Phoenix Δημοσιεύτηκε September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2007 Ελπιζω αυτη την φορα να ειμαι σε σωστη ενοτητα... το θεμα ειναι και software και hardware. Λοιπον, εχω ενα δικτυακι και στον ενα υπολογιστη εχω περιπου μισο τερα αρχεια που τα μοιραζομαι στο τοπικο δικτυο. Τωρα τελευταια αν μεταφερω μεγαλο αρχειο (700-1000 ΜΒ) ή παραπανω απο 2-3 μεσαιου μεγεθους (100-200ΜΒ) τοτε μου κολλαει ο υπολογιστης εντελως. Ξερετε τι μπορει να φταιει; εχετε παθει κατι παρομοιο; εχω 1 GB ram, αμα το κανω 2 θα φτειαξει; θελει φορματ; εχω κανα spyware που δεν εντοπιζεται; --------- 2ο σκελος: υπαρχει κανενας τροπος να κανω δικτυακους τους δισκους standalone; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μπορεί να φταίει το οτιδήποτε! Δυστυχώς δύσκολα θα βρεις τι μπορεί να παίζει. Πάντως, δεν νομίζω ότι οι μνήμες είναι το πρόβλημα. Καλό θα ήταν πάντως να το δοκιμάσεις βάζοντας άλλο 1 GB ram, ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 μπλεξιμο... ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts