Jump to content

ΔΩΡΕΑΝ SOFTWARE avi to dvd;;

boxofkiki
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έψαξα αναλυτικά τα θέματα που αφορούν την ερώτησή μου και βρήκα πολλά προγράμματα που να μετατρέπουν avi σε dvd πχ convertxtodvd, winavi_video converter κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι όλα είναι επί πληρωμή και αυτά που προσφέρουν free trial εμφανίζουν το γνωστό υδατογράφημα στην οθόνη όταν παίζει το dvd.

Μήπως γνωρίζει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ έκδοση κάποιου προγράμματος, φυσικά χωρίς υδατογράφημα, ή ζητάω πολλά:confused:confused::nagger:;;

[sIGPIC][/sIGPIC] EAT MY DUST...

Έψαξα αναλυτικά τα θέματα που αφορούν την ερώτησή μου και βρήκα πολλά προγράμματα που να μετατρέπουν avi σε dvd πχ convertxtodvd, winavi_video converter κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι όλα είναι επί πληρωμή και αυτά που προσφέρουν free trial εμφανίζουν το γνωστό υδατογράφημα στην οθόνη όταν παίζει το dvd.

Μήπως γνωρίζει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ έκδοση κάποιου προγράμματος, φυσικά χωρίς υδατογράφημα, ή ζητάω πολλά:confused:confused::nagger:;;

Και εγώ παλαιότερα είχα ψάξει το θέμα αρκετά επειδή με ενδιαφέρει και δεν μπόρεσα να βρω κάτι σε freeware έκδοση. Παρά μόνο όπως λες και εσύ σε shareware ή trial.

Δυστηχώς.:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει ρε παιδια το Avi2dvd ειναι freeware.Μπορειτε να το βρειτε στο softpedia.com
Υπογραφή....

Υπαρχει ρε παιδια το Avi2dvd ειναι freeware.Μπορειτε να το βρειτε στο softpedia.com

Το προγραμματάκι αυτό είναι καλό.Αλλά όταν το κοίταζα είχε ένα μειονέκτημα που δεν ξέρω αν έχει ακόμα.Δεν υποστήριζε το πέρασμα υποτίτλων.Οπότε τσάμπα κόπος.

[sIGPIC][/sIGPIC]