Foufoutosx Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 εγω το εχω καμποσο καιρο και μπορω να πω οτι μαρεσει.... μαλιστα απο το ΑΡΜΑΝΙ και το Μ8800 που εχω το θεωρω πιο ομορφο.... ασε που στις φωτο μοιαζει τεραστιο ενω ειναι πιο μικρο και απο το Μ880ο και το iphone και ολα... απλα λιγο πιο χοντρο Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ξερει κανεις Ποιανου μοντελο ειναι κοινα φορτιστης-handsfree με καλωδειο κτλ? Εχασα το κουτι μαζι με καλωδιο AUDIO OUT που εχει (και καλα αν θες να το συνδεσεις με αλλα ηχεια ή ενισχυτη και να μην ακους απο το χειρποιητο ηχειο του) και δεν ξερω πως και που να το βρω ουτε πιο μοντελο της SAMSUNG εχει κοινα μερη με αυτο (αν εχει κανεννα). Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) ψάχνω εδώ και καιρό να βρω την θήκη της louis vuitton για το κινητό αυτό (σε μεταχειρισμένη προφανώς μιας και καινουρια παει 590 ευρώ) και δεν την βρίσκω... και μία στο τόσο που μπαινει καμια ΕΒΑΥ παει πολλά. ... Εχει κανεις καμια ακρη για να την βρουμε πουθενα πιο φτηνα? να φωτο http://www.designscout.dk/wp-content/2007/10/th_serenata_vuitton.jpg Edited July 1, 2010 by Foufoutosx Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 και εγω τη θηκη ψαχνω και δε μπορω να τη βρω με τιποτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts