one_tree_hill Δημοσιεύτηκε September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2007 Γεια σας.Θα ήθελα μια λύση σε ένα πρόβλημα που δεν απασχολεί μόνο εμένα,αλλά και πολλούς άλλους χρήστες.Επειδή ξοδεύω πολλές ώρες μπροστά από τον Η/Υ μου,θα ήθελα να μου πείτε μια λύση έτσι ώστε να προφυλάξω τα μάτια μου.Είχα ένα φίλτρο οθόνης πριν λίγα χρόνια,αλλά ήταν για τις χοντρές οθόνες.Τώρα που έχω LCD,δεν ξέρω τί να κάνω. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 δεν χρειαζεται .- Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 δεν χρειαζεται .- Το θέμα όμως είναι ότι περνώ πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή (οι οποίες τώρα με το σχολείο θα μειωθούν σημαντικά).Δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσω μυωπία??? Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsgar1 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 οι lcd και tft εχουν μηδαμινες εκπομπες ακτινοβολιας σε σχεση με μια crt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ακριβώς έτσι, δεν χρειάζεται τέτοιο πράγμα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts