ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Πώς ακριβώς είναι "χαφιεδιλίκι" το να βάζεις κάποιον στηn black list? Πού ακριβώς τον καρφώνεις; :confused: κοιταξε οταν εχω ενα προβλημα με καποιον προτιμω να τα λεω στα ισα. nai s ena atomo poy pragmatika sixa8hka na diabazw thn mia kai monadikh-sthn oysia- apopsh toy poy thn eggrafe h katelhge s ayth se ola sxedon ta topic. ωχ,ελπιζω να μην ειμαι εγω:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ωχ,ελπιζω να μην ειμαι εγω:) μην φοβασαι μαλλον αλλος ειναι....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 σκεφτομαι να βαλω εναν πραγματικα κολλημενο..:mad:..οχι τιποτ΄αλλο αλλα γραφει συνεχως τα ιδια με αλλες λεξεις και εχω κουραστει να τον διαβαζω:ninja: nai s ena atomo poy pragmatika sixa8hka na diabazw thn mia kai monadikh-sthn oysia- apopsh toy poy thn eggrafe h katelhge s ayth se ola sxedon ta topic. Αυτή τη στιγμή ελπίζω και εύχομαι να βλέπετε το μνμ μου, γιατί σημαίνει πως δεν είμαι εγω το άτομο αυτό. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 κια εγώ κανέναν δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts