Jump to content

Πως κλειδώνω το wlan Μου?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, εχω ενα speedtouch wlan modem apo to connex. και στο Security το εχω στο Allow New Devices: New stations are allowed (automaticaly) για να μπαινω κ με το κινητο μ στο ιντερνετ.

Και θελω να το ρυθμισω τωρα στο Allow New Devices¨New stations are allowed (via registration) για να μην μπαινει οποιος θελει...

αλλα τωρα το κινητο μου το βρισκει σαν κλειδωμενο η απλα δεν συνδεεται...

πως θα κανω το registration με το κινητο?

οι μονες ρυθμισεις που εχει το modem ειναι κατι...

Use WEP Encryption ή Use WPA-PSK Encryption που δν τα καταλαβαινω...

help...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα εχω διαβασει ολα αυτα κ παλι δν βρισκω ακρη...

Λεει οτι για να συνδεθει καινουρια wireless device με την επιλογη (via registration panta) πρεπει η συσκευη να ειναι στο Access Control List (ACL). εγω τετοια λιστα ΔΕΝ βρηκα...

Επισης οταν κανω αναζητηση και μπαινω στο μενου της συσκευης μου (s.e.P1i) δεν βλεπω καποια επιλογη που να μπορω να βαλω καποιο password ή να κανω register την συσκευη...

Μπορει να μου εξηγησει καποιος που το εχει κανει λιγο πιο αναλυτικα?

please help!!!!, γιατι νομιζω οτι καποιος χρησιμοποιοει την συνδεση μου...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα εχω διαβασει ολα αυτα κ παλι δν βρισκω ακρη...

Λεει οτι για να συνδεθει καινουρια wireless device με την επιλογη (via registration panta) πρεπει η συσκευη να ειναι στο Access Control List (ACL). εγω τετοια λιστα ΔΕΝ βρηκα...

Επισης οταν κανω αναζητηση και μπαινω στο μενου της συσκευης μου (s.e.P1i) δεν βλεπω καποια επιλογη που να μπορω να βαλω καποιο password ή να κανω register την συσκευη...

Μπορει να μου εξηγησει καποιος που το εχει κανει λιγο πιο αναλυτικα?

please help!!!!, γιατι νομιζω οτι καποιος χρησιμοποιοει την συνδεση μου...:confused:

anyone??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 years later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...