Jump to content

Μεταφορα μουσικης απο κασετα στο pc

kukukali
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ........

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖOYΝ ΚΑΛΑ.

ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ........ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ PC???

KΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ :)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λοιπόν. Πρώτα από όλα πρέπει να έχεις κάρτα ήχου (α καλό ε). Συνδέεις το line in της κάρτας ήχου με το line out της πηγής αναπαραγωγής της κασσέτας και με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (soundforge νομίζω λέγεται, εγώ χρησιμοποίησα το wave studio της creative) βάζεις τη κασσέτα να παίζει και ηχογραφείς στο pc σε μορφή wav. Το μόνο που μένει μετά είναι να συμπιέσεις το wav σε mp3 και είσαι έτοιμος :)
I Am The One, Orgasmatron...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!! :)

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ :o

1.ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ?

2.ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.....ΚΑΙ

3.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? :confused: ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑ... ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ PC :(

Y.Γ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ 50 ΩΡΕΣ ΣΤΟ PC !!!!!:wacko:EΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ :cry:

η υπολογιστής σου δεν έχει κάρτα ήχπυ onboard?

Ένα ωραίο και εύκολο πρόγραμμα έχει και η Microsoft(δεν θυμάμαι πως λέγεται)και είναι free.

Η ποιότητα θα εξαρτάται από την ποιότητα που θα έχει το κασετοφωνάκι που θα παίζει την κασέτα και από την ίδια την ποιότητα της κασέτας

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Ακόμα και οι κασέτες σου να είναι φθαρμένες, μπορεί να γίνει ψηφιακή πλέον επεξεργασία του ήχου και να βελτιωθεί η ποιότητά του.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Epishs ena kalo programa einai kai to EASY CD CREATOR....afto pou grafei cd...ypostirizei kai egrafi apo kasetofono....kai exei kati M*****S gia na katharizei ton hxo...h kati tetia!!!!

enoite oti ta grafei ston sklhro prota kai se morfh .wav !!!!

pantos oses kasetes exo kaneis tis paizei mia xara!!!!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Η το Nero που το έχω χρησιμοποιήσει εγώ και κάνει πολύ καλή δουλειά.Εχει ξανασυζητηθεί αυτό ψάξε λίγο με την αναζήτηση θα βρείς πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Εγώ πάντως όσες φορές έχω προσπαθήσει να περάσω από ραδιόφωνο/κασσέτα σε Pc πάντα το line-in ή το mic (τα έχω δοκίμασει και τα 2) είναι τελείως νεκρά... Με goldwave έχω προσπαθήσει... Φταίει ότι το κασετόφωνο δεν έχει Line-out και ότι το βάζω στο Phones? έχω παίξει αρκετά με το volume μπας και γίνει τίποτα αλλά τζίφος... Καμία ιδεά?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 3 Ιαν. 2004 , 11:34)

Εγώ πάντως όσες φορές έχω προσπαθήσει να περάσω από ραδιόφωνο/κασσέτα σε Pc πάντα το line-in ή το mic (τα έχω δοκίμασει και τα 2) είναι τελείως νεκρά... Με goldwave έχω προσπαθήσει... Φταίει ότι το κασετόφωνο δεν έχει Line-out και ότι το βάζω στο Phones? έχω παίξει αρκετά με το volume μπας και γίνει τίποτα αλλά τζίφος... Καμία ιδεά?

Μικρόφωνο παίζει με την κάρτα σου; Επίσης δοκίμασε να πάς από τις ιδιότητες της κάρτας ήχου σου και να δείς μπας και η φέτα του line in είναι mute.

OverClocker @ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ PC......

astrolabos@ ΤΟ MIKΡΟΦΩΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!

ΕΒΑΛΑ ΤΟ LINE OUT ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΣΤΟ LINE IN ΤΟΥ PC....ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

ΕΧΩ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ MUTE ΑΠΟ ΤΟ VOLUME CONTROL...

LIVAS_D@ TO EASY CD CREATOR ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ? ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ download.com ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ upgrate...

br492@ ΠOΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ NERO?EXΩ ΤΗΝ 5.0

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos ( 3 Ιαν. 2004 , 12:12)

Μικρόφωνο παίζει με την κάρτα σου; Επίσης δοκίμασε να πάς από τις ιδιότητες της κάρτας ήχου σου και να δείς μπας και η φέτα του line in είναι mute.

Δυστυχώς τα έχω κοιτάξει αυτά που λες και δεν έχω βγάλει άκρη.. :mad: :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 3 Ιαν. 2004 , 13:36)

OverClocker @ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ PC......

astrolabos@ ΤΟ MIKΡΟΦΩΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!

ΕΒΑΛΑ ΤΟ LINE OUT ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΣΤΟ LINE IN ΤΟΥ PC....ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

ΕΧΩ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ MUTE ΑΠΟ ΤΟ VOLUME CONTROL...

LIVAS_D@ TO EASY CD CREATOR ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ? ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ download.com ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ upgrate...

br492@ ΠOΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ NERO?EXΩ ΤΗΝ 5.0

Βασικά μην περιμένεις να ακούσει τπτ. Άμα βάλεις κάποιο πρόγραμμα εγγραφής 8α δείς ;)

diabasa to threat kai me endiaferei kai mena to thema

prepei opwsdipote na exoume ksexoristh karta ixou?den ginetai me tis kartes ixou pou exei i motherboard?

meta,as pei ksexorista o kathenas,organomena kai omorfa an kserei ti programmatakia pisteuei oti einai kalitera gia na kanoume ti doulia mas kai pou briskontai.gia na mporoume kai meis na pame kai na dokimasoume :)

meta,prepei na exoume kapoio neas texnologias kasetofono gia na to sindesoume me to pc?

ti kalodio akrivws xreiazetai?exw ena kalodio px pou sindeo to stereofoniko me to pc gia na akougetai i mousiki mou apo ta ixia tou stereofonikou.exei mia eksodos gia to pc kai dio eksodous gia na sindethei pisw sto stereofoniko.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

παιδια και το cooledit pro κανει παρα πολυ καλη δουλεια , μετετρεψα γυρω στους 120 δισκους παλαιους σε wav και μετα mp3 με αυτο τον τροπο , θελει ομως υπομονη και παρα πολυ χωρο στον δισκο να εχεις
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 4 Ιαν. 2004 , 09:42)

diabasa to threat kai me endiaferei kai mena to thema

prepei opwsdipote na exoume ksexoristh karta ixou?den ginetai me tis kartes ixou pou exei i motherboard?

meta,as pei ksexorista o kathenas,organomena kai omorfa an kserei ti programmatakia pisteuei oti einai kalitera gia na kanoume ti doulia mas kai pou briskontai.gia na mporoume kai meis na pame kai na dokimasoume :)

meta,prepei na exoume kapoio neas texnologias kasetofono gia na to sindesoume me to pc?

ti kalodio akrivws xreiazetai?exw ena kalodio px pou sindeo to stereofoniko me to pc gia na akougetai i mousiki mou apo ta ixia tou stereofonikou.exei mia eksodos gia to pc kai dio eksodous gia na sindethei pisw sto stereofoniko.

Οποιαδήποτε κάρτα ήχου και να έχεις κάνεις δουλειά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Ιαν. 2004 , 09:46)

παιδια και το cooledit pro κανει παρα πολυ καλη δουλεια , μετετρεψα γυρω στους 120 δισκους παλαιους σε wav και μετα mp3 με αυτο τον τροπο , θελει ομως υπομονη και παρα πολυ χωρο στον δισκο να εχεις

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ? :)

1.ΑΥΤΟ TO COOLEDIT PRO ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ....(ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ DOWNLOAD) ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ.. :(

2.ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ) ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

To cooledit οπως και to Easy cd creator δεν τα βρισκεις στο download.com, οπως και τα περισσοτερα καθως πρεπει εμπορικα προγραμματα...

Δοκιμασε κανενα kazaa η να πας στο αντιγραφαδικο της γειτονιας...

Απο εκει και περα... Εκτος απο καρτα ηχου χρειαζεται καλωδιο που να δουλευει εξακριβωμενα ωστε να συνδεσεις το line out του κασσετοφωνου με το line in της καρτας ηχου... Οχι στο μικροφωνο (μονοφωνικος ηχος κατα πασα πιθανοτητα).

Για να εξακριβωσεις αν δουλευει το καλωδιο, βαλτο στο βυσμα των ακουστικων του pc και στο line in του στερεοφωνικου...

Γενικα με ολα τα προγραμματα, καπου θα εχει record και αυτο θα γραφει οτι εχει οριστει σαν πηγη εγγραφης απο το mixer της καρτας ηχου, το οποιο το βλεπεις από διπλο κλικ στο ηχειο κατω στην μπαρα εργασιων -> options /επιλογες -> ιδιοτητες -> και εκει βαζεις την βουλιτσα στο εγγραφη.

Εκει πρεπει να βαλεις το line in σχετικα δυνατα και χωρις mute...

Το cooledit αν δεν εχεις λιγη εμπειρια σε ψαξιμο σε διαφορα προγραμματα, θα σου φανει δυσχρηστο. Δοκιμασε το ηχογραφηση των windows η κατι αλλο απλο που θα βρεις στο internet...

diladi me to prog pou iparxei sta windows mporoume na perasoume ti mousiki mas apo kaseta sto pc?den xreiazetai na kanoume kati eidiko?auto to kalodio pou to briskoume kai pws to zitame?

Γενικα τα προγραμματα εγγραφης ηχου, παιρνουν τον ηχο απο την επιλεγμενη πηγη (δηλαδη γινεται μεχρι και broadcast μουσικης με το msn messenger :cool: )

Τωρα για το καλωδιο. ΑΦΟΥ εξακριβωσεις τι βυσματα παιρνει το στερεοφωνικο σου, θα πας και θα ζητησεις ενα καλωδιο για συνδεση υπολογιστη στερεοφωνικου :rolleyes: ... Αν ο τυπος δεν καταλαβει του λες απο τη μια μερια να εχει 1 βυσμα 8mm στερεοφωνικο (το βυσμα που εχουν και τα walkman για τα ακουστικα τελος παντων) και απο την αλλη να βγαινουν 2 καρφια (για το line in του στερεοφωνικου). Οσο ασχετος και να'ναι θα καταλαβει.

Θα το βρεις το καλωδιο σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο και ισως σε ψαγμενα δισκοπωλεια... Μπορει κι'ολας να βρεις και σε κανενα carrefour αλλα δεν παιρνω κι'ορκο

το καλύτερο πρόγραμμα για αυτη τη δουλειά είναι το Soundforge (http://mediasoftware.sonypictures.com/) και το wavelab (http://www.steinberg.net)

βέβαια δεν αρκεί μόνο η ηχογράφηση.Πρέπει να αφαιρεθει και ο λευκός θόρυβος που έχουν οι κασέτες κάτι που γίνεται και μέσω αυτών των προγραμμάτων ή ακόμα καλύτερα με κάποια plug-ins όπως το denoizer και declicker.

Επίσεις απαραίτητη πολλές φορές είναι η εφαρμογή compressor και limiter. και οι κασσέτες αποκτούν ποιότητα cd ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis ( 8 Ιαν. 2004 , 02:59)

To cooledit οπως και to Easy cd creator δεν τα βρισκεις στο download.com, οπως και τα περισσοτερα καθως πρεπει εμπορικα προγραμματα...

Δοκιμασε κανενα kazaa η να πας στο αντιγραφαδικο της γειτονιας...

Απο εκει και περα... Εκτος απο καρτα ηχου χρειαζεται καλωδιο που να δουλευει εξακριβωμενα ωστε να συνδεσεις το line out του κασσετοφωνου με το line in της καρτας ηχου... Οχι στο μικροφωνο (μονοφωνικος ηχος κατα πασα πιθανοτητα).

Για να εξακριβωσεις αν δουλευει το καλωδιο, βαλτο στο βυσμα των ακουστικων του pc και στο line in του στερεοφωνικου...

Γενικα με ολα τα προγραμματα, καπου θα εχει record και αυτο θα γραφει οτι εχει οριστει σαν πηγη εγγραφης απο το mixer της καρτας ηχου, το οποιο το βλεπεις από διπλο κλικ στο ηχειο κατω στην μπαρα εργασιων -> options /επιλογες -> ιδιοτητες -> και εκει βαζεις την βουλιτσα στο εγγραφη.

Εκει πρεπει να βαλεις το line in σχετικα δυνατα και χωρις mute...

Το cooledit αν δεν εχεις λιγη εμπειρια σε ψαξιμο σε διαφορα προγραμματα, θα σου φανει δυσχρηστο. Δοκιμασε το ηχογραφηση των windows η κατι αλλο απλο που θα βρεις στο internet...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! :D :)

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ KAZAA TO COOL EDIT 2000 EINAI ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8,5ΜΒ

ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!! :D

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!! SUPER ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ REAL TIME ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ PC :(

EINAI ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!! :D

ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!! :p

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (11 Ιαν. 2004 , 18:08)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! :D :)

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ KAZAA TO COOL EDIT 2000 EINAI ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8,5ΜΒ

ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!! :D

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!! SUPER ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ REAL TIME ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ PC :(

EINAI ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!! :D

ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!! :p

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

aderfe pes mas ti rithmiseis ekanes sto cool edit ?kai apo pou promitheutikes to kalodio kai pws to zitises ?

Επείδη που δεν μπορώ να μεταφέρω μουσική μάλλον το καλώδιο φταίει... έχει κάπως παράξενο βύσμα κ δεν κάνει "κλικ" όταν μπαίνει στην κάρτα ήχου... μπορεί να κανείς να ανεβάσει φωτό για το πως είναι το βύσμα αυτού του καλωδίου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (12 Ιαν. 2004 , 15:14)

Επείδη που δεν μπορώ να μεταφέρω μουσική μάλλον το καλώδιο φταίει... έχει κάπως παράξενο βύσμα κ δεν κάνει "κλικ" όταν μπαίνει στην κάρτα ήχου... μπορεί να κανείς να ανεβάσει φωτό για το πως είναι το βύσμα αυτού του καλωδίου?

Το βύσμα είναι ακριβώς το ίδιο με το βύσμα ακουστικών του Walkman! ;)

spacer.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (12 Ιαν. 2004 , 04:13)

aderfe pes mas ti rithmiseis ekanes sto cool edit ?kai apo pou promitheutikes to kalodio kai pws to zitises ?

ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ :)

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.....ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ PC(LINE IN) KAI TO AΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ LINE OUT TOY ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ COOL EDIT ....ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ 1(SAVE AND EXTERNAL CLIPBOARD) ΚΑΙ ΤΟ 4(FILTER AND NOISE REDUCTION)

2)ΠΑΣ ΣΤΟ FILE ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ NEW

3)ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ REC ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΙΜΕ RECORD ΠΑΤΑΣ ΤΟ REC ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ..... :)

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ :)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ