Jump to content

"χτυπησε" ο σκληρος.... και τωρα??

zaxos2145
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα μου διμηουργθηκε ενα προβλημα με τον σκληρο.

στα καλα καθουμενα αρχησε να κανει (κλικ κλικ), σαν να εσβηνε και να ξαναξεκινουσε), και μετα απο λιγο μου εβγαλε μια μπλε οθόνη με ενα κατεβατο κινεζικα και κολησε, κανω reset και εκει που κανει αναγνωριση των συκευων μετα το memory test μου βγαζει στο σκληρο not-detect και να επειλεξω αλλο drive για boot,

τελος παντων αλλαζω το σκληρο περναω συστημα και συνδεω τον ελλαττωματικο σαν δευτερυων, βλεπω οτι τον αναγνωριζει αλλα καποιους φακελους που ειχα στην επιφανεια εργασιας δεν μπορω να τους βρω, γιατι οταν παω να μπω στο φακελο επιφανεια εργασιας, μου λεει ο δισκος δεν ειναι διαμορφωμενος:wacko:

στους αλλους φακελους, windows,program files,κτλ μπαινει κανονοκα.

ξερετε αν υπαρχει τροπος να παρω αυτα τα αρχεια που βρισκονταν στην επιφανεια εργασιας?

και με ποιον τροπο?

ειναι τα μονα που δεν ειχα κανει backup, και μονο αυτα δεν μπορω να παρω. τοση ατυχια!!!!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

live cd linux μονο ετσι...δοκιμασε ομως κ με καποιο προγραμμα σαν το hdd regenerator που διωρθωνει χαλασμενους τομεις...μπορει να σε βοηθησει...αλλα να ξερεις εκ των προταιρων οτι ειναι δυσκολη δουλεια κ κραταει αρκετες ωρες!

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ