zlaths Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μηχανικός θέλω να γίνω όχι ιπτάμενος.Και έχω και μυωπία:rolleyes: Και γιατί δεν σκέφτεσαι και το τμήμα Διαχείρησης Ενεργειακών Πόρων στη Κοζάνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) το οποίο από του χρόνου θα μετονομαστεί σε "Μηχανολόγων Μηχανικών Ενέργειας" ??? :);) και αποκτάς με αυτό το τρόπο πτυχίο Μηχανικού! και υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφής στο αντίστοιχο του Αριστοτελείου! ;) Η περσινή του βάση ήταν στα 17400 μόρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Φετος ανακοινωσαν οτι θα μειωσουν κατα 10% (αν δεν κανω λαθος) τις θεσεις των εισακτεων στα κεντρικα πανεπιστημια και θα αυξησουν κατα 10% τις αντιστοιχες στην επαρχια. ΟΜΩΣ, αν μια σχολη υπαρχει μονο σε κεντρικο πανεπιστημιο και ΠΟΥΘΕΝΑ στην περιφερεια, θα τις μειωσουν και εκεινες?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Xημεία απλά δεν ήτανε; Γιατι όμως τέτοιες διαφορές με πέρυσι δεν καταλαβαίνω.:cool: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Φετος ανακοινωσαν οτι θα μειωσουν κατα 10% (αν δεν κανω λαθος) τις θεσεις των εισακτεων στα κεντρικα πανεπιστημια και θα αυξησουν κατα 10% τις αντιστοιχες στην επαρχια. ΟΜΩΣ, αν μια σχολη υπαρχει μονο σε κεντρικο πανεπιστημιο και ΠΟΥΘΕΝΑ στην περιφερεια, θα τις μειωσουν και εκεινες?? :wacko: Ναι απο ότι ξερω. Γιατί γίνετε χαμός απο ότι διάβασα κάπου. μπαινουν πιο πολλοί απο όσους μπορεί η σχολή για την σωστή λειτουργεία και ερχονται και πολλοί απο μεταγραφές. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Και γιατί δεν σκέφτεσαι και το τμήμα Διαχείρησης Ενεργειακών Πόρων στη Κοζάνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) το οποίο από του χρόνου θα μετονομαστεί σε "Μηχανολόγων Μηχανικών Ενέργειας" ??? :);) και αποκτάς με αυτό το τρόπο πτυχίο Μηχανικού! και υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφής στο αντίστοιχο του Αριστοτελείου! ;) Η περσινή του βάση ήταν στα 17400 μόρια. Γνωρίζω για αυτό το τμήμα αλλά ως σαλονικιός θα μπορούσα να πάρω μεταγραφή μόνο στο ΑΠΘ και δε νομίζω ότι προσφέρει πολλές γνώσεις για αεροπλάνα.Εγώ ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για μηχανολογία αεροσκαφών και από συζητήσεις με μηχανολόγους μου είπαν ότι αν δεν ενδιαφέρεσαι και για άλλα τομείς μηχανολογίας θα δυσκολευτείς και δε θα έχει ενδιαφέρον.Αλλά έχουμε ακόμα καιρό να το σκεφτούμε.Ας βγουν πρώτα οι βαθμοί να δούμε τί πιάνουμε..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ναι απο ότι ξερω. Γιατί γίνετε χαμός απο ότι διάβασα κάπου. μπαινουν πιο πολλοί απο όσους μπορεί η σχολή για την σωστή λειτουργεία και ερχονται και πολλοί απο μεταγραφές. Ναι, αλλά αν δεν υπαρχει η αντιστοιχη σχολη σε αλλη πολη, πως παιρνουν μεταγραφες ?? Μπαινεις ιατρικη πχ και καταληγεις μηχανικος στο ΕΜΠ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γνωρίζω για αυτό το τμήμα αλλά ως σαλονικιός θα μπορούσα να πάρω μεταγραφή μόνο στο ΑΠΘ και δε νομίζω ότι προσφέρει πολλές γνώσεις για αεροπλάνα.Εγώ ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για μηχανολογία αεροσκαφών και από συζητήσεις με μηχανολόγους μου είπαν ότι αν δεν ενδιαφέρεσαι και για άλλα τομείς μηχανολογίας θα δυσκολευτείς και δε θα έχει ενδιαφέρον.Αλλά έχουμε ακόμα καιρό να το σκεφτούμε.Ας βγουν πρώτα οι βαθμοί να δούμε τί πιάνουμε..:O Ωραια, αλλα εχεις σκεφτει και που θα βρεις δουλεια ως αποφοιτος MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ;;;;;:O ΣΤΗΝ Ελλαδα δεν ξερω αν εχει μελλον .. εκτος αν εχεις κανα γνωστο να σε βαλει σε καμια ολυμπιακη και τετοια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ναι, αλλά αν δεν υπαρχει η αντιστοιχη σχολη σε αλλη πολη, πως παιρνουν μεταγραφες ?? Μπαινεις ιατρικη πχ και καταληγεις μηχανικος στο ΕΜΠ? :p Εγω νομιζω οτι υπαρχουν σχολες που εχουν διαφορετικη ονομασια αλλα πραγματοποιουν μετεγγραφες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καποιες συμβουλές για τις σχολές. 1.Τσεκαρετε τα site να δείτε τα μαθηματα των εξαμηνων. 2.Δείτε μεταπτυχιακα που κανει καθε τμημα που διαφερουν και μπορεί να σας ενδιαφέρει. Για παραδειγμα το γεωλογικό της θεσσαλον. κάνει μετεωρολογία την οποία το αθηνας δεν κανει. 3.Να ξερετε ότι καποια τμηματα έχουν πρόβλημα με τα επαγγ/κα δικαιωματα > φέτος άκουσα σε πολλες θα δοθούν. 4.Αυτό που λέγετε περί εύρεσης δουλειάς σε κάποιο τομέα είναι σωστό αλλά με πιο πτυχίο έχεις εξασφαλισμενο μελλον ( εκτός απο παιδαγωγικά ) χωρίς μετ/κο; Για μενα ποια η ρεαλιστική σκέψη είναι όχι το πτυχίο αλλά το μεταπτυχιακό που θέλεις να κάνεις. Εξαλλού τμηματα όπως το μαθηματικο και ιδιαίτερα το φυσικο είναι πολύ θεωρητικά και πιο πολύ για ιδιοφυίες. Στο εξωτερικο τετοιες σχολές ακολουθούν μόνο οι πολλοί έξυπνοι που θελουν να κάνουν θεωρεία. Όλοι οι αλλοι πανε σε τμηματα που μαθαίνεις εφαρμογές τις ταδε επιστήμης. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ναι, αλλά αν δεν υπαρχει η αντιστοιχη σχολη σε αλλη πολη, πως παιρνουν μεταγραφες ?? Μπαινεις ιατρικη πχ και καταληγεις μηχανικος στο ΕΜΠ? :p Ωραία ποιες είναι αυτές;; εδω εχει το φετεινο μηχ/κο Για απειρες δοκιμες. :D Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εγω νομιζω οτι υπαρχουν σχολες που εχουν διαφορετικη ονομασια αλλα πραγματοποιουν μετεγγραφες Πολύ σωστά νομίζεις! :) Η δυνατότητα μεταγραφών υπάρχει ανάμεσα σε τμήματα με παρόμοιο κύκλο σπουδών και επιστημονικά ενδιαφέροντα. Πολλές φορές η ονομασία των τμημάτων είναι διαφορετική αλλά έχουν σχεδόν τον ίδιο κύκλο σπουδών! ;) Σχετικά με το θέμα των αυξομοιώσεων στις θέσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ φέτος μετά από μια μικρή μελέτη που έκανα παρατήρησα πώς μειώθηκαν κατά 2000 οι θέσεις στα κεντρικά πανεπιστήμια. Αναφορικά. οι θέσεις εισακτέων για το 2008 στο Αριστοτέλειο μειώθηκαν κατά 730, στο Καποδιστριακό Αθηνών κατά 650, στο Πάντειο κατά 260 και στα υπόλοιπα Πειραιά,ΕΜΠ, Μακεδονίας, Οικονομικό Αθηνών κατά 100 άτομα. Αντίθετα, αυξήθηκαν κατά 4000 οι θέσεις εισακτέων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της περιφέρειας. Αναφορικά, στο πανεπιστήμιο Πατρών οι θέσεις εισακτέων αυξήθηκαν κατά 680 άτομα, στο Ιωαννίνων κατά 720, στο Δ.Π.Θράκης κατά 700, στο Κρήτης κατά 550 και στο πανεπιστήμιο Αιγαίου κατά 500 περίπου άτομα. Στα υπόλοιπα περιφερειακά πανεπιστήμια η αύξηση κυμαίνεται στα 100 με 200 άτομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ωραία ποιες είναι αυτές;; εδω εχει το φετεινο μηχ/κο Για απειρες δοκιμες. :D πχ σε ενα γρηγορο ψαξιμο, βρηκα την εφαρμοσμενης πληροφορικης στο ΠΑ.ΜΑΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Σήμερα στην ανάπτυξη, αντί για συνάρτηση έκανα διαδικασία... θα μου κόψουν λέτε αρκετά?? Άντε αόθ τώρα πάνω από από 90 πιστεύω και θα με σώσει :p Για 4ο θέμα ακούγεται ότι θα βάλουν ΑΕΠ... ΥΓ: μην συζητάτε ακόμα για μηχανογραφικό και τέτοια ... περιμένετε και εμάς να τελειώσουμε..¨λολ Τα αποτελέσματα ξέρετε πότε περίπου βγαίνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Τα αποτελέσματα ξέρετε πότε περίπου βγαίνουν? 23-26:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 23-26:) Ta agglika na fantastw poy ta dinoyme 20/6 vgainoyn pio meta e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Dn xerw sto sxoleio sas ti ginetai pantws simera egw piga stn toyaleta kai pira thlefwno apo to kinito ton ka8igiti mou kai m eipe kapoia pragmata :) Xamos ginetai apo antigrafi.. Pas toualeta kai vlepei 5-6 vivlia kai voi8imata ... Adikia iparxei dld st sistima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ta agglika na fantastw poy ta dinoyme 20/6 vgainoyn pio meta e?Δίνεις αγγλικα εσυ;;;;;:worry: Dn xerw sto sxoleio sas ti ginetai pantws simera egw piga stn toyaleta kai pira thlefwno apo to kinito ton ka8igiti mou kai m eipe kapoia pragmata :) Xamos ginetai apo antigrafi.. Pas toualeta kai vlepei 5-6 vivlia kai voi8imata ... Adikia iparxei dld st sistima.. Παντου υπαρχουν αδικιες,τι νομιζες,,οτι ειναι αδιαβλητες οι πανελλαδικες:lol::lol::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δίνεις αγγλικα εσυ;;;;;:worry: Παντου υπαρχουν αδικιες,τι νομιζες,,οτι ειναι αδιαβλητες οι πανελλαδικες:lol::lol::rolleyes: Nai dilwsa na dwsw kai agglika... Vasika gia tin plaka.. Egw 5o pedio 8elw mono oikonomika... Alla pote dn xereis.. Ta dilwsa giati me ta agglika pernas SIGOURA... exoun sintelesti varititas 2... Exallou kai leukh kola na dwsw (dld 0!! :p ) dn mou meiwnetai o va8mos... Mono gia tis sxoles pou exoun agglika metraei o va8mos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Nai dilwsa na dwsw kai agglika... Vasika gia tin plaka.. Egw 5o pedio 8elw mono oikonomika... Alla pote dn xereis.. Ta dilwsa giati me ta agglika pernas SIGOURA... exoun sintelesti varititas 2... Exallou kai leukh kola na dwsw (dld 0!! :p ) dn mou meiwnetai o va8mos... Mono gia tis sxoles pou exoun agglika metraei o va8mos... Δυστηχως εγω δεν τα γνωριζα αυτα απο την αρχη της χρονιας...:cry::( Εχουμε μια καθηγητρια Αγγλικης γλωσσας που ειμαι πολυ καψουρης μαζι της,,:love: Και ηθελα να δωσω τα αγγλικα ωστε να μπορω να καθομαι στην ενισχυτικη εγω και 2 κοπελες ωστε να τη βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερο..αλλα τοτε καποιος μου ειχε πει οτι επηρεαζει και τον μεσο ορο στα αλλα (δεν το εψαξα και γω ο βλακας)και δεν δηλωσα με αποτελεσμα να χασω την ενισχυτικη :mad: Κριμα, και ειναι κουκλα,πανεμορφη,τη λατρευω...!!!!!:love::love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δυστηχως εγω δεν τα γνωριζα αυτα απο την αρχη της χρονιας...:cry::( Εχουμε μια καθηγητρια Αγγλικης γλωσσας που ειμαι πολυ καψουρης μαζι της,,:love: Και ηθελα να δωσω τα αγγλικα ωστε να μπορω να καθομαι στην ενισχυτικη εγω και 2 κοπελες ωστε να τη βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερο..αλλα τοτε καποιος μου ειχε πει οτι επηρεαζει και τον μεσο ορο στα αλλα (δεν το εψαξα και γω ο βλακας)και δεν δηλωσα με αποτελεσμα να χασω την ενισχυτικη :mad: Κριμα, και ειναι κουκλα,πανεμορφη,τη λατρευω...!!!!!:love::love: Dystyxws dn enimerwnoun tous ma8htes kala ta sxoleia me apotelesma na ginontai ta la8h... Skeftomoun na dilwsw kai armonia etsi g plaka... na dw pws einai alla lew arketa einai 8 ma8hmata pou dinw panelladikes... :p :p Elpizw na perasw tei marketing pou 8elw... eimai triteknos kai erxomai A8hna.. opote me ena 11,5 peripou pernaw... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Dystyxws dn enimerwnoun tous ma8htes kala ta sxoleia me apotelesma na ginontai ta la8h... Skeftomoun na dilwsw kai armonia etsi g plaka... na dw pws einai alla lew arketa einai 8 ma8hmata pou dinw panelladikes... :p :p Elpizw na perasw tei marketing pou 8elw... eimai triteknos kai erxomai A8hna.. opote me ena 11,5 peripou pernaw... :)Ασε,τρελλο κολλημα με την καθηγητρια,,,:O τεσπα εσυ μια χαρα εισαι,,,και τριτεκνος, ολα τα εχεις,,,αλλα γιατι θες στον τοπο σου;; ειναι καλυτερο πανεπιστημιο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ασε,τρελλο κολλημα με την καθηγητρια,,,:O τεσπα εσυ μια χαρα εισαι,,,και τριτεκνος, ολα τα εχεις,,,αλλα γιατι θες στον τοπο σου;; ειναι καλυτερο πανεπιστημιο;; E allo einai na exeis teleiwsei TEI a8hnas i PEIRAIA kai allo TEI kozanis i tEi Ierapetras px.. :p:p Exallou edw exw tous filous m.. mia xara eimai.. Kai 8a m dwsoun lefta oi goneis m kai gia autokinito (anti gia ta lefta pou 8a m edinan gia ta noikia an pernaga allou :p ) Esy pou 8eleis? Dineis ao8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 E allo einai na exeis teleiwsei TEI a8hnas i PEIRAIA kai allo TEI kozanis i tEi Ierapetras px.. :p:p Exallou edw exw tous filous m.. mia xara eimai.. Kai 8a m dwsoun lefta oi goneis m kai gia autokinito (anti gia ta lefta pou 8a m edinan gia ta noikia an pernaga allou :p ) Esy pou 8eleis? Dineis ao8? Βασικα εγω (ξανα)δινω του χρονου:p μετα τα μαθηματικα οσο και να εγραφα στα αλλα δεν περναγα εκει που ηθελα(τει μηχανολογιας πειραια) ετσι θα ξαναδωσω αλλα αυτη τη φορα μιας και θα εινια δευτερη φορα λεω για μηχανολογος παλι αλλα ή στο ΕΜΠ ή στπ ΑΠΘ...γενικα θα ηθελα να περασω μακρια για να γνωρισω νεους φιλους αλλα και αλλα μερη της Ελλαδας (ΜΙΑς και τους φιλους μου τους τρωω συνεχως στη μαπα και δεν χανομαστε,ουτε προκειται να χαθουμε:ninja:) Λατρευω την Θεσσαλονικη σαν πολη,περισσοτερο απο την Αθηνα αλλα η ΑΘΗΝΑ εχει το ΕΜΠ...ειμαι σε διλλημα,,θα δουμε μεχρι τοτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Βασικα εγω (ξανα)δινω του χρονου:p μετα τα μαθηματικα οσο και να εγραφα στα αλλα δεν περναγα εκει που ηθελα(τει μηχανολογιας πειραια) ετσι θα ξαναδωσω αλλα αυτη τη φορα μιας και θα εινια δευτερη φορα λεω για μηχανολογος παλι αλλα ή στο ΕΜΠ ή στπ ΑΠΘ...γενικα θα ηθελα να περασω μακρια για να γνωρισω νεους φιλους αλλα και αλλα μερη της Ελλαδας (ΜΙΑς και τους φιλους μου τους τρωω συνεχως στη μαπα και δεν χανομαστε,ουτε προκειται να χαθουμε:ninja:) Λατρευω την Θεσσαλονικη σαν πολη,περισσοτερο απο την Αθηνα αλλα η ΑΘΗΝΑ εχει το ΕΜΠ...ειμαι σε διλλημα,,θα δουμε μεχρι τοτε. Mporei na exeis perasei kai fetos tei... dn xereis... me ena ma8hma p piges skata krineis?? Xereis pote dinontai oi apantiseis apo tis panellinies pou grafoume t prwi.?? (elega afou esy dn dineis ao8 tin triti mipws m estelnes se sms ta sl kai ta pollaplis epilogis..:p ). ektos k an oi apantiseis vgainoun meta tis 12... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Mporei na exeis perasei kai fetos tei... dn xereis... me ena ma8hma p piges skata krineis?? Xereis pote dinontai oi apantiseis apo tis panellinies pou grafoume t prwi.?? (elega afou esy dn dineis ao8 tin triti mipws m estelnes se sms ta sl kai ta pollaplis epilogis..:p ). ektos k an oi apantiseis vgainoun meta tis 12... :( ΟΚ:wink: στειλε pm για λεπτομεριες να κανονισουμε. Καπου στις 10+ βγαινουν στο ΝΕΤ τα θεματα απ οτι θυμαμαι απο τα αλλα μαθηματα...οποτε προλαβαινεις. Ναι γιατι τα πηγα πολυ σκ@τα, οχι μονο σκατα...οποτε δεν το πιανω, ασε τωρα συνηθισα και την ιδεα του ΕΜΠ-ΑΠΘ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts