Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xaxaxaxaxa...πωπω...οχι εγω γενικα αγχωνομαι με το παραμικροο :X αντε να βγουν ...και να περναω θεσσαλονικηηηηη :O

kai egw 8essaloniki me vlepw!! kala 8a nai!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άγχος=αγωνία.Μάλλον κάτι άλλο νιώθεις εσύ αλλά δε μας λες:p

Δεν εξαρτάται η ζωή μας από εξετάσεις ρε.Πάρτε το χαμπάρι.Με το αντικείμενο που όλοι ονειρευόμαστε θα ασχοληθούμε οι περισσότεροι στο μεταπτυχιακό.Για αυτό αν δε περνάτε στη πρώτη σας επιλογή βάλτε μια σχολή που να έχει μία σχέση και να σας επιτρέψει μετά να διαλέξετε ότι θέλετε στο μεταπτυχιακό.Τέτοια σχολή πχ είναι το φυσικό.

Συνήθως όμως το αντικείμενο που ονειρευόμαστε αλλάζει όταν περάσουν τα χρόνια μέσα στη σχολή και να βγεις με εντελώς διαφορετικούς στόχους απαυτούς που είχες όταν μπήκες :rolleyes:

Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

kai egw 8essaloniki me vlepw!! kala 8a nai!

ki ego ο ο :)....αλλιως πατρα ....απο θεσσαλονικη ειμαι μονο 35 μορια παραπανω...θα δειξει :X

re paidia exete akousei tpt gia mathimatiko iwanninwn?eimai 140 moria katw..einai polla?:( egw mexri methayrio tha xerw pou pernaw mesw ypourgou...

den εχω ακουσει τιποτα για μαθηματικα....λογικα θα πεσουν οι βασεις στο 2ο πεδιο αλλα δε ξερω.......μεχρι μεθαυριο θα ξερεις;;;;;; :worry: ουαου........δε ρωτας και για ιατρικη θεσσαλονικης;; :rolleyes:

Να ρωτήσω...

Έχω περάσει ή Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας ή Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Χίο.

Ως παιδί τρίτεκνης οικογένειας, δικαιούμαι μετεγγραφή (είχα πάρει και πέρυσι στο ΤΕΙ που είχα περάσει αλλά ξανά έδωσα πανελλαδικές).

Γενικά, υπάρχει καμία περίπτωση να μη γίνει δεκτή μία μετεγγραφή φοιτητή στην κατηγορία των πολύτεκνων;

Πωπω και μία στις 100 να υπάρχει, θα πεθάνω από το άγχος. Δε μπορώ να δώσω και 3η φορά πανελλαδικές! :blink:

-petros

Για τρίτεκνη οικογένεια δεν παίρνεις αν ο μεγαλύτερος αδερφόςς/αδερφή είναι πάνω από 26

Για τρίτεκνη οικογένεια δεν παίρνεις αν ο μεγαλύτερος αδερφόςς/αδερφή είναι πάνω από 26

Ναι έτσι ειναι..εγώ την έχασα για 3 παραπανίσια χρόνια του big brother..μπορείς να διαβάσεις και την εγκύκλιο στο σάιτ του υπουργείου (http://www.ypepth.gr αλλά φαντάζομαι το γνωρίζεις)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

aa κι εγω στην εκθεση ημουν ανετη τις προηγουμενες μερες γιατι απλα δεν ειναι κατι συγκεκριμενο να διαβασεις οποτε ημουν πιο χαλαρη ..στα υπολοιπα...............ημουν καπως ετσι......................:ninja::X:cry::wacko:

lol... egw mia mera prin dwsw panellinies evgaina exw to vrady se ena bar edw konta kai epina kamia mpira... kai fovomouna mipws me doun ... nomiza oti o monos imouna egw kai o aderfos mou pou vgainame alla telika vlepame kai allous :lol::lol:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΧΟΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ 1ο ΠΑΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ 790 ΜΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚΕΙ?

den εχω ακουσει τιποτα για μαθηματικα....λογικα θα πεσουν οι βασεις στο 2ο πεδιο αλλα δε ξερω.......μεχρι μεθαυριο θα ξερεις;;;;;; :worry: ουαου........δε ρωτας και για ιατρικη θεσσαλονικης;; :rolleyes:

φιλε μου απο οτι εμαθα θα παραμεινει μαλλον σταθερη η βαση ισως με μια μικρη ανοδο..την βαση δεν γινοταν να την μαθω γτ ο τυπος της μηχανογραφησης λειπει σε αδεια..

Ναι, το γνωρίζω αυτό (η αδελφή μου είναι 23-24 χρονών).

ok, thanks :)

-petros

φιλε μου απο οτι εμαθα θα παραμεινει μαλλον σταθερη η βαση ισως με μια μικρη ανοδο..την βαση δεν γινοταν να την μαθω γτ ο τυπος της μηχανογραφησης λειπει σε αδεια..

ax nai? ελπιζω αυτη η μικρη ανοδος να μην ξεπερνα τα 35 μορια :X αν μαθεις τιποτα πες μου.....ευχαριστωω :) (χεχε κοριτσι ειμαι :p)

lol... egw mia mera prin dwsw panellinies evgaina exw to vrady se ena bar edw konta kai epina kamia mpira... kai fovomouna mipws me doun ... nomiza oti o monos imouna egw kai o aderfos mou pou vgainame alla telika vlepame kai allous :lol::lol:

απαπαααααα......αγορια τι περιμενεις.... :lol:

Στο φορά πως γινεται να βλεπουμε ατομα με κονε κ διαφορες αλλες τετοιου ειδους βλακειες. real life γιατι δεν τα βλεπουμε η ακουσει απο καπου ? οτι θα γινονται τετοιου ειδους λαμογιες γινονται αλλα δεν νομιζω να μαθαινετε απο πολλους. Γιατι αμα διαρευσει αυτο στα καναλια , δεν συμφερει την κυβερνηση , απλα πραγαματα . Ειδατε κ το ''σκανδαλο'' που εγινε στις ειδησεις που μερικα παιδια στο φορουμ εγραφαν οτι πηραν τα μορια τους πιο νωρις ...

Στο φορά πως γινεται να βλεπουμε ατομα με κονε κ διαφορες αλλες τετοιου ειδους βλακειες. real life γιατι δεν τα βλεπουμε η ακουσει απο καπου ? οτι θα γινονται τετοιου ειδους λαμογιες γινονται αλλα δεν νομιζω να μαθαινετε απο πολλους. Γιατι αμα διαρευσει αυτο στα καναλια , δεν συμφερει την κυβερνηση , απλα πραγαματα . Ειδατε κ το ''σκανδαλο'' που εγινε στις ειδησεις που μερικα παιδια στο φορουμ εγραφαν οτι πηραν τα μορια τους πιο νωρις ...

esena to problhma soy poio einai?epeidh etyxe na eimai gios kapoiou politikou shmainei oti den eimai san tous allous eleos..

esena to problhma soy poio einai?epeidh etyxe na eimai gios kapoiou politikou shmainei oti den eimai san tous allous eleos..

Καλά φίλε ηρέμησε λίγο.Το γεγονός ότι απολαμβάνεις ειδική μεταχείριση είναι φυσικό να εκνευρίζει κάποιους,μεταξύ αυτών και μένα.Υπάρχει ή όχι διάκριση?Μη τρελαθούμε κιόλας..

Καλά φίλε ηρέμησε λίγο.Το γεγονός ότι απολαμβάνεις ειδική μεταχείριση είναι φυσικό να εκνευρίζει κάποιους,μεταξύ αυτών και μένα.Υπάρχει ή όχι διάκριση?Μη τρελαθούμε κιόλας..

ma pou kollaei ayto?an hxera apo twra ta apotelesmata dn tha moun edw..aplws tha ta mathw 3 meres pio nwris apo sena..einai toso megalh diakrish ayth?

ma pou kollaei ayto?an hxera apo twra ta apotelesmata dn tha moun edw..aplws tha ta mathw 3 meres pio nwris apo sena..einai toso megalh diakrish ayth?

Δεν είπα ότι ξέρεις ήδη τα αποτελέσματα αλλά και που θα τα μάθεις νωρίτερα είναι διάκριση.Τέσπα,δεν αλλάζει αυτό.Ελπίζω να μη βγουν τετάρτη που λένε γιατί μια βδομάδα ακόμη δεν αντέχω:(

ki ego ο ο :)....αλλιως πατρα ....απο θεσσαλονικη ειμαι μονο 35 μορια παραπανω...θα δειξει :X

esy eisai apo 8essaloniki? gt vlepw polles agapes!H apla exeis paei k s arese?

Πάντως τα αποτελέσματα θα βγούν την Τετάρτη στις 11 η ώρα.Το άκουσα στις ειδήσεις

to eipan επισημα;; σιγουρο δηλαδη;; :blink:

esy eisai apo 8essaloniki? gt vlepw polles agapes!H apla exeis paei k s arese?

απλα εμεινα αυτο τον χρονο θεσσαλονικη....και αι λαικ ιττ :O αθηνα ηθελα βασικα αλλα δε την πιανω με τιποτααα.....:X

Πάντως τα αποτελέσματα θα βγούν την Τετάρτη στις 11 η ώρα.Το άκουσα στις ειδήσεις

ωχ καλά και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται πια...και με τις βαθμολογίες ο καθένας ότι ήθελε έλεγε...και λένε Τετάρτη για να μην εκτεθούν σε περίπτωση που τα αποτελέσματα βγουν μετά τη Δευτέρα. Δε μας λυπούνται καθόλου τελικά...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ καλά και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται πια...και με τις βαθμολογίες ο καθένας ότι ήθελε έλεγε...

Εγώ είχα πει Δευτέρα-τρίτη,,ακόμα παίζει να είμαι μέσα με απόδοση 9

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή