usak Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 στανταρ και δεν το συζητας?? :lol: :dance: Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 στάνταρ είσαι μέσα...δε το συζητώ... Μη λέτε με σιγουριά για τέτοια πράγματα.Πολλές φορές οι προβλέψεις βγαίνουν έξω.Του εύχομαι να περάσει αλλά μην το έχει και βέβαιο και μετά απογοητευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Παιδιά , αν πέρσι είχε 18040 φέτος θα ανέβει κι άλλο! Ξεχνάτε ότι αυξήθηκαν οι θέσεις στα περιφερειακά και μειώθηκαν στα κεντρικά; Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί με υψηλές βαθμολογίες που δε θα μπουν Αθήνα θα πάνε επαρχία τραβώντας προς τα επάνω τις βάσεις!:) Συμφωνώ με usak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Πολυ δυσκολα ηταν!!!Εγω τα εγραψα ολα εκτος απο το σχημα (ελεος!) που ζητουσε σε μια ερωτηση και κατι που δεν το διατυπωσα οπως το ειχε το βιβλιο αλλα συμφωνα με κατι φυλλαδια που ειχα (καναλια βασικου & πρωτευοντος ρυθμου)...να δουμε πως θα βαθμολογησουν...gavronikos πως τα πηγες;Οι αλλοι γραψανε;Γιατι σε μας,μολις πηγε 10 η ωρα,που ηταν η δυνατη αποχωρηση,μειναμε 4-5 ατομα μεσα στην ταξη!! Έχω γράψει αλλά είχα στόχο το 20 και δεν το πέτυχα και απογοητεύτηκα γιατί φοβάμαι την έκθεση.Γύρω στο 17.5 υπολογίζω.Θα δείξει.Αυτό με τα κανάλια βασικού και πρωτεύοντος δεν τα είχα διαβάσει καθόλου και έχασα αυτή την ερώτηση.Δεν θυμόμουν καλά και την ερώτηση με το 100Mbps ethernet αλλά την έγραψα και αντί να γράψω μειώνει κατά 10 φορές το χρόνο έγραψα το διπλασιάζει.Χαζά λάθη.Και σε εμάς δεν έγραψαν οι άλλοι.Είχαν τελειώσει από τις 9.30 και γκρίνιαζαν γιατί ήθελαν να φύγουν.Εγώ τελείωσα προτελευταίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Και εγώ καινούργιος στην παρέα, αλλά παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το topic αυτό! Δεν καταλαβαίνω, γιατί δε συμμετείχα από πιό πριν! Τέσπα! Και εγώ ήθελα μέχρι πριν κανένα 2μηνο ΣΣΑΣ Ιατρική, αλλά τελικά άλλαξα κάθετα γνώμη! Βασικά, μου είχε κολλήσει η ιδέα από αυτά που άκουγα για τη σχολή από φίλους και γνωστούς και σχετικά με την επαγγελματική της αποκατάσταση! Στη συνέχεια, όμως, το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα πως δεν είναι για 'μένα η σχολή αυτή και έτσι τώρα θέλω ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!:D Κι εγώ εννοείται πως θα δηλώσω και πολιτική ιατρική εκτός της στρατιωτικής. Κι εγώ Θεσσαλονίκη θα δηλώσω πρώτα μιας και είμαι απο' δω. (Ζήτω ρε Σαλλονίκη με τα ωραία σου!!!!!:D:D:D)... Εσύ ktar πώς τα πήγες? Τι περιμένεις δηλαδή περίπου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 στάνταρ είσαι μέσα...δε το συζητώ... Sugz μην είσαι τόσο σίγουρος. Αν και η αποτυχία στα μαθηματικά ήταν αναμφισβήτητα καθολική, το κενό αντισταθμίστηκε ( όχι πλήρως, αλλά ικανοποιητικά ) από τις καλές αν όχι άριστες βαθμολογίες των καλά προετομασμένων στη φετινή Φυσική...;) Αυτό σε συνδυασμό με τη μείωση των θέσεων των περιζήτητων σχολών των αστικών κέντρων, που αναμφίβολα θα επηρεάσει και τις τις βάσεις των περιζήτητων πολυτεχνικών σχολών στην περιφέρεια (εννοώ τάση προς άνοδο) θα διαμορφώσει την τελική βάση της σχολής ΗΜΜΥ (καθώς και των άλλων πολυτεχνικών σχολών) αν όχι χαμηλότερα, πάντως σίγουρα στα ίδια επίπεδα με πέυσι. That' s my point... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Κι εγώ εννοείται πως θα δηλώσω και πολιτική ιατρική εκτός της στρατιωτικής. Κι εγώ Θεσσαλονίκη θα δηλώσω πρώτα μιας και είμαι απο' δω. (Ζήτω ρε Σαλλονίκη με τα ωραία σου!!!!!:D:D:D)... Εσύ ktar πώς τα πήγες? Τι περιμένεις δηλαδή περίπου??? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ! ΒΕΒΑΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ! ΤΕΣΠΑ! ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ! ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ. ΟΠΩΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!ΜΑΚΑΡΙ...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 provlepseis basewn http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080614&nid=8853517&sn=&spid=876 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Λοιπόν theogram, μπαίνω συχνά σε sites που προβλέπουν τη διακύμανση των φετινών βάσεων και απ' όλους ακούω πτώση βάσεων στις περιζήτητες πολυτεχνικές σχολές, ειδικά τις περιφερειακές. Η περσινή βάση της ΗΜΜΥ Ξάνθης ήταν 18040. Με 17900 πιστεύω πως οριακά είσαι μέσα. Γενικά τι βαθμό προβλέπεις για κάθε μάθημα? Εχω γραψει καλα γενικα, ισως οχι οσο θα 'θελα ομως. Ειμαι γυρω στο 17950 παντως... Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 provlepseis basewn http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080614&nid=8853517&sn=&spid=876 para poli kala ta vlepo ta nea shetika me to 3o pedio! mia hara!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Sugz ευχαριστω.. Μακαρι. Αλλα και παλι ρε παιδια, η σχολη ημμυ ξανθης το 2006 ειχε 17700. Οι αριστουχοι φετος προβλεπονται λιγοι, οι θεσεις στην περιφερια αυξανονται, οποτε δεν θα επειρεασει η μειωση στα κεντρικα. Εξαλλου θα μειωθουν αρκετα λιγοτερες θεσεις απο οσες θα αυξηθουν.. Τελοσπαντων, ο,τι και να λεω, ελπιδες δινω στον εαυτο μου τωρα:cry: Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Έχω γράψει αλλά είχα στόχο το 20 και δεν το πέτυχα και απογοητεύτηκα γιατί φοβάμαι την έκθεση.Γύρω στο 17.5 υπολογίζω.Θα δείξει.Αυτό με τα κανάλια βασικού και πρωτεύοντος δεν τα είχα διαβάσει καθόλου και έχασα αυτή την ερώτηση.Δεν θυμόμουν καλά και την ερώτηση με το 100Mbps ethernet αλλά την έγραψα και αντί να γράψω μειώνει κατά 10 φορές το χρόνο έγραψα το διπλασιάζει.Χαζά λάθη.Και σε εμάς δεν έγραψαν οι άλλοι.Είχαν τελειώσει από τις 9.30 και γκρίνιαζαν γιατί ήθελαν να φύγουν.Εγώ τελείωσα προτελευταίος. Και 'γω ηθελα το αριστα αλλα με τα θεματα που εβαλαν ηταν πολυ δυσκολο...σε σχεση με την πλειοψηφια ομως τα πηγαμε καλυτερα,σαν 20 ειναι και αυτο...:p Το σχημα το εκανες??Και σε μας απο τις 10 παρα αρχισαν να γκρινιαζουν για να φυγουν...εγω τελειωσα τελευταιος... Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Και 'γω ηθελα το αριστα αλλα με τα θεματα που εβαλαν ηταν πολυ δυσκολο...σε σχεση με την πλειοψηφια ομως τα πηγαμε καλυτερα,σαν 20 ειναι και αυτο...:p Το σχημα το εκανες??Και σε μας απο τις 10 παρα αρχισαν να γκρινιαζουν για να φυγουν...εγω τελειωσα τελευταιος... Το σχήμα το θυμόμουν και το έκανα αλλά παρέλειψα μία γραμμή στο σχήμα.Δέν νομίζω να το μετρήσουν.Τόσα χρόνια δεν ήθελαν σχήμα και το ζήτησαν φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ! ΒΕΒΑΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ! ΤΕΣΠΑ! ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ! ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ. ΟΠΩΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!ΜΑΚΑΡΙ...:happy: Αν με ρωτούσες θα είχα κι εγώ να σου δώσω την ίδια απάντηση...:D Εγραψα γενικά πάρα πολύ καλά αλλά δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει ο σχεδόν αστάθμητος παράγοντας ΕΚΘΕΣΗ. Ενα 17 σε βαζει στην καλύτερη ιατρική σχολή ενώ ένα 13 δε σε βάζει σε καμιά... Αν και έχεις γράψει σε όλα τα υπόλοιπα σχεδόν 20. Τέλοσπάντων ας ελπίσουμε πως όλα θα παν κατ' ευχήν!!!:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το σχήμα το θυμόμουν και το έκανα αλλά παρέλειψα μία γραμμή στο σχήμα.Δέν νομίζω να το μετρήσουν.Τόσα χρόνια δεν ήθελαν σχήμα και το ζήτησαν φέτος. Nαι,οντως...σχημα ειχε να πεσει απο το 2003...εγω περιμενα οτι θα εβαζαν,ειχα διαβασει καποια αλλα δυστυχως δεν ηταν μεσα σε αυτα...δεν νομιζω να σου κοψουν τιποτα για μια γραμμη,μη μασας...αντε καλα αποτελεσματα να εχουμε...!! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 provlepseis basewn http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080614&nid=8853517&sn=&spid=876 Επιτέλους. Μειώνονται οι θέσεις!:lol: :wacko: Καλά μην βαράτε. Να δούμε πως θα σας φαινόταν αν κάνατε μάθημα με 200 άτομα σε μια αίθουσα. Φρίκη!!! :blink: Ευτυχώς που κάποιοι βαριούνται :p All in all, καλή επιτυχία σε όλους σας και καλό καλοκαίρι (θα είναι το τελευταίο σας (τόσο μεγάλο), χεχεχε :lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Αν με ρωτούσες θα είχα κι εγώ να σου δώσω την ίδια απάντηση...:D Εγραψα γενικά πάρα πολύ καλά αλλά δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει ο σχεδόν αστάθμητος παράγοντας ΕΚΘΕΣΗ. Ενα 17 σε βαζει στην καλύτερη ιατρική σχολή ενώ ένα 13 δε σε βάζει σε καμιά... Αν και έχεις γράψει σε όλα τα υπόλοιπα σχεδόν 20. Τέλοσπάντων ας ελπίσουμε πως όλα θα παν κατ' ευχήν!!!:D:D:D:D ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ! ΑΝΤΕ, ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25-26 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ! ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ......:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ! ΑΝΤΕ, ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25-26 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ! ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ......:confused: Merikoi lene oti ta apotelesmata 8a vgoun kai prin tis 20/6... Dld thn evdomada pou erxetai... Pantws sini8ws vgainoun ligo pio nwris apo oti lene stin arxh... to idio egine kai persi....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρε ALEX για να λέει το υπουργείο 25-26 , κάτι δε θα ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Λοιπόν παιδιά, λίγο άσχετο για τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά έχω μια σημαντική απορία: Στο ΑΟΘ έχω κάνει 2 (σχεδόν) λούμπες. Πρώτο: Στο υποερώτημα του 3ου Θέματος που ζητούσε το πραγματικό ΑΕΠ σε σταθερές τιμές ενός έτους (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς), έδειξα σωστά την πράξη, αλλά επειδή ήταν παράξενα τα νούμερα και νόμιζα πως οι πράξεις δε βγαίνουν ακριβώς αντί για 268800 (που ήταν το σωστό) έγραψα περίπου ίσο με 260000. Δεύτερο: Σ' ένα υποερώτημα του ίδιου θέματος που ζητούσε το ρυθμό πληθωρισμού, έδειξα πάλι σωστά την πράξη αλλά προφανώς από λάθος υπολογισμό βιασύνης αντί για 6,66 που ήταν το σωστό έγραψα 6,78. (που το βρήκα μη με ρωτήσετε!!!). Πέρα απ' αυτά δεν είχα κάποιο λάθος!!! Γνωρίζει κάποιος πως θα βαθμολογηθεί κάτι τέτοιο? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΣ!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρε ALEX για να λέει το υπουργείο 25-26 , κάτι δε θα ξέρει; Emas o dieythintis mas px mas eipe to poly mexri tis 20 8a vgoun... Kai persi elegan oti 8a vgoun gyrw stis 25 kai vghkan stis 20... To ypourgeio leei aytin tn imeromhnia gia na mn pesoun na tous fane an ka8ysterhsoun gia kapoio logo... Egw pisteuw tn Deutera 23/6 8a vgoun kai isws kai tn Paraskeuh... dn nmz toso arga .. 25,26. 8a to doume... plhsiazei exallou...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Λοιπόν παιδιά, λίγο άσχετο για τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά έχω μια σημαντική απορία: Στο ΑΟΘ έχω κάνει 2 (σχεδόν) λούμπες. Πρώτο: Στο υποερώτημα του 3ου Θέματος που ζητούσε το πραγματικό ΑΕΠ σε σταθερές τιμές ενός έτους (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς), έδειξα σωστά την πράξη, αλλά επειδή ήταν παράξενα τα νούμερα και νόμιζα πως οι πράξεις δε βγαίνουν ακριβώς αντί για 268800 (που ήταν το σωστό) έγραψα περίπου ίσο με 260000. Δεύτερο: Σ' ένα υποερώτημα του ίδιου θέματος που ζητούσε το ρυθμό πληθωρισμού, έδειξα πάλι σωστά την πράξη αλλά προφανώς από λάθος υπολογισμό βιασύνης αντί για 6,66 που ήταν το σωστό έγραψα 6,78. (που το βρήκα μη με ρωτήσετε!!!). Πέρα απ' αυτά δεν είχα κάποιο λάθος!!! Γνωρίζει κάποιος πως θα βαθμολογηθεί κάτι τέτοιο? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΣ!!! Ευχαριστώ! An ta noumera einai swsta (dld phres ta swsta noumera gia na kaneis tis praxeis) kai yparxei mia poly mikri apoklisi sto apotelesma dn 8a sou kopsoun tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 An ta noumera einai swsta (dld phres ta swsta noumera gia na kaneis tis praxeis) kai yparxei mia poly mikri apoklisi sto apotelesma dn 8a sou kopsoun tpt. Αυτό ακριβώς που λες έκανα! Πω πω, ησύχασα. Ευχαριστώ πολύ Αλεχ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρε παιδιά δίνει κανείς από σας αθλήματα??? Χθες μπήκα και είδα πότε δίνω και με έχουν βάλει 10 Ιουλίου!!! Έλεος!! Επίσης μήπως κανένας από τους παλαιότερους γνωρίζει τίποτα περί ψυχοτεχνικών εξετάσεων? Δίνω αρχές Ιουλίου και δεν έχω ιδέα περι τινος πρόκειται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Emas o dieythintis mas px mas eipe to poly mexri tis 20 8a vgoun... Kai persi elegan oti 8a vgoun gyrw stis 25 kai vghkan stis 20... To ypourgeio leei aytin tn imeromhnia gia na mn pesoun na tous fane an ka8ysterhsoun gia kapoio logo... Egw pisteuw tn Deutera 23/6 8a vgoun kai isws kai tn Paraskeuh... dn nmz toso arga .. 25,26. 8a to doume... plhsiazei exallou...:X Makari na ginei opos ta les! Kai ego gia tin Paraskevi pisteyo kai thelo na pistevo, giati eho varethei pia!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts