Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

KapCom's Pre++ - download

Προγραμματακι για preview των βιντεο και τραγουδιών που κατεβαζετε απο το KazaA Lite. Πολύ απλά κάνετε δεξί κλικ στο αρχειο που κατεβαινει και πατατε KapCom's Pre++.

KazaA Preview Professional - download

Κανει και για τον απλο KazaA αφού δεν ειναι καν απαραίτητο να ειναι ανοιχτος ο KazaA. Δινετε το path του Shared Folder σας και εμφανιζει ολα τα αρχεια που δεν ειναι ολοκληρωμενα ακόμα και μπορείτε να κανετε την προεπισκοπιση.

Χρήμα Internet - download

Μετραει τη χρεωση στο internet και εμφανιζει πληροφοριες για την τρεχουσα συνδεση, για ολοκληρη τη μερα και επισης για τον τρεχον και προηγουμενο μηνα. Επισης για καθε μηνα μπορει να δειξει ενα γραφημα χρεωσεων. Εχει τη δυνατοτητα για auto update.

Όλα τα προγραμματα εννοειτε ειναι ελληνικα

το site ειναι : http://clix.to/kapcom

Τα προγραμματα παιζουν σωστα μόνο σε Windows XP/NT/2K. (τουλαχιστον μεχρι στιγμής)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kapcom01 ( 2 Αύγ. 2004 , 14:29)

Χρήμα Internet - download

Μετραει τη χρεωση στο internet και εμφανιζει πληροφοριες για την τρεχουσα συνδεση, για ολοκληρη τη μερα και επισης για τον τρεχον και προηγουμενο μηνα. Επισης για καθε μηνα μπορει να δειξει ενα γραφημα χρεωσεων. Εχει τη δυνατοτητα για auto update.

Όλα τα προγραμματα εννοειτε ειναι ελληνικα

το site ειναι : http://clix.to/kapcom

Τα προγραμματα παιζουν σωστα μόνο σε Windows XP/NT/2K. (τουλαχιστον μεχρι στιγμής)

Καπκομ εάν κατασκεύασες εσύ τα προγραμματάκια, το συγκεκριμένο νομίζω ότι έπρεπε να έχει και 3ο δεκαδικό ψηφίο.

0,026 είναι καλύτερα από 0,02 :o

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Αύγ. 2004 , 19:26)

Καπκομ εάν κατασκεύασες εσύ τα προγραμματάκια, το συγκεκριμένο νομίζω ότι έπρεπε να έχει και 3ο δεκαδικό ψηφίο.

0,026 είναι καλύτερα από 0,02 :o

το εκανα ετσι επειδη υποτιθεται οτι 0,026 δεν γινεται να υπαρχει επειδη απλα δεν υπαρχει κερμα μικροτερο του 1 λεπτου. Παντως αν θες μπορω να το κανω.

Για να μην βαρυνουμε ομως το thread για το προγραμμα, μπορεις αν θες όπως και όποιος αλλος θελει να μου λεει τις προτασεις του στο στο forum που εχω βαλει. Χαρηκα που κάποιος χρησιμοποιεί πρόγραμμά μου παντως: :D :D :D

EDIT:

θέμα για τα προγράμματα

Παιδια εχει να προτεινει καποιος καποιο καλο (δεν με απασχολει αν ειναι freeware ή οχι) προγραμμα το οποιο να μου δειχνει τι γινεται με τις θερμοκρασιες του pc μου?? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 9 Αύγ. 2004 , 15:17)

Παιδια εχει να προτεινει καποιος καποιο καλο (δεν με απασχολει αν ειναι freeware ή οχι) προγραμμα το οποιο να μου δειχνει τι γινεται με τις θερμοκρασιες του pc μου?? :)

Ότι καλύτερο το Motherboard Monitor 5 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 9 Αύγ. 2004 , 15:52)

Ότι καλύτερο το Motherboard Monitor 5 :cool:

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου οτι ακριβως εψαχνα και ειναι και freeware. :D

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kapcom01 ( 2 Αύγ. 2004 , 21:49)

το εκανα ετσι επειδη υποτιθεται οτι 0,026 δεν γινεται να υπαρχει επειδη απλα δεν υπαρχει κερμα μικροτερο του 1 λεπτου. Παντως αν θες μπορω να το κανω.

Για να μην βαρυνουμε ομως το thread για το προγραμμα, μπορεις αν θες όπως και όποιος αλλος θελει να μου λεει τις προτασεις του στο στο forum που εχω βαλει. Χαρηκα που κάποιος χρησιμοποιεί πρόγραμμά μου παντως: :D :D :D

EDIT:

θέμα για τα προγράμματα

Σε ευχαριστώ kap...το κατέβασα κ το χρησιμοποιώ.

Μuch much better.. :happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

sto site tis paniware vreika to pop-up stopper professional trial omws katafera na brw enan kwdikw pou to xekleidwnei opoios ton 8elei as mou stelei pm

Το θέμα του topic είναι τα freeware προγράμματα οπότε παρακαλώ να περιοριστεί εκεί η συζήτηση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (11 Αύγ. 2004 , 21:10)

Το θέμα του topic είναι τα freeware προγράμματα οπότε παρακαλώ να περιοριστεί εκεί η συζήτηση.

egw anafert8hka se trial programma epeidh merika paidia poio panw eixa proteinei ayto to pragramma nomizwntas isws oti einai free._

Peerguardian

Koryfaio programamaki. Poly xrhsimo an xrhsimopoieite p2p programmata. Blockarei tis syndeseis me opoiadhpote ypopth ip (exei mia blocklist me 3400 ips). Kai otan lew ypopth ennow ips ths Ria, ths Paramount kai opoias allhs etairias pou mporei na mpainei san user mesa se p2p programmata kai na kanei share etsi wste na pianei tis ips aytwn poy theloun na katebasoun paranoma kati "diko" toys. Epishs blockarei kai kapoia perierga pop ups (den einai pop up blocker, apla blockarei otidhpote perilambanetai se tetoies kathgories). Thewrw oti einai programma must gia olous osous katebazoun apo to internet kai theloun na einai kalymmenoi. Epishs dexetai kai updates tis blocklist kai ola ayta free.

• 2 weeks later...

Έχει αναφερθεί στην πρώτη σελίδα το AIDA32 ένα πρόγραμμα για System Information και monitoring μόνο που άλλαξε όνομα και site --Everest--

----> http://www.lavalys.com/products.php?lang=en

Δείτε ένα screenshot

Κοιταξα ολο το thread και δεν το ειδα να το εχετε αναφερει πουθενα.Προγραμματακι για desktop customization του υπολογιστη σας.

samurize

To τι κανει φαινεται δεξια στο παρακατω screenshot του desktop μου.

desktop

Και αυτο ειναι απο τα λιγοτερα που μπορεις να κανεις.Αν ψαξετε λιγο στο site θα δειτε οτι αλλοι εχουν φτιαξει τρελλα πραγματα.

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ

http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc

RockXP

RockXP allows you to retrieve and change your XP product key that you used when you installed Windows XP. This can come very handy if you need to reinstall but have misplaced or lost the CD cover with the serial sticker. In addition, the program also lets you save the product activation to a file, enables you to recover usernames and passwords contained in the Windows Secure Storage, recover your Microsoft Windows Products keys and have password generator

RockXP 3.0 allows you to :

• To retrieve and change your XP Key
  • To retrieve all Microsoft Products keys
  • To save your XP activation file
  • To retrieve your lost XP system passwords
  • To retrieve your lost RAS (Remote Access Settings) passwords
  • And to generate new passwords

Κατεβαστε το απο ΕΔΩ .

Aυτο που θα προτεινω δεν ειναι καποιο utility και γι'αυτο δεν ξερω αν ανηκει εδω αλλα εμενα σιγουρα με βοηθησε πολυ σε διαφορες φασεις.Ο λογος για το cygwin το οποιο ειναι ενα προγραμμα που κανει emulate του linux και unix λειτουργικου σε windows χωρις να χρειαστουν partitions κλπ.Mε βοηθησε παρα πολυ μολις σε δεκαρι σκληρο δεν μπορουσα να κανω partition για να βαλω linux.Ακομα περιεχει πολλες βιβλιοθηκες των unix για προγραμματισμο(Κατι που δεν περιεχουν τα διαφορα live-cds).Ειναι πολυ απλο στο installation και συχνα χρησιμοποιειται για να τρεξουν σε windows πλατφορμα linux εφαρμογες.

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (27 Αύγ. 2004 , 16:06)

RockXP

RockXP allows you to retrieve and change your XP product key that you used when you installed Windows XP. This can come very handy if you need to reinstall but have misplaced or lost the CD cover with the serial sticker. In addition, the program also lets you save the product activation to a file, enables you to recover usernames and passwords contained in the Windows Secure Storage, recover your Microsoft Windows Products keys and have password generator

RockXP 3.0 allows you to :

• To retrieve and change your XP Key
  • To retrieve all Microsoft Products keys
  • To save your XP activation file
  • To retrieve your lost XP system passwords
  • To retrieve your lost RAS (Remote Access Settings) passwords
  • And to generate new passwords

Κατεβαστε το απο ΕΔΩ .

Όντως φίλε asymvivaste το συγκεκριμένο προγραμματάκι είναι γ@μ@το!!! Με έχει σώσει ούκ ολίγες φορές :p

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να βρίσκει το serial number απο ένα cd; Αν ξέρετε κάποιο παρακαλώ πείτε μου.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια 2 προγραμματακια που κανουν ακριβως το ιδιο.Αυτο που κανουν ειναι να αναθετουν ενα σταθερο domain name σε μια μεταβλητη Ip.δηλαδη μπορει εσεις σπιτι να εχετε dsl με μεταβλητη ip αλλα με χρηση καποιου απο αυτα τα προγραμματακια μπορειτε να μπαινετε στο me.mydomain.com ας πουμε ασχετα με το αν αλλαζει η ip.

3dwatch

dynip

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ

Gmail Notifier 0.3.3 για τον firefox!!!!!

Επίσης υπάρχει και ένα πρόγραμμα για να παίρνεις το gmail μέσω outlook express, thunderbird όπως και hotmail. Τα links είναι μαζεμένα Εδώ

και Εδώ

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

@murex

Ωραίος.....

.....αν μπορείς στείλε μου με pm πως μπορώ να κάνω forward όλα τα mail μου απο hotmail και yahoo στο gmail.....

Φιλικά Γιώργος

Παιδια,μπορω να βρω πουθενα το window washer free ή καποιο παρομοιο προγραμμα??Mε ειχε βολεψει παρα πολυ και το ζητω απεγνωσμενα.

Αναζητώ ένα πρόγραμμα που να αποκρύπτει την IP address μου όταν είμαι στο internet. Έχετε κάτι στο μυαλό σας???
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...