορώ να ξεφύγω πολύ από τα 400-450€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ψάχνω για Dell Inpison 1750. Ελλάδα έχουν 570€ αλλά είχα βρει ένα και στα 400€. Δεν μπορώ να ξεφύγω πολύ από τα 400-450€. Σου εδωσα ενα λινκ αλλα εσυ δεν εριξες ουτε μια ματια και μετα ξαναρωτας. Τοτε γιατι τα γραφουμε ολλα αυτα. Τοσο οσο λες εχει αυτο το μηχανημα στο λινκ που σου εδωσα!!! http://cgi.ebay.co.uk/Dell-Inspiron-17-1750-2-2ghz-320HD-4GB-17-3-BLACK-B-NEW-/350366588947?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item519379e013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Τα κοίταξα αλλά τα βρήκα λίγο εως πολύ ακριβά. Αυτό που μου δείχνεις θέλει 3 ημέρες ακόμα και είναι ήδη στις 360 λίρες...Εγώ είχα βρει έναν που τα δινε στα 400-450€ με 3 χρόνια εγγύηση και δεν μπορώ να ξαναβρώ τη σελίδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γεια σας παιδια!εκανα την εξης βλακεια στο E-bay.πατουσα Buy now θελοντας να δω τιμη με μεταφορικα,και οταν δεν ηθελα να κανω αγορα απλος εβγαινα.μετα μου εστελναν στο μαιλ μου you have unpaid items και κατι τετοια,εγω τα αφηνα και μετα απο καιρο διαγραφονταν,ελα που ομως τωρα μου κλειδωσαν το account και δεν μπορω να κανω τπτ,μονο τα μηνυματα μου μπορω να δω.τι πρεπει να κανω τωρα ωστε να παρω τον λογαριασμο μου πισω και ποια η συμβουλη σας για να σβηνω τα προιοντα που καταλαθος πατησα Buy?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και έχω γύρω στις 300 θετικές αξιολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ενα ειναι ερθεις σε επαφη με το εβαυ . Δευτερον να δημιουργήσεις ενα νεο λογαριασμό με την προϋπόθεση οτι δεν θα εχει τιποτα ιδιο με αυτον που εχεις τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ok ευχαριστω!θα προσπαθησω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Έλαβα το παρακάτω email σχετικά με τον περιορισμό του λογαριασμού μου: Dear Polyzois, Thank you for writing eBay. My name is Riva, please allow me the opportunity to assist you with your account suspension due to the unpaid item strikes that you received. Polyzois, we appreciate your intent in resolving your issues with your account suspension. In order for us to reinstate your account, we need to remove the majority of your strikes. I wish to provide you the resolution to your concern so I have outlined the possible solutions that you may take by providing below the list of strikes that you received including the seller's user ID and email address. Please use that information to help us to be able to reinstate your account as quickly as possible. The sooner you take these steps to remove the Unpaid Item strikes, the sooner you'll be able to trade on eBay again. I encourage you to contact your sellers and reach an amicable solution since your sellers can excuse the Unpaid Item strikes. You may email your seller directly using the email address that we have provided. As soon as we hear from the sellers that they are willing to remove the strikes, we'll gladly remove it. Your seller can send us an email to request that the strike be removed. We'll send you a confirmation email once the strike was removed. On the other hand, if you also believe that any of these strikes were filed in error, you can submit an Unpaid Item Appeal form, along with very specific evidence that supports your appeal. To view acceptable proof of payment and to access the appeal form, please follow these steps: 1. Go to: http://pages.ebay.com/help/buy/appeal-unpaid-item.html 2. Scroll to the "Providing proof of payment to eBay" section, and click the "Unpaid Item Bidder Appeal" link. You may be asked to sign in. 3. Enter your information, and click the "Send" button to submit your appeal. The strikes listed below were issued because of a seller's request for a Final Value Fee credit. When a seller requests this credit, it indicates that payment has not been received from you. Title: TV AV Out Cable Samsung Omnia i900 i910 T919 D980 S5200 Item #: 250603525964 Start Date: 3/24/2010 9:01:46 PM End Date: 3/31/2010 9:01:46 PM Seller: freeshippingglobal (fsg666@gmail.com) Title: Harry Potter and the Philosopher's Stone (PC CD) Item #: 280498067823 Start Date: 4/25/2010 1:28:42 PM End Date: 4/30/2010 1:28:42 PM Seller: twoladz (bendan.76@btinternet.com) Title: HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX .. PS2 GAME Item #: 370371985338 Start Date: 4/27/2010 7:16:26 PM End Date: 5/4/2010 7:16:26 PM Seller: samscaff0 (samscaff@hotmail.com) Title: Harry Potter & the Chamber of Secrets PC CD-ROM 3+ Item #: 280498027041 Start Date: 4/25/2010 11:01:54 AM End Date: 5/2/2010 11:01:54 AM Seller: barlev0 (barryleverett@msn.com) --- Important --- The eBay Unpaid Item policy is in place to ensure the integrity of trading on eBay by holding buyers accountable for their bids. Bidding and buying on eBay is easy and fun, but we ask members to keep in mind that many people make their living by selling on eBay. If you need further assistance, please don't hesitate to reply to this email and let us know. Sincerely, Riva Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts