Jump to content

θερμοκρασιες φουρνου!

speed_fire08
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο athlon 4000 πανω σε asus A8V e-SE να χτυπαει σε idle καταστασεις 105 βαθμους με αποτελεσμα ο υπολογιστης να κλεινει. ψυκτρα εχω αυτη την zalman(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912204) με αγωγιμο υλικο αυτο που ειχε η συσκευασια. την εγκατασταη την εκανα μονοσ μου ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες του κατασκευαστη. δεν νομιζω να εκανα λαθος. χρειαζομαι μια λυση αμεσα!

υγ.εχω εναν 120αρι ανεμηστηρα πισω και εναν 80αρι πλαινο που φερνει καθαρο αερα και χτυπαει κατευθειαν πανω στην ψυκτρα. κουτι coolermaster elite 330

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή η θερμοκρασία δεν είναι καθόλου φυσιολογική ακόμα και αν δουλέυει η ψύκτρα.Μήπως δεν την ένωσες με την τροφοδοσία και δεν δουλεύει η ψύκτρα?

Μαλλον δεν παταει καλα η ψυκτρα στην cpu.

λες να φταιει αυτο? να σας πω την αμαρτια μου δεν χρησιμοποιησα ως backplate αυτο που εδινε η zalman αλλα αυτο που ειχε πανω η μητρικη...:O

θα αλλαξω τα backplate και θα σας πω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο λεω γιατι εχει μεγαλη σημασια να παταει καλα η ψυκτρα.Ειχα το ιδιο προβλημα ειχε σπασει ενα πλαστικο στην βαση και δεν παταγε καλα, η θερμοκρασια εφτανε τους 80 βαθμους και εκλεινε, τωρα που το εφτιαξα δεν παει πανω απο 40.

τελικα οι βιδες δεν στροφαραν καλα. και δεν κουμπωνε καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη. τις αλλαξα και πλεον δουλευει στους 35 βαθμους!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...