platon_153 Δημοσιεύτηκε September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2007 Γεια σας παιδια, εχω ενα speedtouch wlan modem apo to connex. και στο Security το εχω στο Allow New Devices: New stations are allowed (automaticaly) για να μπαινω κ με το κινητο μ στο ιντερνετ. Και θελω να το ρυθμισω τωρα στο Allow New Devices¨New stations are allowed (via registration) για να μην μπαινει οποιος θελει... αλλα τωρα το κινητο μου το βρισκει σαν κλειδωμενο η απλα δεν συνδεεται... πως θα κανω το registration με το κινητο? οι μονες ρυθμισεις που εχει το modem ειναι κατι... Use WEP Encryption ή Use WPA-PSK Encryption που δν τα καταλαβαινω... help...:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Κατέβασε το manual. Υπάρχει ενότητα που αναφέρεται στο Wireless και εξηγεί αναλυτικά τα κλειδώματα που διαθέτει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τα εχω διαβασει ολα αυτα κ παλι δν βρισκω ακρη... Λεει οτι για να συνδεθει καινουρια wireless device με την επιλογη (via registration panta) πρεπει η συσκευη να ειναι στο Access Control List (ACL). εγω τετοια λιστα ΔΕΝ βρηκα... Επισης οταν κανω αναζητηση και μπαινω στο μενου της συσκευης μου (s.e.P1i) δεν βλεπω καποια επιλογη που να μπορω να βαλω καποιο password ή να κανω register την συσκευη... Μπορει να μου εξηγησει καποιος που το εχει κανει λιγο πιο αναλυτικα? please help!!!!, γιατι νομιζω οτι καποιος χρησιμοποιοει την συνδεση μου...:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Τα εχω διαβασει ολα αυτα κ παλι δν βρισκω ακρη... Λεει οτι για να συνδεθει καινουρια wireless device με την επιλογη (via registration panta) πρεπει η συσκευη να ειναι στο Access Control List (ACL). εγω τετοια λιστα ΔΕΝ βρηκα... Επισης οταν κανω αναζητηση και μπαινω στο μενου της συσκευης μου (s.e.P1i) δεν βλεπω καποια επιλογη που να μπορω να βαλω καποιο password ή να κανω register την συσκευη... Μπορει να μου εξηγησει καποιος που το εχει κανει λιγο πιο αναλυτικα? please help!!!!, γιατι νομιζω οτι καποιος χρησιμοποιοει την συνδεση μου...:confused: anyone?????? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methana Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 δες εδω http://forum.o2.co.uk/viewtopic.php?t=14668 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 δες εδω http://forum.o2.co.uk/viewtopic.php?t=14668 Λες μετα απο δυο χρονια να μην εχει βρει λυση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Και αν δεν έχει βρει λύση θα ρωτήσει εδώ. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts