tommygun Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 εγκατεστησα το Outook μονο και μονο γι΄αυτο και εκανα τη μεταφορα. Ομως εν τελη το πουλησα κι εγω, γιατι μου επεσε πολυ πολυπλοκο. Δεν ειμαι εγω για smartphones και symbian... αφου μονο κλησεις κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotheker Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλημερα μπορει να μου πει καποιος που στο μενου εχει την επιλογη για να εμφανιζεται ή οχι ο αριθμος του κινητου μου οταν καλω καποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλημερα μπορει να μου πει καποιος που στο μενου εχει την επιλογη για να εμφανιζεται ή οχι ο αριθμος του κινητου μου οταν καλω καποιον. Πληκτρολογείς τον αριθμό και [Επιλογές --> Απόκρυψη αριθμού μου]. Αν θέλεις μόνιμη απόκρυψη, διαβάζεις 2-3 tutorials και ξεκινάς τα πρώτα σου βήματα στο modding! Hello Moto... :ninja: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotheker Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Σ'ευχαριστω :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Υπάρχει περίπτωση να βρούμε flash Ελληνική αλλά οχι Cosmote? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 yparxei tropos sto dexi pliktro sintomeysis na figei to link gia to cosmote myview kai na mpei kapoia alli sintomeysi?kai programmata poy mporoyme na broyme? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 zitaw tin voitheia epigontos giati me exei koyrasei asxetos filos kai den mporw allo to priximo!! Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Υπάρχει περίπτωση να βρούμε flash Ελληνική αλλά οχι Cosmote? Αυτό το ψάχνω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό. yparxei tropos sto dexi pliktro sintomeysis na figei to link gia to cosmote myview kai na mpei kapoia alli sintomeysi?kai programmata poy mporoyme na broyme? Όχι. Εκτός και αν βρεθεί αυτό που γράφει ο steliosk παραπάνω (δηλ. unbranded και unlocked flash με ελληνικά). Για προγράμματα κοίτα σε sites με java εφαρμογές καθώς και προγράμματα για UIQ3 και ειδικότερα για Z8/Z10. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 diladi den paizei me tipota flasharisma ???oyte stin motorola diladi? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Όχι. Ακόμα και να υπήρχε/υπάρχει f/w που είναι unbranded για το Z10 εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να σου περάσουν f/w με τις τροποποιήσεις της εκάστοτε εταιρείας (Wind/VF/Cote) που προϋπήρχε στη συσκευή και αυτό κάνουν. Η μόνη μας ελπίδα, αν υπάρχει, είναι να διαρρεύσει κάτι "από μέσα"... ;) Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPeter Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλημέρα Ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε skins και προγράμματα γι' αυτό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nepo Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 το κινητό αυτό είναι το ίδιο με το μοτορολα Ζ10;το βρήκα σε oteshop 150 σε προσφορά.λέτε να είναι καμιά μούφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ποιό κινητό εννοείς; Γενικά, οι προσφορές του OTEshop είναι μια χαρά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις μούφα. Απλώς έχε υπ'όψη σου ότι μπορεί η συσκευή που θα πάρεις να έχει branding της Cosmote, χωρίς να είναι όμως κλειδωμένη στο δίκτυό της. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε skins και προγράμματα γι' αυτό το κινητό; Για skins δες εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδια τι λεει το κινητο καλο; το εχω παραγγελει... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Χρησιμοποιούσα το Ζ8 για δέκα μήνες και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Το μόνο μείον που με ενοχλούσε ήταν ότι δεν έχει δυνατότητα φωνητικής κλήσης (ούτε το Ζ10 έχει) που σημαίνει ότι στο αυτοκίνητο με το bluetooth στο αυτί για να καλέσω κάποιον έπρεπε πάντα να το κάνω μέσω του τηλεφώνου. Θα έκανα μετάβαση στο Ζ10 αλλά το μοντέλο που έχω έχει το δεξιό smart key κλειδωμένο στο MyView της Cosmote και μου είναι παντελώς άχρηστο. Αν έβρισκα κάποιο firmware να το ξεκλειδώσω ίσως να το είχα αξιοποιήσει. Το πόσο ικανοποιημένος θα μείνεις από το Ζ10 εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 κοιτα εχω ακουσει πως ειναι λιγο αργο. ισχυει; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 κοιτα εχω ακουσει πως ειναι λιγο αργο. ισχυει; Καλησπέρα. Είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ αργό αν κατανοήσεις πως μιλάμε για ένα τηλέφωνο Symbian, UIQ. Αν δεν είχες ποτέ στο παρελθόν τέτοιο τηλέφωνο, θα σου φανεί αργό. Σε διαφορετική περίπτωση, γνωρίζεις ακριβώς τι να περιμένεις. Να σου πω την αλήθεια μου, ο μόνος λόγος που το έδωσα, είναι για να πάρω touch (είχα φάει κόλλημα εκείνη την εποχή με τα touch)! Κατά τ' άλλα είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου. Μη σου πω ότι το ψιλομετάνιωσα κιόλας που το έδωσα... :) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ευχαριστω για την βοηθεια σου. κοιτα επειδη δεν το εχω ψαξει: ενα windows mobile κινητο ειναι πιο γρηγορο απο ενα symbian? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Καλησπερα παιδιά, επειδή κάτι έχει πάθει το LG μου και ψάχνω κάτι μέχρι να γίνει, βρήκα ενα Z10, δεν με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο στις λειτουργίες προγραμματων αλλά στις βασικές λειτουργίες ενος κινητού.Κλήσεις μυνημάτα κτλ Θα έχω πρόβλημα σε αυτά?Επισης σημαντικό να μην χάνψ κλησεις.Επισης η μπαταρία του πόσο κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 [...] δεν με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο στις λειτουργίες προγραμματων αλλά στις βασικές λειτουργίες ενος κινητού.Κλήσεις μυνημάτα κτλ Θα έχω πρόβλημα σε αυτά?Επισης σημαντικό να μην χάνψ κλησεις.Επισης η μπαταρία του πόσο κρατάει? Κρίνοντας από το Ζ8 μου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία του εμένα κρατούσε 3-4 μέρες με μέτρια χρήση. Μπορείς να κοιτάξεις αν σε ενδιαφέρει και το ΖΝ5 που στοιχίζει επίσης 100 ευρώ στην προσφορά του e-cosmote.gr. Συγκριτικά με το Ζ10 πλεονέκτημά του είναι η 5MP κάμερα και το WiFi, μειονέκτημά του η έλλειψη 3G/HSDPA. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια.Τώρα το είδα στο site της cosmote αλλα δεν ξέρω πως αγοράζεις.Είναι με σύνδεση η σκέτη συσκευή?Απλά βάζω στοιχεία δηλαδή και μου έρχετε σπίτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ακριβώς όπως το γράφεις. Σου έχω απαντήσει και στο άλλο νήμα που ρωτάς. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Δέχεται εφαρμογές από το Sony Ericsson G900? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts