XRHSTOSG Δημοσιεύτηκε September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2007 Καλησπέρα σε όλους... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για να μπορώ να ακούω τα τραγούδια ανάποδα/αντίστροφα; Και αν ναι που μπορώ να το βρω για να το κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Καλησπέρα σε όλους... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για να μπορώ να ακούω τα τραγούδια ανάποδα/αντίστροφα; Και αν ναι που μπορώ να το βρω για να το κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ... Αν γυρίσει κάποιος και σε πεί "ανάποδο άνθρωπο" θα παρεξηγηθείς? Παντως το Hotel California δεν βγάζει σατανικούς στοίχους αν το ακούσεις ανάποδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Καλησπέρα σε όλους... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για να μπορώ να ακούω τα τραγούδια ανάποδα/αντίστροφα; Και αν ναι που μπορώ να το βρω για να το κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ... Den xreiazetai na katevaseis kanena programma! Auto pou zitas to kanoun kai ta windows! Accessories > Entertainment > Sound Recorder Pigeneis sto Effects kai patas Reverse Afou prwta exeis kanei "Open" to tragoudi pou thes Meionektima -> anagnwrizei mono arxeia .wav padws gia mena, an to thes apla gia na akouseis ena tragoudi anapoda... aksizei na to metatrepseis apla apo mp3 se wav......para na katevazeis kai na fortwneis olokliro programma.....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Kαι το Audacity εχει στο menu τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts