sotirakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Ότι και να κάνω, μου ζητάει το αρχείο s116bus.sys προκειμένου να εγκαταστήσει τους drivers (ως W610)... Εγκαταλείπω... Την Δευτέρα θα το πάω στον Γερμανό. Υποθέτω ότι έχασα την εγγύηση. Αν τους πω ότι πήγα να κάνω Update μέσω του SEUS, παίζει να το πιστέψουν ; Μπορώ να τους ζητήσω να μου το φλασάρουν αυτοί σε W610 ; Ή μήπως να το ξανακάνω K550im και να το κάνω W610 μέσω του wotanserver ; Τι προτείνετε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ότι και να κάνω, μου ζητάει το αρχείο s116bus.sys προκειμένου να εγκαταστήσει τους drivers (ως W610)... Εγκαταλείπω... Την Δευτέρα θα το πάω στον Γερμανό. Υποθέτω ότι έχασα την εγγύηση. Αν τους πω ότι πήγα να κάνω Update μέσω του SEUS, παίζει να το πιστέψουν ; Μπορώ να τους ζητήσω να μου το φλασάρουν αυτοί σε W610 ; Ή μήπως να το ξανακάνω K550im και να το κάνω W610 μέσω του wotanserver ; Τι προτείνετε ;; Min kaneis to la8os kai to pas ekei na sto kanoune!!!! Xreiazete format to pc sou!!! Pote dn eixa paromoio provlima!!! Dokimase se allo pc gia na sugoureuteis!!!Kai an to pas telika ston germano na tous peis oti ksafnika mono tou xalase kai peksto trelitsa!!! Epeisis proteimise na to pas kalitera apeu8eias se ena SE point kai oxi ston germano!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Scottas είσαι γαμάτο τυπάκι ! Χίλια ευχαριστώ σε σένα και τον φίλο σου το Πάνο ! Τελικά το πρόβλημα ήταν στο PC. Δοκίμασα σε ένα άλλο και όλα έγιναν τζιτζί ! Τελικά κατάφερα να το φτιάξω ! Και όλα μέσα του XS++. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Scottas είσαι γαμάτο τυπάκι ! Χίλια ευχαριστώ σε σένα και τον φίλο σου το Πάνο ! Τελικά το πρόβλημα ήταν στο PC. Δοκίμασα σε ένα άλλο και όλα έγιναν τζιτζί ! Τελικά κατάφερα να το φτιάξω ! Και όλα μέσα του XS++. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά !!! Tipota file mou na se kala!!!:!: Sto elega egw oti dn itan provlima tou kinitou alla tou pc!!!!:!: Nikolas:D:):p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 γεια σας καλα μου παιδια... λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης...: εχω ενα w610 που παρουσιαζει το κλασσικο προβλημα να αναβει λευκη οθονη και να μην μπαινει σε λειτουργια... του χω ριξει αρκετα φλασαρισματα, με xs++ και kulankendi κι ενω μου λεει οτι το φλασαρισμα ειναι "succesful" δεν αναβει το κινητο με την καμια... επισης αυτο που παρατηρησα με το kulakendi ειναι οτι ενω κανει κανονικα το φλασαρισμα οταν παει να κανει finalization τρωει σκαλλωμα και μου βγαζει error... εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ή εαν εχω κανει καποια μα....κια πως μπορω να τη διορθωσω? θενξ εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 γεια σας καλα μου παιδια... λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης...: εχω ενα w610 που παρουσιαζει το κλασσικο προβλημα να αναβει λευκη οθονη και να μην μπαινει σε λειτουργια... του χω ριξει αρκετα φλασαρισματα, με xs++ και kulankendi κι ενω μου λεει οτι το φλασαρισμα ειναι "succesful" δεν αναβει το κινητο με την καμια... επισης αυτο που παρατηρησα με το kulakendi ειναι οτι ενω κανει κανονικα το φλασαρισμα οταν παει να κανει finalization τρωει σκαλλωμα και μου βγαζει error... εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ή εαν εχω κανει καποια μα....κια πως μπορω να τη διορθωσω? θενξ εκ των προτερων.... Dokimase na kaneis erom update!!! Kata pasa pi8anotita einai apo auto!!! I ektos an pirax8ike i GDFS kai dn exei gurismo auto pou ekanes alla mono to service mporesei na to kanei!!! Dokimase kai me wotan!!! Filika Scottas:D:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 file mou kalispera kai pali... erom update me poio programma mporw na kanw, me to kkclient? kai gia to wotan, mpas kai uparxei tsampa tropos na to kanw? euxaristw pantws gia to endiaferon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 mesw wotan mporeis!!! Patontas to 2 kai to 5 to sundeeis sto kalwdio kai o wotan 8a ton kanei update monos tou!!!;) Auto isxue toulaxiston gia ta k800i!!! edit Mporei kapoios na anevasei K550i firmware files CID52??? Estw mono to mediterr fs!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Για ποιο firmware ??????? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Για ποιο firmware ??????? Opoiodipote!!! R6BC002 kata protimisi!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ti leei re tfa-8ano mas ksexases???:mad::lol::rolleyes::p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Υπάρχει κάπου guide για να κάνω το k550im μου, k550i? Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι W610i. (Εκτός αν με πείσετε ότι αξίζει το firmware του) To upgrade το θέλω κυρίως για τη java. Επίσης με ενοχλεί που όταν κλείνεις το κινητό σου δείχνει ΚΟΣΜΟΤΕ και IMODE για 5 λεπτά, το βρίσκω λίγο γυφτιά. ("το ξέρω ότι είσαι imode, μπορείς να μην μου το θυμίζεις σε παρακαλώ?") Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Υπάρχει κάπου guide για να κάνω το k550im μου, k550i? Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι W610i. (Εκτός αν με πείσετε ότι αξίζει το firmware του) To upgrade το θέλω κυρίως για τη java. Επίσης με ενοχλεί που όταν κλείνεις το κινητό σου δείχνει ΚΟΣΜΟΤΕ και IMODE για 5 λεπτά, το βρίσκω λίγο γυφτιά. ("το ξέρω ότι είσαι imode, μπορείς να μην μου το θυμίζεις σε παρακαλώ?") Vasika apo tin stigmi pou xanete i eggisi gt na min to kaneis walkman>???< Kalitero ixo walkman V2 flash menus 8eleis kai alla? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Βρε Νίκο-Scottas δεν θεωρείς ότι το ο μισός και πλέον οδηγός είναι άχρηστος.Γιατί να μπλέκει κάποιος με το FAR+SEPF από την στιγμή που έχει βγει το ωραίο και εύκολο xs++ 3.1 .Μερικοί βλέποντας το DOS GUI παθαίνουν αμόκ και λένε τι είναι αυτό.(Για το far μιλάω) άσε και που το PhoneXS είναι παμπάλαιο και είναι και beta.Τεσπα εγώ θα προτείνω η όλη διαδικασία να γίνεται με το XS++ 3.1v.Άσε που το xs++ 3.1 είναι συνδιασμός XS+FAR+SEPF. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas0s13 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Μπορεί κάποιος να ξανα-ανεβάσει τα αρχεία W610i MAIN_GENERIC KAI FS_MEDITERR??? Πειράζω ενός φίλου το κινητό και τα θέλω επειγόντως!!!! Pleaseeee!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 http://Scottas.4shared.com pass:scottas:D:):p 8a vreis polu apla ta panta:):D:p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas0s13 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 http://Scottas.4shared.com pass:scottas:D:):p 8a vreis polu apla ta panta:):D:p;) Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas08 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 αφου έκανα ολη την διαδικασία βγαζει λευκή οθόνη οταν το ανοίγω τι μπορει να φταιει; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosmaroussi Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 paizei kapoios na anevasei tis odigies alli mia fora giati ewho xathei???? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 paizei kapoios na anevasei tis odigies alli mia fora giati ewho xathei???? thanks Διάβασε λίγο τα μηνύματα αυτού του θέματος και θα βρεις τις πληροφορίες που θέλεις. Δε χρειάζεται να γεμίζουν τα θέματα με τις ίδιες ερωταπαντήσεις... Επιπλέον θα σε παρακαλούσα εάν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος ο οποίος να μην σου επιτρέπει την εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, να μην κάνεις χρήση λατινικών αντ' αυτών καθώς έτσι τα μηνύματα γίνονται δυσανάγνωστα και κουραστικά. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 εκανα το flash με το XS++_version 3.1 αλλα με το φαρ δεν μπορο παταο f11 αλλα ανοιγει αλλο παραθηρο και δεν μπορο να βρο το sefp. ανοιγει το κινητο αλλα δεν και οταν φτασει να μπει κολαει δειχνει μονο οτρι εχει σημα και μια μαυρη οθονη βοητηιστεμε. η αν ειπαρχει παλι να φλασαρο να το κανω παι κ550 Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 προφανώς δεν το κανες καλά στήσιμο το far...anyway,κάνε πάλι με το xs το παρακάτω...τίκαρε ΜΟΝΟ customization,μοντέλο W850 (ναι,αυτό) και MEDITERR region και flash! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemoz Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 έχω πρόβλημα ανοίγω το xs++ πατάω connect συνδέω το κινιτό με το πλήκτρο c μετά από λίγο όμως το xs μου λει failed to open..! το βάζω σε usb1.00 θύρα να το βάλω στην usb 2 ? το έκανα και σε θύρα usb 2.00 ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ.... μάλλον θα φταίει το usb driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σύνδεσε το κινητό σου και κάνε εγκατάσταση τους flash drivers.Μετά ξανακάνε την ίδια διαδικασία 8α πρέπει να δουλέψει και να αναγνωριστεί από το xs++. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemoz Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σύνδεσε το κινητό σου και κάνε εγκατάσταση τους flash drivers.Μετά ξανακάνε την ίδια διαδικασία 8α πρέπει να δουλέψει και να αναγνωριστεί από το xs++. ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.. αφού δεν έχει .exe file πως θα τους εγκαταστησω ? υ.σ στο κιν ενωεις?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts