tnanakos Δημοσιεύτηκε August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2007 Επεσε στα χέρια μου ένα παλιό toshiba e740 και για να βρει λόγο ύπαρξης σκέφτομαι να το μεταμορφώσω σε gps με το destinator. Εχει κανεις να προτεινει κανενα συμβατό gps receiver( και με το pda και με destinator) και οικονομικό γιατι δεν αξιζει να διαθεσω πολλα λεφτα για αυτο το pda. Δυστυχώς δεν διαθετει bluetooth παρά μονο usb και compact flash. Ειμαι βρέφος στα pda και οποιαδήποτε άποψη θα μου ηταν πολυτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wasp21 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 re file eimaste stin idia thesi ki ego exo ena toshiba e740 kai thelo na to kano gps me to destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wasp21 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 nomizo kati brika http://www.semsons.com/comflasgpsre.html http://www.drele.com/catalog/product_info.php?products_id=686 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=115782 http://www.csc.com.gr/sub18_4.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Παιδιά κ εγώ ένας παλιός κάτοχος του Toshiba e740. Εϊδα έναν γνωστό που είχει ένα παλιό ppc κ του εβαλε εξωτ κεραία κ πρόγραμμα κ πήγαινε μια χαρά για το αμάξι, κ έτσι Αποφάσισα να ενδιαφερθώ να του φορτώσω κ εγώ gps+navigation με σκοπό να αποκτήσει κάποια αξία. Απο ότι φαίνεται καλώδια, καρτες ή εξωτ κεραίες βρίσκει κανείς ακόμη, αλλά το ζήτημα πλέον είναι το τι λογισμικό μπορείς να φορτώσεις στο e740 με τα windows mobile 2002. Όσο είδα, το μόνο που ίσως κάνει είναι το Destinator 3, βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο παλαιών χαρτών λόγω παλαιότητας.. Τι έχετε υπόψιν σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Και το Destinator Pn εκδοση 5.1.80 δουλεύει μια χαρά σε windows mobile 2002!!!!!!!! Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Εϊναι σίγουρο αυτό? Διότι όπου διαβάζω απαιτήσεις για την PN έκδοση, λέει τα εξής: (αντιγράφω απο το επίσημο site http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/support/faqs/previous_versions/) -What are the minimum system requirements for Destinator PN? Minimum System Requirements Pocket PC: Operating System: Windows Mobile™ 2003 or 2003 SE Memory: min. 64 MB RAM Storage Card: 256 MB (recommended) SD/MMC/CF GPS Receiver Interface: Bluetooth®, USB or serial ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisp Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος του toshiba e740 και γενικά καινούργια με το όλο θέμα για αυτό και συγχωρέστε την άγνοια του πρωτάρη.Για να έχει τύχη το ppc θέλω να το μετατρέψω σε πλοηγό.Μπαίνει το destinator PN τελικά στο windows 2002; Για destinator 6 ούτε συζήτηση ε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Η έκδοση του Pn που αναφέρω πιο πάνω δουλευει κανονικά! Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Ο φίλος M_davinci έχει δίκαιο κ τον ευχαριστώ. Παρ'όλο που ο ίδιος έγραφα για τα requirements, αυτή τη στιγμή περιμένω τις κεραίες για να δοκιμαστεί σε χάρτες 2006. :) Ελπίζω μόνο να "τρέχει" κάπως το λογισμικό κ να μην είναι απελπιστικά αργό, τόσο που να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά. Αν ξέρει ο φίλος, ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Εμένα φίλε με ένα ipa; 3630 (8ετιας+) πηγαίνει μια χαρά.. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisp Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Τελικά επεδή έχω μπερδευτεί με το toshiba e740 είναι συμβατές οι SDIO ΔΈΚΤΕΣ GPS(Globalsat SD-502) ή COMPACT FLASH GPS RECEIVER (πχ Globalsat BC-337); Φίλε kondow ποια κεραία επέλεξες; Επειδή είμαι λίγο έως και πολύ αρχάρια με το όλο θέμα μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ΑΝ μπορεί να αλλάξει το λειτουργικό απο windows2002 σε 2003; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetro Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 ΒΟΗΘΕΙΑ................ Εχω και εγώ E740 toshiba 2002 . Συγκεντρώνω τα ερωτήματά μου : 1.Μπορώ να το αναβαθμίσω σε 2003 ? το έχει κάνει κάποιος απο τους προλαλήσαντες ? 2.Μπορώ να φορτώσω το destinator 7 / iqo8 ? Αν όχι ποιά μπορώ να φορτώσω ; Και που θα τα βρώ? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts